manga_preview
Boruto TBV 07

Z útržků papírů... od Akumakirei

.
„Máte čistý papír a tužku, máte k dispozici celý vesmír a všechen čas světa. Příběhy se nemusejí odehrávat právě nyní na pražském sídlišti a právě vám,“ jak pronesl jeden neznámý, moudrý uživatel internetu.

A já ráda utíkám do (cizích) příběhů. Když jsem na Konoze začínala, byla jsem salát. Uvažovala jsem o sobě jako o salátu. Víte však, co je na salátu nejlepší? Že může růst! Nikdy Konoze nezapomenu, že mi to umožnila. Děkuju ^.^

NEJNOVĚJŠÍ
  1. Bohům padají z talířů drobky
    --> Maličký Haku je šťastný, protože nevědomost je sladká jako medová cukrátka připomínající slunce. A často, víš, strašně často nám nad hlavami tančí bohové, smějí se, popíjí a z talířů jim padají drobky, které lidé chytají ve víře, že jim vydrží. Psáno do Ježíškovské mise.
  2. Na kočku a na myš
    --> Někteří by ji považovali za zvrácenou, ale Zabuza ke své rodné vesnici choval lásku. Tak trochu politická se Zabuzou, Kisamem (a mrtvým Fugukim) aneb co předcházelo Zabuzově útoku na Yaguru.
  3. Rozkaz zněl jasně
    --> O absurditách armádního velení v praxi z té vtipnější stránky aneb jak se po Čtvrté válce Kankurou vydal vzdělávat mlžné ninji a jak naopak vzdělali mlžní ninjové jeho. Psáno do Ježíškovské mise.
  4. Kam přichází mrazy
    --> Maličká Konan dospěla, když vtrhli do stavení a pro ni přišla zima...

SÉRIE
Dole vždy najdete nejmladší/nejnovější série, nahoře nejstarší, všechny „neschované“ jsou dokončené, pro kvalitnější miřte co nejníž. Podobně u jednorázovek a experimentů; přidávám vždy dle data vydání, nejmladší jsou nejníže. Sbírka je součástí sama pro sebe.

.

Obrazy, které vidíme, nás klamou. Mohla jsem se svou přítomností pokusit dotknout tvého nitra, ale byla jsem příliš mladá, příliš hloupá a ty příliš uzavřený. Oba chyceni v odpočítávané hře mocnějších a nenasytnějších. Až všechno skončí, nalezneme konečně klid?
Itachi a politický sňatek před pádem Uchihů.
Věnováno Yamatě no Orochi
---1. část
---2. část
---3. část
---4. část

.

Jednou z nejtěžších věcí je umění obejmout své osamění a dokázat žít sám se sebou. Dokud zajistily společnost někoho jiného, dokud nenarazila na dalšího zbabělce, nezáleželo, jak moc jsou její úsměvy falešné. Dokud nenarazila na Naruta, mohla utíkat.
Dva slaboši, jedno příhodně šedivé město na úkryt před sebou samým. A jedna sázka.

---1. část - Za úsměv jediný, má krásná paní,
---2. část - za pouhý ruky stisk bělostných dlaní
---3. část - širým chci světem jít přes hory, klestí,
---4. část - a pro vás vymodlit též trochu štěstí.

.

Zač jsme schopni měnit, pokud toužíme? Za cenu prachu vlastního těla. Jejím světem je zrcadlo, jeho světem experimenty. Každý z nás je sobec a nerad přichází o své sny. Příběh věčné krásy, nesmrtelnosti a vědy.
Nenapravitelný lhář Orochimaru a jeho experiment.

---1. část
---2. část
---3. část

.

„Nikdy neopustí své město hříchu.“
Píseň ulice. Příběh o pýše, touze, lásce, intrikách a zradě. Píseň zaprášených uliček Isehary, melodie nadýchaných peřin nevěstinců, akordy šedých mužů v pláštích...
On ji nemiluje. On ji jen chce...
Dvacetiletý, nafoukaný Kakashi a pětadvacetiletá, prodejná šl-pka. Tak... kdo s koho?

---1/ Herec bez publika
---2/ Bang, bang!
---3/ Ten nervózní a Ta nesmělá
---4/ Ulice lásky
---5/ Hraj hru
---6/ Na vlnách PLO
---7/ Z obalů čokoládových sušenek
---8/ Realita křídla stříhá
---9/ Předpis na život
---10/ Oni, já a tma
---11/ Čtvrť osamělých žen a příliš malých andílků
---12/ Rubáš pro slavíka

.

Chtěli nás tvarovat, chtěli nás svazovat, chtěli nám manipulovat myšlenkami. Chtěli spoustu věcí, ale nikdy jsme jim je doopravdy nedali. Ty a Já. Oba ve své vlastní hře.
Kolik krutosti dokáže snést lidský mozek a kde je hranice mezi dětstvím a dospělostí?

Velmi volné pokračování Nevěst v černém; Uchihové a nucené sňatky.

---1/ Dítě jako obchod
---2/ Než smažeme hranice a vytvoříme nové
---3/ Před očima, za očima
---4/ Divadlo pro hyeny
---5/ Třešňový opar za našimi zády
---6/ Číslo neznačí dospělost
---7/ Pád
---8/ Hra na pravdu
---9/ Kráska a Dlužník
---10/ U okna stáli a oba se smáli
---11/ Svatba beze svědků
---12/ Sen o svítání
---13/ Muž v dešti
---14/ Modrá a Černá

.

Všichni jsme slepí a všichni mlčíme.
Vrátil se a Narové čekali, ale někdy, ach, bože, někdy je potřeba utéct a zradit, aby člověk dokázal být věrný. Tvrdý. A odhodlaný. Dvacetiletého Shikaka válka propustila živého, jenže drápy zapustila hluboko.

---1/ Drobky sušenky Návratů
---2/ Tomu větru říkali Wakumi
---3/ Kde rostou divoké růže
---4/ Osamocený jelen
---5/ Polní blues
---6/ Savo na duši
---7/ Dluhy ke splacení

.

SPOLUAUTORSKÉ

Nezapomeň jít dál
--> Nesmíš vše jen tak zahodit a hlavně nesmíš nic tak lehce vzdát. Spoluautorská jednorázovka se Sayoko.

.

JEDNORÁZOVKY

Ale... jsem to já?
--> Tak řekni... jsem to já? Anko a Kurenai. Ta drzá a ta v pozadí. Opravdu jsou to ony? Neměla jsem tuhle povídku ze začátku moc ráda, ale... nakonec je moje oblíbená.

Co na tom
--> Já mu věřím. Slíbil mi to totiž, víš? Je naše jediná naděje. Jaké důvody přivedly Tayuyu až k Orochimarovi? Každá semetrika má nějakou minulost. Každý v něco věří. Každý platí.

Psáno do roku 2011, poté jsem si dala v jednorázovkách pauzu. Kdybych z nich, starých, měla nějaké doporučit, tak zřejmě poslední Ale... jsem to já?, Co na tom a ještě Bojíš se tmy?. Ale můžete samozřejmě zkoušet najít si pro sebe tu pěknou sami Smiling
Další jednorázovky jsou až od roku 2016.

Co nás spojuje
--> O válce, obloze a Kishimotových postavách, které nedostaly moc prostoru. Cyklus pěti drabble.

21 gramů
--> Svět oživování mrtvých a pokusů na lidech, svět strachu a smrti. Orochimarův svět; rok před začátkem Naruta. Co víme o lidské duši a podsvětí? Věnováno Kakari za mé doprobuzení chuti sem psát.

Pokoj bez světla
--> Děti se bojí stínů a malý Naruto není výjimkou. Ouni Óbouvšký totiž ví, kdy dozrávají nejlepší sousta. Ouni Óbouvšký miluje chuť strachu. Jednorázovka pro Obrázkovou misi.

Kdokoliv může dělat cokoliv
--> Správná žena a manželka má vždy svého manžela ctít a podporovat, ať už se rozhodne dělat cokoliv. A cokoliv často může zvládat právě i jeho manželka. Inoichiho žena Hanako je toho důkazem. Pokus o humor na požádání himi.

Co drží stíny
--> Nara Shikaku má sestru, která je hodně, jen ne pravá Nara. Stíny neposlouchají lidi, stíny neposlouchají nikoho a žijí nezávisle na nás. Jednorázovka pro misi o příbuzných.

Cink
--> Než se setkáme, budeme se snažit zvítězit. Odolat. Přežít. Ale... Cink. Cink, cink. Malý Shikaku v temných chodbách konožského labyrintu poznal, kdo je to Král. Inspirováno misí o prvním dni na Akademii.

Rudá je vina, žlutý prach
--> Ona nechtěla a On věděl. Jenže se vrátil a Ona stále nechce, protože teď také ví. (ach, bože, už zase padají!) Moegi, šestý rok a... Sakra, řekni, Konohamaru... Proč mě tolik nenávidíš? Jednorázovka pro dušičkovou misi.

Továrna na sny
--> Mami, mami, vidíš mě? Vidíš Mě? Mami. Cesta k dospělosti může bolet, jelikož chápeme, co dříve ne. Ovšem sama dospělost nakonec bolestivá být nemusí. Neviděná dcera, pošetilá matka, chladný otec. Sarada, Sakura, Sasuke. Splním vám sem. Alegorie na konoha.cz.
Jednorázovka pro soutěž k 10. narozeninám konohy, všechno nejlepší ^^ Věnováno všem konožanům, kteří na této stránce našli i ten nejmenší ždibíček naděje.

Na kusy
--> Chodí ve mně mužíček a kope mi do krabic. Průhledné. Jsou krabice uvnitř tebe průhledné? Na světě je spousta dnů... Na kusy. Často jsme na kusy, prý, a oni to vidí, prý, a my ne. Těhotná Kurenai. Tsunade. A nezřetelný Asuma.

Čekej do tmy
--> Kiba je milovník zvířat, ale rozhodně ne milovník koček, zvlášť pokud mu každou noc pějí pod oknem a ve dne padají do jezírka. To nastává boj! Proti nečekanému nepříteli s medovýma očima... Světlá a humorná jednorázovka pro Valentýnskou FF misi.

Šli dva, šli...
--> ...tři a možná jich šlo více, ale nikdy nekráčel jen jeden. I zamiloval se pes do kočky. Chce někdo hrát na soudce a katy? Volné a hořkosladké pokračování Kibova příběhu s Tamaki - a pár mňoukajícími kuličkami.

Za spadlou oponou
--> Vy je znáte, ovšem nevidíte... Oni vidí, ale zatím nepoznají... Komedie nemá klasická dějství ani scény. Odehrává se... ve dne? Ve...? Komedie nemá... Drama o uvědomění a pravdě pro střípkovou misi.

Oči z listí
--> Tenhle svět nevěří na osud. (Mito nevěří na osud.) A hrdina v rudém, co přišel a přijít měl, nedokázal změnit, že- Nestačí být První. Tenhle svět nevěří na osud.

Krev tvých očí
--> Starý lišák odhodil trumfového zlatého chlapce, založil veselého hrdinu. Sevřel slunečnici. Kam ještě můžem spadnout? Himawari a Kyuubi/Kurama... Na přání Rahzel do Ježíškovské mise.

O otcích a synech
--> Narové jsou jako stojatá voda a slova často nedokážou vyjádřit, jenže... Shikamaru Shikakovi připomněl vůni růží a jeleni po letech větří. Tak co, táto, jak moc špatnej je věkovej rozdíl? Shikaku, Shikamaru, Kurenai. A vzpomínka na Oblačno.

Z scvokárny kabát
--> Matsuri a její nezdravá, obtěžující posedlost Gaarou v útržcích. Aku a její osobní výplach mozku. Mise Songfiction.

Bohům padají z talířů drobky
--> Maličký Haku je šťastný, protože nevědomost je sladká jako medová cukrátka připomínající slunce. A často, víš, strašně často nám nad hlavami tančí bohové, smějí se, popíjí a z talířů jim padají drobky, které lidé chytají ve víře, že jim vydrží. Na přání nettie do Ježíškovské mise.

Rozkaz zněl jasně
--> O absurditách armádního velení v praxi z té vtipnější stránky aneb o tom, jak se po Čtvrté válce Kankurou vydal vzdělávat mlžné ninji a jak naopak vzdělali (úplně jiní) mlžní ninjové jeho. Podobnost s Generation Kill čistě náhodná! A fakt zařazeno do Humoru, krutě já xD Na přání Kaze do Ježíškovské mise.

Na kočku a na myš
--> Někteří by ji považovali za zvrácenou, ale Zabuza ke své rodné vesnici choval lásku. Tak trochu politická se Zabuzou, Kisamem (a mrtvým Fugukim) aneb co předcházelo Zabuzově útoku na Yaguru.

.

SBÍRKA „SPASTE NAŠE DUŠE“
Proč by Smrt musela být děsivá? Jaká by vůbec mohla být? Jaká byla, jaká je? Tak vznikla celá sbírka. Příběhy se postupně nabalují na sebe.
Hlavní postavy? Život, Smrt, Rozum, Marnivost, Závist, Láska, Štěstí, Lítost, Pravda, Lež, Upřímnost, Naděje, Moudrost, Bolest, Čas... a stále přibývají další. Všichni je známe. Jednou bych chtěla, aby se sešli všichni na jednom místě - a mně se to podařilo dobře napsat.
Za název vděčím Yamatině návrhu využít práce Vladimira Vysockijho, děkuju ^^
.
Ty jsi byla shinobi?
--> Když je Smrt jiná, než čekáte. Jaká byla kdysi a co dělá dnes, když navštěvuje své svěřence.

Ani jedna z nás, Závisti
--> Staré sokyně, bývalé kamarádky. Když Smrt a Závist mastí karty a Rozum s Životem mohou jen přihlížet. Zatímco Láska hraje kostky se Lží a Pravdou a Lítost jela hledat Štěstí. Věnováno Sayoko a Kimm.

Hoď, kostku to nebolí
--> Lež se od Pravdy těžko rozezná, když to jsou sestry a dvojčata. Tak si zahrajme hru a uvidí se. Dokáže Láska poznat, se kterou z nich se vlastně hádá?

Když kvetly šeříky
--> Fialové kvítky brečí nachem a jedna duše trpí strachem... Jedna bitva, jedna nevěsta a jedno dávno zapomenuté (absurdní) manželství.

Měli bychom se nechat jít
--> S konečnou platností jsem se oprostila od fandomu Naruta; odkaz na můj blog, kde najdete pokračování předchozích čtyř prací. Tady mám zmíněné čtyři, tak chci, aby byli všechny pohromadě. A třeba se najde někdo, koho by pokračování zajímalo.
--> Protože Láska potkala Štěstí. Strach jako arogantní a ženami znuděný světák. Bolest jako utíkající dívenka. A pár minut v jedné hospodě někde v horách. Věnováno Sayoko.

.

EXPERIMENTÁLNÍ „POEZIE“

Princeznička na bále
--> Poztrácela víc než jen korále. Její děda, mocný král, už stejně nic neudělal, maximálně se nad ním prohnal vítr jako nad ostatními členy rodiny... Tsunade a princezny, které něco ztratily.

Rodinný portrét
--> Á, bé, cé, dé. Tiše, tichounce. Maličký chce spát... Moje nejdelší, má tři části plus úvod a závěr. A není to depresivní, je to o dětech... nevěstách, svatbách a o tom, co všechno v tom lze vidět. Věnováno Sayoko.

Postavíme domov
--> Tsunade, Dan, Konoha, ruku v ruce. Pro ty, kterým se také tak líbila scéna v manze 591. Postavili jsme domov a jednou ho postavíme znovu. Rok 2012.

Je po všem
--> Konan a Shippuuden 253. Pro nás už je po všem. Ale... Rok 2015.

Ve snech a v pokoji
--> Inspirace od hudby. Příliš melancholická věc. Potkali jsme se v pokoji. Setkali jsme se ve snech. Co bylo a co zbylo? Nádech, výdech. Nádech. Výdech. Neji, Hinata.

Kam přichází mrazy
--> Rok 2018. Maličká Konan dospěla, když vtrhli do stavení a pro ni přišla zima...

VE STÍNU
Malý cyklus experimentální „poezie“ o Itachim.
V hlavě
--> Jsem divadel světa pán, ale přesto... prohrávám. Proti ní. S ní. O ní. V mé hlavě a našich nocích.

Ulice vraků
--> Někdy se celý svět, celé město nebo jen jedna rodina dá považovat za velkou ulici. Ulici vraků, která skřípe, chroptí a chřadne. Ulici bez naděje.

Pokácej strom
--> Mám pokácet strom, co zpupně do výše se tyčí... Jsem dřevorubec. A dokážu jen ničit.

Stalo se ticho
--> Nebe je nemocné, mraky jsou kalné, slunce je bledé... a co cítí, když mu Shisui dává své oko... Itachi je...[center].

Říkáte-li veršům také zpěv
- a to se říkává -,
zpíval jsem celý svůj život.
A šel jsem s těmi, kdo neměli nic
a žili z ruky do huby.
Byl jsem jeden z nich.
Jaroslav Seifert

.

VĚNOVÁNO MNĚ
Rozhodně si nenechte ujít tyto krásky ^^

-

DĚKUJU

Vám, kteří si najdete čas si něco mého přečíst, okomentovat, zamyslet se nad tím. Komentáře mají úžasnou nakopávací schopnost. Vím, že jsem tu jen jedna z davu, ale důležitý je... že jsem. Jsem.


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2010-05-30 18:03 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Tak jsem se dívala, co tu přibylo, že je aktualizace... a všimla jsem si, kupodivu po sto letech, u jedné z plánovaných věcí tvé neutuchající inspirace... zkus ještě tohohle pána -

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Ne, 2010-05-30 20:42 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: ONLINE, Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Aktualizace jen kvůli tomu, co teprv bude a to ještě možná. Konečně jsem našla správný rytmus své Písně ulice, ale předehra se stále nedaří a nedaří.
Díky za tip, mrknu na něj a snad pomůže. Nejen ve psaní.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2010-06-08 19:23 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Píseň ulice? Tak to než Michela ti doporučím k poslechu

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Faith
Vložil Faith, So, 2010-02-13 22:48 | Ninja už: 5559 dní, Příspěvků: 225 | Autor je: Prostý občan

Jak překonat hvězdu s neuhasínající krásou? Možná, stát se Sluncem, ale to je jenom sen, o kterém si můžeme nechat zdát Smiling

Co říct? Pochválit tvé úžasné schopnosti? Užasnout nad tvým neobyčejným talentem a pohledem na svět? Možná, tě vychválit do nebe? Kdo ví?...

Každopádně ať bych udělala cokoliv, bylo by to od srdce, protože píšeš úžasně. Ta nádherná procítěnost mě vždycky dostane Smiling

Ale co zbývá nám? Netalentovaným? Jenom tiše sedět a závidět?
Ne, nikdy Smiling my máme to štěstí, že Ty vůbec svá díla zveřejnuješ a my můžeme číst, cítit, všechno, co si vytvořila Smiling cítit, jak bláhově to zní, ale je to fakt...

  • Vím, že nic nevím.
  • Dokonalost je nudná.

Zůstat sám sebou ve světě, jenž se dnem i nocí pokouší udělat z tebe stejného člověka, jako jsou všichni ostatní: to je nejtěžší úkol, jaký si člověk může stanovit: úkol, který nikdy nekončí.
E. E. Cummings


Podmínkou koexistence jedince druho Homo sapiens a společenství druhu Canis lupus je sjednocení akustické signální soustavy.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2010-02-13 00:06 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Tady se to zase změnilo... Smiling Ale nemělo... protože ten úvod se mi vůbec, ale vůbec nelíbí... Evil
Víš co? Já mám dnes naprosto mizernou náladu... přišla jsem domů z práce pozdě... moc pozdě... a tak si pouštím tohle... http://www.youtube.com/watch?v=ig2Q4Ub4TnM tak to zkus xD třeba tě to taky uklidní Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2010-01-25 15:51 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Aku, máš krásný seznam. Smiling A mě úplně mrzí, že jsem si nestihla ještě pořádně pročíst všechny tvé papíry. Ale z toho, co znám, jsem ještě pořád překvapená. Říkám si, kde se to v tobě bere? Tolik pocitů a krásných myšlenek. Nejvíc jsi mě dostala Prodavačkami úsměvů, to víš. Znovu děkuju za možnost beta-readu. Smiling
Doufám, že co nejdřív si budu moct v klidu sednout a přečíst si od tebe něco dalšího. Protože každá tvoje věc, ať už próza nebo poezie, pohladí mysl i duši.

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2010-02-01 20:11 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: ONLINE, Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Odpovídám trošku pozdějc... ale když se podívám na ty další, tak radši mlčím... ^^
Děkuju, hAni Smiling Víš, od tebe si toho hrozně cením... tys byla první, koho jsem tu četla. Jedna z prvních, koho jsem tu nějak začala poznávat podle jména, říkala si ´jo, tahle píše FFky, ty jsem četla...´. Teď to zní blbě xD Ale je to tak.
Já znovu děkuju za opravu, hodně mi to pomohlo Smiling Aspoň jsem si uvědomila svoje časté chyby, ty obraty...
Poezie... můj kámen úrazu. Pořád ještě zkoumám, co verše, slova a vůbec všechno snese. Tak snad se to nějak zlepší.
Opakuju se, moc se opakuju, ale... díky Smiling Za všechno. Za tuhle chválu i za... ty budeš jako píšící autor určitě vědět Eye-wink

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Po, 2010-07-05 20:11 | Ninja už: 5499 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Obrázek uživatele lacca
Vložil lacca, Ne, 2009-12-20 01:32 | Ninja už: 5442 dní, Příspěvků: 362 | Autor je: Prostý občan

Tak Aku *mne si ruce*, slíbila jsem ti, že začnu psát komentáře. Tak jdeme na to. Tvůj seznam jsem si dala do oblíbených, ale nic nenapsala. Měla bych se stydět, ale nejsem ten typ. Laughing out loud Tak ho píšu teď! Tvoje povídky se mi moc líbí. Jsou takové....procítěné. Prostě strašně dobře se mi čtou. Jak už jsi zjistila jsi spolu s Kaiou v mim žebříčku na nejvyšší příčce a nediv se tomu, protože od tebe si vždycky ráda něco přečtu. Četla jsem skoro všechno ale byla jsem líná psát komenty *přemejšlí jestli jí ten slib psát komenty nezničí*... Ne dobře, nezničí. Budu aktivní! Prostě musim dočíst, co mi pod ruku ještě nepřišlo a moc se těším na dalčí povídky!! Z tvých připravováných mě asi nejvíc láká "Paleta barev" a "Panenka z kamélie" tak uvidíme, kdy si najdeš čas to napsat Smiling Moc se těším. Prostě seš super spisovatelka a to ti nikdo neodpáře Smiling

Orokanaru otouto yo. Kono ore o koroshitakuba, urame! Nikume! Soshite minikuku ikinobiru ga ii. Nigete... nigete... sei ni shigamitsuku ga ii. Soshite itsuka, ore to onaji me o motte ore no mae ni koi.

Vždy jsem ho miloval...on mě bude nenávidět. To je spravedlivé.
>>>MOJE FF KNIHA<<<

Chtěla bych poprosit kdyby měl někdo zájem o psaní spoluautorský FF tak ať mi pls napíše!!! :)

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2009-11-14 00:45 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Krásně jsi svou "výkladní skříň povídek" nově upravila Smiling A už se těším, až ti nabitý program dovolí zasednout ke psaní...

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Pá, 2009-10-30 13:45 | Ninja už: 5796 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Hledám, hledám a moje ikonka se tady v komentářích ještě neobjevila, škaredá Kaia, ihned napravit!
Mám problém psát dlouhé komentáře, tak obsažné, ale doufám, že alespoň takový středně dlouhý zvládnu Eye-wink
Všichni tě tady už tolik chválili, ale je to moje nutkání, nejen souhlasit, ale i napsat, abys věděla, že nejsem jako všichni ostatní, kteří tady přijdou a nepísnou Smiling
Jsem ráda, že tenhle seznam máš, protože je to krásný a přehledný způsob, jak najít tvoje povídky. Četla jsem je, u mnoha není můj koment, ale snad to jednou napravím, třeba až se sem za pár let někdy vrátím... Přemýšlelas, co by se dělo, kdyby konoha nebyla? Já teda jo... Nikdy bych se k psaní asi nedostala a hlavně bych nikdy npeoznala tolik skvělých lidí, jako ty, kteří vlastně utváří "morální hodnoty konohy.cz"(citovala jsem svého kamaráda, ze třeťáku). Nemusím ti říkat, že nevěsty v černém, byly tvůj vrchol, taky se mi osobně nejvíce líbily. Ostatní povídky jsou, ale jiné. Jsou barevné, svěží a originální, ale pro mě jsou Nevěsty špička. Doufám, že se brzy dočkám Tanečnice a Palety barev, hlavně červené Eye-wink
Taky ti chci tímhle poděkovat, co všechno pro mě děláš, a doufám, ještě co pro sebe navzájem uděláme Smiling

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Ne, 2009-10-18 13:29 | Ninja už: 5876 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Víš, co je nejlepší věc na měnící se konoze? Že i když někdo odchází, jiní zase přicházejí.
Nečtu tě zase tak dlouho (i když ani tak krátce Smiling), ale... v tvých povídkách je něco víc. Ty píšeš, protože to tak cítíš. Doopravdy ze srdce. A já se bduu navždy opakovat v tím, že takové povídky mají tu největší cenu Smiling
Jen tak dál, Akumakirei. Protože na konožském nebi fanfikcí zazářila, zbledla, znovu se rozsvítila i nevratně zhasla spousta hvězd. A ty záříš. Tak to světlo za žádnou cenu nenech zhasnout. A myslím, že dokud budeš dál psát s citem, ani se ti to nepodaří Smiling

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Ne, 2009-07-19 19:39 | Ninja už: 5876 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Taky přispěju komentem, má to dvě výhody, ty budeš mít pořád na očích co se to stane když přestaneš psát tak dobře jako píšeš (něco hodně strašného, fantazii máš dost dobrou na to aby sis to domyslela) a za druhý tenhle seznam bude v mým sledovat a nic mě neunikne (málem mi dneska uklouzla tvoje nová jednorázovka).
Nevím jak jsou na tom tvoje dřívější povídky, ale všechno od Nevěst v černém je skvělé. Jinak dopiš pohledy od války, vypadá to docela dobře.

PS: Jaké je to mít asi nejúspěšnější sérii poslední doby (nevěřil bych tomu, ale v oblíbenosti si překonala i Minatinin Bláznův smích)?

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Pá, 2009-07-24 10:30 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: ONLINE, Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, So, 2009-07-18 22:25 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: ONLINE, Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Začalo se mi to tady trošku hromadit a já s hrůzou zjistila, že jsem vlastně ani neodpověděla ^^
Všem bych vám chtěla moc poděkovat. Vážně moc. Tohle pro mě hrozně znamená, každý komentář má pro mě cenu zlata. I větší xD

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Kikul
Vložil Kikul (bez ověření), So, 2009-07-18 18:57 | Ninja už: 19810 dní, Příspěvků: 9579 | Autor je: Prostý občan

Tak som si pozerala tvoj zoznam, čítala pár komentov a potom som sa nad niečím zastavila. "Ja tu nemám koment?" a zostala som v šoku, pretože tuto ten koment nemôže chýbať. Ba naopak... Tu ten koment musí byť, pretože TU musí mať svoj význam.
Aku, tvoje poviedka majú toho naozaj veľa. Tie jednorázovky.. Sú krásne, plné pocitov.
A keby som to tu opäť mala všetko rozpisovať, bolo by to nadlho.. Asi by som musela skopírovať ten koment, čo som ti napísala u Nevěsty v černém, pretože ty vieš, že je to jedna z troch najkrajších sérií, čo som čitala. A, že som ich nečítala málo.
Ja ti chcem povedať len toľko, píš ďalej. Pretože Konoha by bez tvojich poviedok nebola tou naozajstnou konohou.. Naozaj Smiling.

Obrázek uživatele Kyrie
Vložil Kyrie (bez ověření), Pá, 2009-06-26 22:32 | Ninja už: 19810 dní, Příspěvků: 9579 | Autor je: Prostý občan

Aku, ani nevím, co sem napsat... Nebo spíš, jak to napsat... A jelikož je toho víc, rozdělím to na dvě části...
Kdybych mluvila o tobě, řekla bych asi tohle:
Aku, ty jsi pro mě nenahraditelný človíček. Směju se s tebou, někdy brečím dojetím a někdy se vztekám, když odmítáš přiznat, jaký máš talent... A jsem moc ráda, že jsem měla tu možnost s tebou tohle všechno zažít. Ty jsi úžasná holčina a já měla tu čest tě poznat. Jsi dokonalá kamarádka a já, vždycky když zapnu icq, doufám, že tě tam potkám... Jsi pro mě něco naprosto neodmyslitelného... Děkuju za to, že jsem měla tu čest tě poznat...
Kdybych mluvila o tvých povídách, řekla bych asi tohle:
Aku, tvoje povídky jsou nádherné. Ty jsi nesmírně talentovaný člověk. Dokážu o tvých povídkách přemýšlet. Ony jsou... nevím, jak to popsat... jakoby tak skutečné, tak reálné... Docházejí mi slova chvály... Nenapadá mě další kompliment...

Obrázek uživatele Fujii Karen
Vložil Fujii Karen, Pá, 2009-06-26 17:59 | Ninja už: 5619 dní, Příspěvků: 66 | Autor je: Prostý občan

Anooooo supeeeeer ty mít seznam. Teda asi už hodně dlouho ale vim to teprv ode dneška. Seš skvělá spisovatelka a neřikej že ne. Tvoje povídky se mi hrozně líbí i přesto že mi je zakazuješ číst Laughing out loud . Tvoje FF maj v sobě něco so mě nutí číst dál a dál a to i přesto že mám hlad. Prostě se nejdu najíst dokud to nedočtu Laughing out loud . Dokonce i ty krátký jednorýzovky co dokážeš napsat sou fakt úchvatný, protože do nich dokážeš napsat tolik věcí. To fakt obdivuju, protože npříklad já sama to fakt nezvládám. Tak a nakonec to chci říct abys přestala řikat že tvoje FF sou hrozný, protože sou skvělý. Co skvělý, ony sou příjmo výjmečný. Eye-wink



Obrázek uživatele Nefrites
Vložil Nefrites, Ne, 2009-05-24 12:16 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Prostý občan

Tak, já ti sem chci napsat, přestože jsem toho ještě nepřečetla moc (i když víc než u čeho mám komentář, protože moje komenty jsou časově náročné). Ale stejně, stejně ti chci říct, že tvoje povídky se mi líbí. Co jsem viděla, tak ti některá témata sednou víc než jiná.
Ty jsi byla shinobi je krásná povídka. Ty se mi moc líbí, musím tam napsat koment. A Nevěsty v černém... však víš.
Podle mě jsi jeden z autorů, který píše pro krásu okamžiků... Pro jednotlivé chvíle, které se mi tak líbí.

Umíš popisovat pocity a některá tvá přirovnání jsou opravdu kouzelná... pořád se mi nad hlavou vznáší "dětské střevíce" určitě budu číst dál a komentovat.
Lidé jako ty - spisovatelé, kterým můžu říct, co si myslím - mi hodně pomáhají, protože na jejich práci se najdu "chyby" a pak se z nich poučíme jak já, tak ty. A to je důležité.

Krásně píšeš rozhovory, dáváš do nich city, které postavy skutečně mohou cítit. Dáváš do nich sebe.

Dávej si pozor na reálnost svých vymyšlených postav. Aby se z nich nestaly Mary Sue. Prostě musí mít nějaké špatné vlastnosti. Někdo je sobecký, jiný majetnický, někdo si o sobě moc myslí... a další mluví moc rychle.
Někdo si do čaje dává dvě kostky cukru, jiný čtyři... Někdo trpí samomluvou. Další si o samotě zpívá. Jiný mluví, když má mlčet a mlčí, když má mluvit.
Někdo má malý nosík a velkou bradu, nebo třeba srostlé obočí a malé prasečí oči.
Žádní dva nejsou stejní.
Propracovat postavy, to ti radím.

Tvoje povídky jsou prostě jen tvoje, můžeš v nich mít cokoli, ale zapřemýšlej nad tím… „Je tohle reálné?“ a „Chovala by se ta a ta postava skutečně takhle?“ To jsou podle mě ve fanfikcích ty nejdůležitější otázky a musíš na ně znát odpověď.

Doufám, že budeš psát… že toho napíšeš ještě hodně a že pořád budeš hledat na svý práci chby, i když už tam třeba žádný nebudou. A doufám, že ti to k něčemu pomůže… k něčemu v životě… doufám ve spoustu věcí… a děkuju ti za to, že mi dáváš důvod doufat…

Obrázek uživatele Dyrim 少し雌
Vložil Dyrim 少し雌, St, 2009-04-01 13:32 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 333 | Autor je: Prostý občan

Jupí! Laughing out loud Dyrim se raduje. Konečně jsem si našla čas prolítnout komenty ke všem svej povídkám a narazila na koment od Akumakirei. Rozkliknu její FF a co nenajdu... Úžasný seznam FF.

Jsem jen prach ve větru... Moje existence je bez významu... Zmizím na věčnost... A přesto... Možná si jednou někdo vzpomene... Doufám... Nevěřím... Zůstávám... Jsem jen prach... Prach ve větru... Vítr mi dal křídla... Nemám víc co si přát... Doufám... Nevěřím... Jsem jen člověk... I kdybych chtěla víc... Nesmířím se tím... Protože jsem jen člověk... A člověk je prach ve větru...

Obrázek uživatele yondai
Vložil yondai, Po, 2009-03-16 16:39 | Ninja už: 5495 dní, Příspěvků: 38 | Autor je: Prostý občan

nahodou to je cool

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Út, 2009-03-31 21:25 | Ninja už: 5830 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Takže ty už máš taky seznam? To je dobře, aspoń se v tom vyznám Eye-wink Nepolapitelná mrcha je nádherná a Nalezená hime se mi taky líbí, i když má zatím jen dva dílky. Tvé jednorázovky jsem četla taky a jsou přímo neodolatelné... Prostě krásně píšeš-ttebayo!

