manga_preview
Boruto TBV 07

Kdo si luští, nezlobí!

mise
Vylušti dvě zadání a odpověz na otázku.

Milí ninjové, určitě už nevíte co doma se sebou, tak navrhuju prověřit malou odpočinkovou misí váš postřeh a schopnosti Sticking out tongue.

Pravidla:
1. Vyluštěte osmisměrku - jistě všichni znáte, jak na to. Kdyby ne, návody jsou na netu. Slova v osmisměrce se všechna tématicky týkají Naruta a Boruta (ať to není tak jednoduché, tak se mohou týkat úplně všeho - fillerů, filmů, autorů, atd.). Všechna slova mají nejméně 5 písmen! Použila jsem anglický přepis názvů a jmen, ne český, např. Tsunade. "CH" je psáno zvlášť jako dvě písmena. V osmisměrce vyšlo náhodně slovo "TOUHA". I když touhou jsou některé postavy více než ovládané Laughing out loud, tak je to fakt jen náhoda - prosím, neškrtat to.

2. Vyluštěte, co se skrývá v obrázku. Pokud nevíte, jak na to, obrázek se nazývá stereogram - strýček google pomůže Eye-wink. Prověřte své oční techniky!

3. Text z tajenky + to, co najdete v obrázku, dohromady tvoří větu/otázku. Jednoslovnou odpověď na tuto otázku zadejte do políčka a odešlete. Pozor, tím, že pošlete odpověď se zároveň přihlásíte do mise. Neodesílejte pole prázdné, druhou šanci vám systém nepovolí a musela bych Vám misi neuznat.

Doporučuji si osmisměrku vytisknout, půjde vám to líp Eye-wink. Obrázek lze vyluštit po rozkliknutí do plné velikosti. A nemusím připomínat, že vyzrazení a napovídání se trestá A koukej co umím! Blik, blik, blik, blik... vypněte ten blinkr..
Hodně štěstí!

Bez názvu 2.png
Datum ukončení mise: 
30. 1. 2021 (23:59:59)
Odměna za misi: 

Pár bodíků, možná objevení nové schopnosti, o které ani nevíte, že ji máte Laughing out loud
...a dobrý pocit, že to sledování Boruta nebylo až doteď zbytečné Laughing out loud.

Info a pravidla: 
Pravidla misí, jejich seznam a další info zde: KONOHA MISE.
Pro mise je třeba být přihlášen.
Nindžové na této misi: 

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2021-01-31 12:41 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Mise ukončena Smiling.
Nebyla nakonec tak snadná, jak jsem předpokládala, někteří z vás s tím asi měli dost práce, někteří to kvůli obrázku asi ani nevyřešili, což mě mrzí Sad. Ale zvýšení levelu mise by bylo dvojsečné, protože pro spoustu lidí to zase bylo docela snadné, pokud už se se stereogramy setkali a uměli je číst. Pak bylo vyřešení obrázku záležitostí cca 3 vteřin včetně kliknutí na obrázek Smiling.

Řešení mise máte zde. Správná odeslaná odpověď tedy měla znít "BYAKUGAN". Uznávala jsem i odpovědi napsané celou větou, i ty v českém přepisu.

A jak se mělo postupovat při řešení druhého úkolu s obrázkem?
Něco málo o historii a o návodech, jak na to, se můžete dočíst tady. Já osobně jsem se se stereogramy setkala už někdy v 90. letech jako dítě, kdy mi to přinesl domů z práce táta (pracoval v tiskárně, kde se zrovna tiskly). Tisk byl v top kvalitě, což je docela důležitý aspekt, aby to člověk na poprvé zvládnul a naučil se zaostřovat zrak přesně a rychle (pc zobrazení je v tomto ohledu méně vhodné). Chvíli mi to taky vůbec nešlo, ale pak jsem byla naprosto unesená z té prostorové iluze Laughing out loud. Dokonce jsem zjistila, že na obrázek se lze koukat z různých vzdáleností a s různým zaostřením a mnohé ukrývají ještě jednu či dvě další "dimenze". Pokud se to jednou naučíte, tak skutečně svůj zrak hodíte do zvláštního módu, kdy jste schopni bez jakékoli bolesti hlavy a závratí normálně koukat a mrkat, přejíždět očima z obrázku na obrázek a kochat se (stejně jako Neji hledící na zeď dívčích sprch Laughing out loud).
Obrázek se skrytým textem jsem vytvořila v jednoduchém online programu zde a následně jsem zjistila, že obrázky jdou i dešifrovat, rovněž přes program, např. v tomto, který radil použít Tomon.
A co vy? Docela by mě zajímalo, kolik z vás to už znalo, kdo se to díky misi naučil vidět, kdo to zkoušel a stále marně...

Tomone - měla jsem sto chutí tě potrestat za tu brutální nápovědu ostatním, ale nakonec jsem usoudila, že jsi mi vlastně pomohl - nevěděla jsem do poslední chvíle, jak prezentovat výtvarně výsledek i těm, kteří na něj nepřišli. A chtěla jsem i ocenit to, že jsi si uměl tak skvěle poradit. Takže jsem ti misi uznala, ale ať se mi to, prosím, neopakuje!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, So, 2021-02-13 04:55 | Ninja už: 5737 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Po pravdě mě to nepřišlo z mé strany ani trochu přes čáru ¯\_(ツ)_/¯

Počkal jsem schválně na poslední den mise. Mohl to využít jen někdo kdo to aktivně sledoval, jako odměnu za to že se nevzdal.

Navíc se jednalo jen o 1/2 úkolu. Navíc stále museli všechno udělat ručně - najít stránku, použít a dle komentáře i tohle se umělo ukázat jako problematické.

A navíc, odkdy se na ninja zkouškám nepodvádí?! Laughing out loud

Nicméně dobrá práce s tímhle úkolem Eye-wink

Obrázek uživatele Meliodas_of_Reim
Vložil Meliodas_of_Reim, Po, 2021-02-01 10:50 | Ninja už: 2769 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Editor jutsu, Manga tým, Ošetřovatel TonTon

Hlásím, že jsem to také kvůli tomu stereogramu nedal. Pár hodin jsem u toho strávil a nic. Pak už jsem to vzdal, protože jsem odmítl si nadále ničit oči. Takový trapas...

Dčková mise to určitě nebyla Tohle nedávám

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2021-02-01 11:37 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Omlouvám se Prosím/promiň. vám. Hele tady je odkaz na jeden obrázek (dole je i motiv, co je tam ukrytý), doplnila jsem ho v horní části o dvě značky. Je to postup, kterým jsem se to naučila já. Člověk se má zaměřit na ty značky a začít malinko šilhat a sledovat pořád ty značky (to je důležité, abys pořád viděl a vnímal jasně a ostře obrázek při tom šilhání). Ony se šilháním obě rozdvojí a ty vnitřní se začnou k sobě přibližovat. Jakmile se spojí a vidíš jasně tři značky, tak vidíš i obrázek Eye-wink. Můžeš to ještě zkusit, pokud mě tedy ještě úplně neproklínáš Laughing out loud...

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele gyngerr
Vložil gyngerr, Út, 2021-02-02 17:42 | Ninja už: 5486 dní, Příspěvků: 210 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Tyjo, tak zkusila jsem podle tvého návodu. Značky nahoře jsem najednou viděla 3, dokonce mi něco vystupovalo z toho obrázku, ale ne tak jasně, abych byla schopná říct, co to přesně je.
Ale i tak to byla fajn mise, alespoň jde vidět, že i D mise nezvládne každý. Laughing out loud Puzzled

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Po, 2021-02-01 21:28 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Já jsem taky šilhla, protože si z dětství pamatuji, že to bylo rychlejší. Ale myslím, že druhý způsob je vlastně lepší, jen mi ho v dětství nikdo pořádně nevysvětlil. Až teď jsem si ho nacvičila. To je potřeba opět zaostřit zraky jinam, než na obrázek, ale ne před něj, nýbrž za něj.

To člověk upře oči do dáli, třeba z okna, a pak bez změny polohy očí jukne na monitor. A kouká se skrze ten obrázek do dáli. Potom je obraz ve stereogramu vypouklý dopředu, zatímco u šilhání je jakoby propadlý. A pokud je ten obrázek hodně prostorový, jako třeba tento nebo tento, tak se dá vidět lépe než se šilháním. A nebolí okohybné svaly, protože koukát do dáli je přirozenější.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2021-02-01 22:10 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Já myslím, že dosahujeme toho správného zaostření úplně stejně šilháním i koukáním do dáli Smiling. Dokonce bych to ani šilháním nenazvala, šilhání je spíš nejlepší popis rozostření zraku pro ty, co se to učí, ale je to spíš zaostřování. (Šilhání na rozdíl od zaostřování dost bolí Smiling). A lze zaostřit na jednom obrázku hned několika způsoby, že ho vidíš buď prostorově vypouklý dopředu, nebo opačně, nebo ho vidíš rozdělený na jednotlivé rozpadlé nedokonalé úseky, což se děje hlavně v případě, že je obrázek nekvalitně vyrobený. Mně nedělá problém zaostřit všemi popsanými způsoby najednou, prohlédnout si to bez přerušení vypouklé i propadlé, případně i rozvrstvené, absolutně vůbec to nebolí. Myslím, že v tu chvíli se naše oči chovají jako objektiv foťáku Smiling.
Jo a ještě jsem zapomněla napsat, že nejlepší je začínat na obrázcích, které mají jemný dekor, s nimi to jde výrazně líp.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Út, 2021-02-02 08:49 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2021-01-31 14:04 | Ninja už: 2658 dní, Příspěvků: 2989 | Autor je: Gaarova tykev

