manga_preview
Boruto TBV 07

Samurai 8 01

samurai_1.png
Číslo svazku (volume): 
samurai/SamuraiVolume01

Vydáno 4.října 2019
Název Volume: První klíč / Hito-tsume no Kagi (1 つ め の 鍵)

Předchozí díly:
01 - První klíč
02 - Návštěvník z nebes
03 - Rozkrajování tanku a dortu
04 - Rodinná hádka
05 - Odchod

S001.png

Samurai 8 1

Vesmír, tak jak ho známe, se chýlí ke konci své cesty. Daruma, věhlasný vlčí samuraj, vykročil na cestu, v níž potřebuje shromáždit klíče odemykající tajemnou schránku. Jeden z klíčů již uvízl v jeho kapse, ale mnoho jich ještě zbývá. Je tu však jeden malý zlomený kluk, který ještě ani netuší, jak významným článek bude v budoucím řetězci událostí. Ač se s otcem neustále vadí a vyčítá mu, že nemůže ven, je ochoten pro něj položit život. Tehdy nastává zrod nového samuraje, který má našlápnuto změnit běh světa.

S002.png

Samurai 8 2

Hachimaru se osvobodil od přístroje na udržování života a začíná poznávat všechny chutě obyčejného lidství. Ochutnává jídlo, může běhat se svým společníkem. Jaká je to náhoda, že pro něj nově objevený svět mu ihned nachystá překvapení v podobě prasečích samurajů toužících zničit jedno ze samurajských dodžó. Avšak mnohem zajímavější je mladík, který stejně jako on propadl hrám a zapomněl, že existuje svět tam venku.

S003.png

Samurai 8 3

Prasečí samurajové řádí bez ostychu a skrupulí. Hachimaru je nenechá jen tak pobíhat okolo, ale vloudí se k němu malá chybička. U pasu třímá meč, ale není chopen ho vytasit. Je to meč jeho nového kamaráda, který jediný ho může použít. Porcování tanko-dortu může začít! Kdo si dá klínek?

S004.png

Samurai 8 4

Hachimaru je v úplné euforii z volnosti. Přesto je tu však jeden člověk, kterému se to nelíbí. Jeho otec nad ním ztrácí kontrolu a prostě se o něj bojí. Už ho nemůže dál střežit, je potřeba pustit otěže otcovské lásky, ale je to tak těžké. Daruma však ví, že nyní už není cesty zpět a dá Hachimaruovi na výběr. Starý život nebo nový samurajský úděl.

S005.png

Samurai 8 5

Daruma vezme svého mladého učně na místo, kde by měl započít výcvik. Prvně si vyzvedne nový dopravní prostředek a následně se snaží vlámat do vlastní skrýše. Předvede neuvěřitelné věci s mocnou samurajskou duší, která společně se silnou vůli dokáže přetnout planety. Hachimaru je z toho na větvi a musí to vyzkoušet samozřejmě také.

S01_01.jpg

Samurai 8 06

Hachimaru se pod vedením svého mistra dozvídá důležité věci pro život či spíše samotnou existenci samuraje. Zatím splňuje jen první dvě položky, ale princezna mu chybí a přitom to ona měla stát u jeho zrodu a vybrat si ho jako svého ochránce. Zapomnětlivá a roztržitá dívka jednou určitě vstoupí do jeho cesty osudu.