manga_preview
Boruto TBV 07

Ninshuu

Ideál ninshuuNinshuu (忍宗, dosl. Shinobi sekta) je náboženství a nenásilný předchůdce moderního ninjutsu vytvořené Ootsutsuki Hagoromem, známého také jako Poustevník Šesti cest, který jako první pochopil podstatu chakry a své vědomosti předával pomocí svého učení dál. Učení Ninshuu mělo pomoci lidem lépe pochopit sebe i ostatní a vést svět do éry míru. Hagoromo své učení ilustroval pomocí předávání chakry, které mělo lidem pomoci „propojit“ svou spirituální energii s ostatními lidmi. Mělo jim to umožnit se chápat bez verbální komunikace a pomoci s modlitbou.

Hagoromo věřil, že chakra všech lidí by měla být na stejné úrovni. Pokud by se síla shromáždila v byť jen v jednom člověku, vedlo by to k aroganci a touze po ještě větší síle. Navzdory svému pacifickému učení i Hagoromo svou chakru použil v boji.Ninshuu proměněno v ninjutsu

První, kdo z Ninshuu vytvořil zbraň, byl Ootsutsuki Indra. Ostatní jeho kroky následovali a svou spirituální energii začali propojovat s energií fyzickou, čímž tak vzniklo dnes známé ninjutsu.

5
Průměr: 5 (1 hlas)

Kategorie: