manga_preview
Boruto TBV 07

Han

300px-Han.png

Han (ハン) byl ninja ze Skryté Kamenné a jinchuuriki pětiocasého démona. Jelikož se ve vesnicích běžně vybírá nositel bijuu mezi příbuznými Kage, je možné, že byl v příbuzenském vztahu s Tsuchikage. Poprvé se objevil v 515. kapitole mangy a 205. epizodě Shippuudenu.
Měl ve zvyku nosit pravou ruku zaháknutou do kimona přehozeného přes jeho těžkou samurajskou zbroj. Choval se klidně a rezervovaně, přes ústa nosil masku jako Kakashi, a proto mu nebylo vidět do tváře. Jelikož se maskoval i kloboukem a látkou, neví se, jako barvu vlasů měl. Zakryté tváři vévodily jen jeho rudé oči.
Jednalo se o velmi vysokého muže, který hravě přesáhl výšku Killer Beeho. O jeho životě se nic neví, pouze člen Akatsuki Deidara, který pocházel ze stejné vesnice, zapochyboval, zda má Han v sobě špetku lítosti. Jeho smrt zavinili Akatsuki, zemřel při vyjímání Gobiho a pravděpodobně se jednalo o jejich první úlovek jinchuuriki. Nikdo mu nepřispěchal na pomoc, což podtrhuje negativní vztah vesničanů k němu; opovržení a nenávist.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhHan byl oživen Kabutem skrze zakázanou techniku Edo Tensei a donucen bojovat proti Spojeneckých silám shinobi ve Čtvrté ninja válce. Do očí mu implantovali Sharingan a Rinnegan, který se používal v kombinaci s rozhledem ostatních oživených jinchuuriki a nepřátelům velmi ztěžoval boj. Narutovo odhodlání však přineslo kýžené ovoce a Hanova duše se mohla znovu osvobodit.

Han se narodil 10. května, měřil 228 centimetrů a vážil 114 kilogramů. Jeho krevní skupina byla B, ovládal ohnivou a vodní podstatu, dokonce používal kekkei genkai Futton, páru.

Techniky: 

Futton: Kairiki Musou
Funsuiken
Fungoukyaku
Tsunoori

Na článku pracovali: 
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie