manga_preview
Boruto TBV 13

Názor

Názor

Takže už dřív mi bylo zakázáno se vyjadřovat slovně, takže musim obrázkem. Tohle je muj upřímnej názor na ty co tvrdí že mí obrázky postrádají duši a jsou suchý... to dokáže říct jen člověk, co tomu nevěnuje takový množství času... a že mi na nich nezáleží a proto to nemá duši? Myslim že tohle vám dokáže že mi na mých obrázcích záleží víc než se mi snažíte vnutit pořád... nekreslim pro peníze ani pro slávu ale pro vlastní radost takže si názor o suchosti strčte tam kam nezapadá slunce.
Necenzurovaná verze na mí galerce: http://johnny-wolf.deviantart.com/art/What-pakkun-thinks-473531338

Výsledek

+++++++++-
Skóre: 9.0, Hlasů: 3

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele NaruHina1207
Vložil NaruHina1207, So, 2014-08-23 12:53 | Ninja už: 3688 dní, Příspěvků: 12 | Autor je: Prostý občan

A ty teď čekáš, že tě budem litovat? Laughing out loud Obrázky ať už jsou namalovaný ručně nebo vytvořený v počítači duši nepostrádají to je blbost.. ale postrádají ruční práci. Většina lidí co dělají obrázky na počítači v jakým-chcete-programu tak to dělají proto, že je to lehčí, zabere to méně času apod... to je podle mě špatně. Pokud neumíte vykreslovat plochy nevadí, časem se to naučíte. ale proboha nechte těch programů, je to hrůza.

Obrázek uživatele Som čarovná
Vložil Som čarovná, St, 2014-09-17 17:13 | Ninja už: 5320 dní, Příspěvků: 1957 | Autor je: Tsunadin poskok

/.<" Noo..výbornéé, ozval sa niekto, kto to v živote neskúsil. Inak by si totižto nenapísal/a/o (whatever) takúto koninu. Práca v PC je zložitejšia a zaberie omnoho viac času ako mnohé práce ceruzkami. To nie Ctr+V a Crtl+C. Takže ak tomu nerozumieš, tak nehovor ľuďom, aby s tým prestali. A už vôbec nie ľuďom, ktorí v tom pracujú dosť dlhú dobu a vedia také veci, o akých si v živote nesníval/a/o (opäť whatever)...

Z lásky I believe in unicorns, bitch! ^.~

~ ~ ~

~ ~ ~

Obrázek uživatele The Dreamer
Vložil The Dreamer, So, 2014-09-06 09:52 | Ninja už: 3803 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Horší než odpad

Nevím, z jaké doby jsi, ale jestli čekáš, že tady napíšeš koment a všichni přestanou kreslit na počítači, tak jsi vedle jak ta jedle.

"Alespoň ses usmál, před koncem svého příběhu."
- Xeranthemum

Obrázek uživatele Johnny-wolf
Vložil Johnny-wolf, So, 2014-08-23 19:53 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 259 | Autor je: Recepční v lázních

Ehm zdá se mi jako že máš představu stejnou jako lidi o tvorbě programů co to nikdy nedělali, tedy - otevřeš editor, přivoláš kouzelný víly, počkáš až dodělají kód. Kreslení na PC vyžaduje víc znalostí jak kreslení na papír... na PC kreslim teď 6 let a do tý doby jsem piloval umění tužkou, ale to mi přišlo vždycky snažší, protože tam mam dobrou koordinaci ruka-oko - většina "elektronických tužek" aka. grafických tabletů totiž nedisponuje monitorem, tedy nikdy přímo nekoukáš kam ti ruka jede. To zvyšuje šanci na chyby mimo jiný. Jediný značný zjednodušení je, že se nikdy neprogumuješ na druhou stranu obrazovky. Ale kreslení na PC na člověka vyvíjí mnohem vyšší tlak - očekává se víc detailů, lepší barevna paleta, dokonalost, na papíru se ledacos toleruje. Promysli si občas co říkáš.

Ač na to nevypadam, rozjíždim vlastní mangu. Všechny zveřejněný věci (sketche a tak) zde: http://johnny-wolf.deviantart.com/gallery/34615219
Pokud máte rádi mojí Naruto tvorbu, určitě jděte sem: http://johnny-wolf.deviantart.com/gallery/5201201

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, So, 2014-08-23 13:18 | Ninja už: 4101 dní, Příspěvků: 2755 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

hold...amatér sa ozval Laughing out loud asi sito neskúšal/a....inak by si to nepísal/a Laughing out loud ale to je každého vec...tvoj názor Smiling

Obrázek uživatele rin-chanka
Vložil rin-chanka, So, 2014-08-23 13:08 | Ninja už: 5084 dní, Příspěvků: 496 | Autor je: Pěstitel rýže

Víš, tady je vidět, že digitální tvorbě vůbec nerozumíš. Myslím si, že tahle tvorba je o něco málo složitější než když se někdo vykresluje na papír. A vůbec, ať si každý kreslí/maluje jakým stylem chce. Nepíšu sem proto, že bych se někoho zastávala, ale dost mě naštvalo to, co jsi právě napsal/a o digitální tvorbě a vůbec.

''Člověk, který porušuje pravidla, je považován za odpad, ale člověk,
který opustí své přátele, je mnohem horší než odpad.''
(Obito Uchiha)

Obrázek uživatele Ayame-Senpai
Vložil Ayame-Senpai, Út, 2014-08-12 21:36 | Ninja už: 5316 dní, Příspěvků: 1668 | Autor je: Zatvrzelý šprt

Mne sa tvoje obrázky páčia si naozaj talentovaný.
Ale to som už voľakedy dávno pradávno hovorila aspoň teda myslím Tak teď ti nevím...

•Naruto prišiel si do môjho života ako príbeh, ale odišiel ako legenda!•

Obrázek uživatele _Orange_
Vložil _Orange_, St, 2014-08-06 19:10 | Ninja už: 3955 dní, Příspěvků: 12 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Dle mého jsi jeden z těch nejtalentovanějších a nejlepších fanarterů co tady kdy na Konoze byl. Obrázky jsou vcelku profesionální, nejsou to žádné začátečnické čmáranice bez barev. Tenhle obrázek je podle mě dost povedený. Jediný co mi to kazí je ten popisek. Jestli má někdo nějaký názor který není vesměs urážlivý a nemá za úkol tě vyprovokovat, tak si myslím, že by jsi ho měl respektovat. Nauč se víc přijímat to co lidi říkají, protože ti to někdy může i pomoct Eye-wink

What I look like when I read an argument on the internet

Obrázek uživatele Atka
Vložil Atka, St, 2014-08-06 17:30 | Ninja už: 3930 dní, Příspěvků: 414 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Mě se tvoje obrázky líbí, možná si řekneš že lžu ale to já nedělám. Tvoje obrázky jsou moc pěkný, mě se líbí protože já bych je nenakreslila, klidně se podívej na moje obrázky na konoze.

Nechci tě nijak poučovat ani ti nic vnucovat ale je to jen taková snad kamarádská rada. Zkus do svých obrázků dát trochu kontrastnějších barvy.

Pokud nechceš, nikdo tě do ničeho nenutí, ale místo nadávání by ses možná mohl zeptat proč se lidem zdají tvoje obrázky takové jaké se jim zdají. To byl můj názor, ale nemusíš mě poslouchat, protože mi je přeci jen jenom 13 Smiling

Instagram: adela_snaselova Laughing out loud
"My potato way.jpg"

Obrázek uživatele rin-chanka
Vložil rin-chanka, St, 2014-08-06 15:44 | Ninja už: 5084 dní, Příspěvků: 496 | Autor je: Pěstitel rýže

Ach jo..už snad 3 nebo 4 dnem tu čtu pořád jedno a to samé. Není ti to už trochu blbé? Pořád dokola psát jedno a totéž? Jako nevím, ale každý, kdo sem něco vloží, tomu věnuje dostatek svého času, takže si rozhodně nemysli, že si jediný. Je mi až líto, že se ti tu ostatní snaží prostě a jednoduše říci, že máš talent a je škoda, že ten styl trochu nezměníš, nerozvíjíš dál. Jenže, jak je vidět, očividně si myslíš své.."Neni rejpavějšího a zbytečně kritičtějšího národu jak čechoslováků" Víš, přesně tahle věta se týká i tebe, ale v tom smyslu, že si nedokážeš sám sobě připustit, že někdo jiný má větší pravdu než ty, další problém hlavně nás Čechů. Ne, nechci, se tu dohadovat ani slyšet tvou odpověď, prostě, jen už mi to nedalo, takže tak.

''Člověk, který porušuje pravidla, je považován za odpad, ale člověk,
který opustí své přátele, je mnohem horší než odpad.''
(Obito Uchiha)

Obrázek uživatele Ad Inexplorata
Vložil Ad Inexplorata, St, 2014-08-06 15:19 | Ninja už: 4415 dní, Příspěvků: 1680 | Autor je: Asistent pošťáka

Není to už trochu moc?
Rozumím tomu, že tě to mrzí a možná tě to i ranilo, ale je to přeci jen jejich názor. Smiling

Obrázek uživatele Klaria
Vložil Klaria, St, 2014-08-06 14:54 | Ninja už: 4447 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Recepční v lázních

Přečti si znovu co jsi napsal, záleží ti spíš na názoru ostatních a na jejich verdiktu. Proto jsem psala: ,,Viz první věta mého podpisu"
Mě se tvoje tutoriály líbí, já je totiž využiju (pro mě užitečná věc). Ale ostatním se líbit nemusí, ale řekněme si to takhle .. Noa? Laughing out loud

Když člověk věří sám sobě, nemusí přesvědčovat ostatní.

Obrázek uživatele Johnny-wolf
Vložil Johnny-wolf, St, 2014-08-06 15:26 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 259 | Autor je: Recepční v lázních

Tim že mi záleží na mí tvorbě tak si na ní nenecham šáhnout, takhle to pochop. Před rokem jsem přestal přispívat na konohu protože pokaždý když jsem něco udělal, řekli udělej to jinak, udělal jsem to jinak tak přišlo udělej to jako dřív. Tak jsem si řekl že když jsou tady lidi nevděčný tak to sem prostě nebudu dávat. Myslel jsem že se to tu změnilo, ale kauza "obrázků bez duše" se vrátila. Neni rejpavějšího a zbytečně kritičtějšího národu jak čechoslováků (jo řeknu to takhle, protože jsme stejně jeden národ češi i slováci ať si říká kdo chce co chce)

Ač na to nevypadam, rozjíždim vlastní mangu. Všechny zveřejněný věci (sketche a tak) zde: http://johnny-wolf.deviantart.com/gallery/34615219
Pokud máte rádi mojí Naruto tvorbu, určitě jděte sem: http://johnny-wolf.deviantart.com/gallery/5201201

Obrázek uživatele Klaria
Vložil Klaria, St, 2014-08-06 16:51 | Ninja už: 4447 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Recepční v lázních

Ehm, tak to bych zvážila jestli obrázky na Konohu vůbec přidávat,protože když už to jsem přidáš, musíš počítat s tím, že se to někomu buď bude nebo nebude líbit. 100 lidí 100 názorů a ty je musíš respektovat. Pokud to neumíš, radím ti , nic sem nepřidávej.

Když člověk věří sám sobě, nemusí přesvědčovat ostatní.

Obrázek uživatele Klaria
Vložil Klaria, St, 2014-08-06 14:42 | Ninja už: 4447 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Recepční v lázních

Myslím,že to byl čistě jejich názor. A neměl by sis ho tak brát, je to jak to vidí oni. Viz první věta mého podpisu.
Mě se Pakkun líbí, byť je to sprostý námět, ale třeba mi taky příjde,že to něco postrádá a věř že vím a ví to i ostatní kolik práce na obrázcích je. A kolik ti to zabere času záleží na schopnostech a na okolnostech. A je podle mě zbytečné se tímhle ozývat.

Když člověk věří sám sobě, nemusí přesvědčovat ostatní.

Obrázek uživatele Johnny-wolf
Vložil Johnny-wolf, St, 2014-08-06 14:43 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 259 | Autor je: Recepční v lázních

Mě záleží na mích obrázcích strašně moc, tak se nediv že si to pak beru takhle. Kdyby mi na nich nezáleželo přejdu to. Hlavně proč všem vadí že nemají pozadí? Proč bez pozadí dělá obrázek "suchym"? Tyhle obrázky dávam hlavně na svojí galerii kde jsou pak volně šiřitelný a spousta lidí je pak používá na ninja karty třeba... nebo proč kritika mích návodů jak kreslit? je to krok po kroku jak si navrhnout a dokreslit oblíbenou postavu... tyhle věci nechápu prostě.

Ač na to nevypadam, rozjíždim vlastní mangu. Všechny zveřejněný věci (sketche a tak) zde: http://johnny-wolf.deviantart.com/gallery/34615219
Pokud máte rádi mojí Naruto tvorbu, určitě jděte sem: http://johnny-wolf.deviantart.com/gallery/5201201

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2014-08-06 19:06 | Ninja už: 4035 dní, Příspěvků: 7472 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Proc kritika tvych tutorialu? No jednoznacne proto, ze Kishi a manga obecne NENI vrchol tvorby a jedina mozna cesta. Rikam ti to jako vysokoskolak profesional, ktery se umenim zivi, kdyz uz mi neveris jako cloveku a beznemu FA tvurci. Neomezuj druhe v jejich predstavach, dost na tom, ze omezujes sebe. Pevne verim, ze jednou dospejes a pochopis to Smiling. Ale za tu bitvu mas bod, je videt, ze do toho umis dat emoci, i vztek je odraz duse...

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Johnny-wolf
Vložil Johnny-wolf, St, 2014-08-06 19:29 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 259 | Autor je: Recepční v lázních

do tamtoho nebyla ani daná emoce, to byla jen bezduchá patlanina narozdíl od jiných

Ač na to nevypadam, rozjíždim vlastní mangu. Všechny zveřejněný věci (sketche a tak) zde: http://johnny-wolf.deviantart.com/gallery/34615219
Pokud máte rádi mojí Naruto tvorbu, určitě jděte sem: http://johnny-wolf.deviantart.com/gallery/5201201