Obrázek uživatele Alchemi-chan
Vložil Alchemi-chan, Čt, 2009-03-12 18:11 | Ninja už: 5750 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

Jémine,moje vyměněná ikonka,modrá víla a její fantastická FFsxDDAle nechme to plavat...*tlouká si do hlavy:Akumakirei,Akumakirei!* Sticking out tongue
Tvoje povídky moc dlouho nečtu,ale zkoukla sempár jednorázovek...a moc mě oslily,jsou krásně procítěné...to přími miluju^^Takže očekávám další,nenech mě čekat Eye-wink

Jsem naivní a zasněná holka.
Ale ta naivita je sladká. Smiling
Z láskyZ láskyZ lásky By the way... SasuSaku & NaruHina fan! Z láskyZ láskyZ lásky

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, St, 2009-03-04 00:17 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Jsem ráda, že tenhle seznam máš, protože spousta lidí se ještě nenaučila, že povídky jednotlivých autorů najde v jeho profilu Laughing out loud Ale seznam je stejně lepší, protože každý si ho vylepší, a tys vybrala krásné obrázky. Je vidět, že máš cit pro krásno, a to se dá vycítit především z tvých povídek, které jsou obyčejně neobyčejné. A že se umíš dívat kolem sebe a vidět i obyčejné věci jinak, jde poznat i z krásných fotografií, které máš na svém blogu. A jsem moc ráda, že jsem byla jedna z prvních, která tebe, jako novou nadějnou autorku, na konoze.cz přivítala Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Čt, 2009-03-05 08:01 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: ONLINE, Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Smiling Tos mě moc potěšila, aspoň vím, že ta práce s obrázky nebyla marná. Moc děkuju za tenhle komentář, protože mě vynesl až do nebeských výšin Laughing out loud Já ani nevím, co na to napsat, snad jen jedno velké DĚKUJU Smiling

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Kamie
Vložil Kamie, Po, 2009-02-23 21:21 | Ninja už: 5699 dní, Příspěvků: 761 | Autor je: Prostý občan

tvoje povídky jsou takové jiné, nemyslím v špatném slova smyslu Smiling Líbí se mi píšeš hezky a piš dál, protože jinak nebudu mít, co číst a budu zlá! Eye-wink

Protože mi většinou zabijí postavy, které si oblíbím, tak už to nedělám. Ale Utakata byl prostě fešák!Laughing out loud

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2009-02-23 21:42 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: ONLINE, Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

tak to bych nechtěla *děsí se* Laughing out loud, no mám rozpracovaných hodně sériovek, ale podle mě jsou to takové patlaniny matlaniny, že by se někdo zděsil Smiling takže je sem asi dávat nebudu, ale teď píšu jednu jednorázovku a mám nápad asi na dvě, takže pokud bude čas, měly by se tu objevit co nejdřív Eye-wink

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Kamie
Vložil Kamie, Čt, 2009-07-02 16:13 | Ninja už: 5699 dní, Příspěvků: 761 | Autor je: Prostý občan

*O dost delší dobu dýl*

Takže Aku, pratetičko Eye-wink

Tvoje povídky mě UCHVÁTILY!!!! Jakože fakt, tohle nebude dlouhý koment, protože nemám nápad Laughing out loud a pípá mi tu mobil xD

Četla jsem Všechno!! Úplně všechno!!!! Jakože chápeš a moc se mi to líbílo Eye-wink .. Takže piš dál a já budu dál číst a dívat se jak rosteš v popularitě Eye-wink a budu tak trochu závidět Laughing out loud

Protože mi většinou zabijí postavy, které si oblíbím, tak už to nedělám. Ale Utakata byl prostě fešák!Laughing out loud

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, Po, 2009-02-23 21:04 | Ninja už: 5928 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Konečně! I Aku se nám rozhodla založit si seznam. A to mě moc těší, protože budu vědět o všem novém, co jsi kdy napsala. Zahanbeně se přiznávám, že jsem četla jen jednorázovky, ale ty mě tak uchvátily, že rozhodně nebudu váhat a přečtu si i ty kapitolovky.
U tvých povídek mě fascinuje hlavně to zpracování. Všechno je popsáno tak podrobně, je to procítěné, vychází to ze srdce a to je hlavní. Ať se jdou vycpat ti, kteří si myslí... ,,Je to krátký, nečtu to." No a co, že to není desetistránkový výplod fantazie? Ty to zkrátíš do takového provedení, že bych si to jinak ani neuměla představit. Píšeš vážně skvěle a já budu až do smrti patřit mezi tvé velké fandy Aku Smiling
A mimochodem, sice si to vůbec nezasloužím, ale děkuju za poděkování. Moc to pro mě znamená.


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2009-02-23 21:06 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: ONLINE, Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Laughing out loud *obrovský rozpačitý úsměv na tváři* Kimm-chan, tak teď jsi mě dostala úplně. Já si vždycky myslela, že moje popisování je děs, moc velký natahování a vůbec a teď tohle Smiling Nedokážu říct nic jinýho než jedno velký DĚKUJU Smiling

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...