manga_preview
Boruto TBV 08

Mondai a Poccha

mondai.jpg

Mondai a Poccha jsou ninjové z nějaké malé vesničky, kteří neumí ani základní jutsu. Objevili se v 161. díle základní série anime, jedná se o fillerové postavy. Tito dva chtěli získat tajné informace o Listové vesnice, ale místo přeměny se jenom převlékli za Maito Gaie a Rock Leeho. Všichni to přestrojení prokoukli až na Naruta, který s nimi plnil úkoly, které jim dávala Tsunade. Byli to většinou legrační a snadné úkoly. Tyto úkoly pro Naruta jako ninju, který umí středně dobře kontrolovat chakru, byly hračka, ale pro ty dva to bylo smrtelně nebezpečné.
Mondai a PocchaTenten vymyslela, že jí Gai a Rock Lee slíbili, jak jí pomůžou. Aby neprozradili své maskování, museli sázet rýži na poli, kde se po chvilce na Mondaie přilepila pijavice. Poté přišla Sakura, které uletělo prádlo a zachytili se vysoko na skále. Nakonec se objevila sama Tsunade a vyvolala Katsuyu. Úkolem maskovaných podvodníků bylo obřího slimáka umýt, Katsuyu však předstírala rýmu a všude kolem prskala kyselinu, takže se z lehkého úkolu stal boj o přežití.
Na konci dne byli úplně zničení a opustili vesnici s nenávistí. Nakonec potkali Leeho a Gaie a použili na ně něco, co se podobalo jutsu. Toto jutsu Gai a Lee velmi snadno odrazili a odkopli je daleko od Listové.Smiling

Na článku pracovali: 
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie