manga_preview
Boruto TBV 08

Rock Lee SD

rock_lee_maly.png
Číslo svazku (volume): 
rock_lee_sd
R001_01.png

Kapitola Rock Lee 01

Rock Lee je nindža z Listové, který neumí žádné ninjutsu. Ale poté, co viděl mistra Gaie souhlasit s tím, že nindža musí umět techniky, se je pokusí naučit. Uvidíme tak techniky v Leeho podání jako např. Konoha Kaiten, Kuchiyose no Jutsu nebo Oiroke no Jutsu. Jako bonus budeme obdivovat krásné postavy Leeho a mistra Gaie v bikinách, což nám dosvědčí Tenten.

R002_01.png

Kapitola Rock Lee 01

Rock Lee nevzdává svoji touhu po Sakuřině srdci. Tentokrát na to půjde jinak: pomocí knihy Flirtovacích taktik. Jenže nic nedopadá tak, jak by si to přál a Sakuřino zalíbení stejně nezíská. Za všechno můžou včely!! Suzumebachi!!

R003.png

Kapitola Rock Lee 03

Rock Leemu se pořád nedaří překonat Nejiho, elitního génia s vrozenou technikou Byakuganu. Proto ho znovu vyzývá na souboj a podstupuje extrémní týdenní trénink pod mistrem Gaiem. Po něm tak zesílí, že zápas skončí remízou.

R004_01_0.png

Kapitola Rock Lee 04

Když Kakashi v souboji porazil mistra Gaie, Lee se rozhodl kopírovat pro změnu Kopírovacího nindžu. S Nejim a Tenten dokonce dostali misi pod Kakashiho velením, ale protože dotyčný sensei nebyl schopen se včas dostavit, nakonec šli bez něj. V boji s uprchlými nindži Lee zkouší použít jedinou techniku, kterou se od Kakashiho naučil, ale neúspěšně. Nakonec je rád, že ho pravý Kakashi i s mistrem Gaiem zachrání a dojde k názoru, že jeho sensei vůbec není tak špatný, jak si na začátku kapitoly myslel.

R005_01.png

Kapitola Rock Lee 05

Lee zjistil, že Sakura má nové plavky, tak se snaží zjistit, jak vypadají a jak jí sluší. Jenže je to Lee a nic neskončí, jak si přeje!!

R006_01.png

Kapitola Rock Lee 06

Lee zjistil, že Sakura má nové plavky, tak se snaží zjistit, jak vypadají a jak jí sluší. Jenže je to Lee a nic neskončí, jak si přeje!!