noledi, nevieš si predstaviť, aké úsilie som vynaložila na prečítanie obrázka. Nikto so známych, mladších - starších (veľa ITákov), nič nevidel, teda jeden videl dačo, ale vraj I tam určite nie je. Ale aspoň som oprášila kontakty, však je to katastrofa, ako sme zošnurovaní Bad Môžem povedať, že je to môj prvý lúštiteľský neúspech Laughing out loud Skúšala som teraz aj Tomonov ťahák a nič hihihi Ale čosi mi našepkávalo, že by to mohol byť Bjakugan, len čí, to viem až teraz. Ale aspoň, že také čosi ako steagram existuje a popri ňom som naštudovala kopu iných zaujímavých vecí, takže vďaka ti Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2021-01-31 17:31 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ej, mám takové tušení (i dle počtu přihlášených do mise), že spousta lidí to vzdala. No člověk nikdy neví, do čeho jde, mně to přišlo docela snadné, okolo mě to taky všichni umí, tak mi to tak těžké nepřišlo. Ale jak říkám, asi zkresluje to pc, chce to mít kvalitně vytištěné na papíře, když člověk úplně začíná. Ona se i kvalita převedení obrázků dost liší, některé nepřečtu, ani když to dobře umím, nebo člověk vidí patvary.
Tak mě mrzí, že se ti to nepovedlo Sad. A zkoušela jsi i tu nápovědu se dvěma čárkami, které se spojí ve tři?

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, So, 2021-01-30 13:01 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Procvičila jsem ten způsob, co jsem považovala za těžší, a teď už mi jde docela rychle. Na rozdíl od toho, co znám lépe, se to dá vydržet i při prokukování deseti obrázků za sebou. Fajn mise, Noledi!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, So, 2021-01-30 04:31 | Ninja už: 5737 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Uf, už nikdy nechci nic společného s Borutem. Postupně jsem začínal za každým shlukem písmen vidět nějaké jméno co neznám Laughing out loud

Jinak pro ostatní, kterým se zdá nefér, že tento úkol vyžaduje nějaký druh kekkei genkai dōjutsu, tak vám radím použít google-no-jutsu a najít (adresa smazána vypisovatelem mise)
Osobně mě ze všech různých pokusů něco vidět, akorát bolí oči a maximálně jsem dosáhl šilhání.

Edit nol: Hele, Tomone, nepřijde ti to už dost za čáru radit tímto způsobem v misi, kerá je zaměřená právě na to, aby člověk zkusil své kekkei genkai objevit? I když se mise nakonec ukázala těžší než na level D, tak tohle nebylo fér!

Obrázek uživatele Sanhiya
Vložil Sanhiya, Út, 2021-01-26 00:46 | Ninja už: 1240 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

.... osmisměrku mám docela rychle, a vím, co mám hledat, ale ani s různými návody nic nevidím. Zkusím ještě změnit nastavení monitoru XD

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2021-01-26 22:30 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

To mě mrzí...zkusila jsi si to vytisknout? Mně to šlo vždycky nejlíp z tištěného. Dříve ani žádné jiné nebyly Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Sanhiya
Vložil Sanhiya, St, 2021-01-27 12:32 | Ninja už: 1240 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

Nemám kde. Budu muset ještě zkoušet šilhat no XD

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2021-01-25 23:03 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Tak snad... ale bez menší

by mi to nešlo. Hrozná tragédie... Bad

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2021-01-26 22:46 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Třikrát sláva, zvítězila Úpa boží!!!!

YK// Jo? Jé, díky moc. Kiss!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Nevídanej Kořen který sleduje Naruta
Vložil Nevídanej Kořen..., Po, 2021-01-25 15:45 | Ninja už: 1196 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

mám jednu otázku našla jsem pár jmen které nemají 5 písmen:-( tak se zeptám jestli to mám škrtat

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Po, 2021-01-25 16:36 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Pokud mají méně než 5 písmen, tak je neškrtej.

Ovšem můžeš se podívat, jestli není to jméno, co vidíš, součástí něčeho delšího (např. kage-hokage).

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2021-01-25 21:45 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Je to přesně tak, jak říká Poštolka.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2021-01-24 19:22 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

dankodemcak@gmail.com - zřejmě jsi se nejdříve přihlásil/a a kliknul/a na přihlašovací políčko, čímž jsi odeslal/a prázdnou zprávu bez odpovědi. Příště si to chce pořádně přečíst zadání, misi jsi proto nesplnil/a Sad.
Naruto_Namikaze - neodpověděl/a jsi správně. Ale pokud mi do zprávy napíšeš otázku, na kterou jsi odpovídal, se správnou odpovědí, misi bych ti uznala, nebyl/a jsi úplně mimo.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele gyngerr
Vložil gyngerr, Ne, 2021-01-24 19:01 | Ninja už: 5486 dní, Příspěvků: 210 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Tak osmisměrka mi dala zabrat, protože jsem Boruta dosud neviděla. Ale ten obrázek ? Nechápu, jak v tom někdo něco vidí ! Kaput Zkoušela jsem si najít i jiné stereogramy, ale ani jednou se mi nepodařilo v nich něco najít, ikdyž jsem věděla, co tam mám hledat. Laughing out loud

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2021-01-24 22:41 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Téže stejný problém, ať koukám jak koukám nic kloudného v tom nevidím...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Uchiha-Mariko
Vložil Uchiha-Mariko, Ne, 2021-01-24 21:59 | Ninja už: 3590 dní, Příspěvků: 1371 | Autor je: Manga tým, Minatův osobní výrobce kunaiů

Osmisměrka nebyla špatná. Sice mi chvilku zabrala, ale aspoň jsem si od ni odpočala, protože mě bolela hlava.
Ale mám stejný problém. Můžu se na ten obrázek koukat jak chci, stejně v tom nic nevidím. (a ano návody jsem hledala) Hlavně nevím, jestli v tom má být slovo, nebo věc.

Za svůj FC vděčím Teri-chan, díky! Smiling, DA

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2021-01-24 19:03 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

A našla sis i návod, jak se má v obrázku hledat Smiling?

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Hyō Sensu
Vložil Hyō Sensu, Ne, 2021-01-24 20:47 | Ninja už: 5178 dní, Příspěvků: 366 | Autor je: Propadlý student Akademie

Keď to spomínaš, ja som išiel podľa návodu, ale vôbec mi to nepomohlo, lebo som zrovna narazil na taký "nahouby" návod. Nakoiec sa mi to podarilo intuitívne.
Neskôr som našiel wiki stránku ktorá uvádza, že sú dva spôsoby ako to dosiahnuť, ale podľa môjho chápania je jeden výrazne ťažší a v niektorých prípadoch nemožný (btw presne na ten som narazil)
Druhá metóda mi naopak prišla pomerne jednoduchá.

Suicide is painless...game of live is hard to play, im gonna lose it anyway...but i can take or leave it , if i please

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2021-01-25 01:51 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Já myslím, že radit si (ovšem mimo veřejné komentáře!) ohledně postupů a návodů, jak na to, klidně můžete Eye-wink. Rada v tomto ohledu ještě neznamená úspěch, jak se zdá. Ale zase tak těžké to není. Myslím, že hodně záleží na kvalitě obrázku a pc zrovna není nejlepší médium pro přenos. Kdybych věděla, že to bude pro vás tak obtížné, tak to dám na C úroveň Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Po, 2021-01-25 17:53 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Tak to se omlouvám, že jsem to měla rychle a utvrdila jsem tě v názoru, že je to lehké. Holt v době našeho mládí ty stereogramy dost frčely...

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele danyl-kun
Vložil danyl-kun, Ne, 2021-01-24 19:01 | Ninja už: 1160 dní, Příspěvků: 17 | Autor je: Utírač Udonova nosu

kdyz mam misi hotovou mam ji poslat?

dankage Uchiha

Obrázek uživatele Hyō Sensu
Vložil Hyō Sensu, St, 2021-01-20 02:17 | Ninja už: 5178 dní, Příspěvků: 366 | Autor je: Propadlý student Akademie

Noo... tak toto bola super misia. Kakashi YES Hlavne tá druhá časť. V čom si to vyrábala?
S osemsmerovkou som sa vytrápil ale to hlavne z dôvodu, že som sa ešte stále neodhodal na Boruta.... musela pomáhať narutopedia
Skvele som sa zabavil

Suicide is painless...game of live is hard to play, im gonna lose it anyway...but i can take or leave it , if i please