manga_preview
Boruto TBV 07

FanArtová mise - Antistresové omalovánky

mise
Vytvořte narutovský obrázek v podobě antistresových omalovánek.

Tento fenomén posledních dvou let frčí především mezi upracovanými mladými dospělými (kam se jistě občas nerad zařadí i kdekterý místní Konožan Laughing out loud). Nezřídka je tak k vidění, jak si vedle svého potomka vybarvuje i maminka Smiling. S nápadem na misi přišla Yuki Kaze-san a cílem by mělo být vytvoření jednoho lineárního obrázku na téma Naruta, který si budou moci ostatní vybarvit a odreagovat se tak od všech všedních starostí.


Pravidla mise:

1. Nakreslete lineární kresbu (lineart) jakéhokoliv motivu s tématem Naruta, může to být realistický motiv i geometrická abstrakce, postava, krajina, cokoliv.

2. Kresba musí být min. na formátu A4, černým centropenem, tuší nebo jiným postupem, který bude zanechávat tenkou černou linku. Musí zabírat nejméně polovinu celé plochy obrázku a být dle výše uvedených příkladů podrobně členěná, detailně zpracovaná.

3. Můžete tentokrát využít jakoukoli předlohu, ALE její zpracování na drobné části/poskládání/koláž musíte zpracovat sami! Samozřejmě, pokud bude i nápad váš, budu se tetelit blahem Laughing out loud.
EDIT: POKUD POUŽIJETE PŘEDLOHU, VLOŽTE POD OBRÁZEK NA NI ODKAZ!

4. Obrázky musí splňovat všechna obecná pravidla, platná pro klasické fanarty (tedy kvalitní nafocení/naskenování a samozřejmě dodržování základních pravidel slušnosti).

PS.: Zkuste se patřičně naladit a uklidnit i při tom kreslení, bude to chtít trochu trpělivosti, ale výsledek určitě bude stát za to! Pokud někdo bude potřebovat zklidnit mysl i potom a některý z obrázků svých kolegů si vybarví (poctivě), tak dostane bodíky navíc Smiling.

Obrázky vkládejte sem
Díla všech účastníků si můžete prohlédnout tady
Výsledky se budou zobrazovat jako klasické obrázky mezi ostatními fanarty (tedy ne jako „obrázky pro misi“. Pokud nemáte povolení vkládat na Konohu obrázky (pokud jste zatím Ironovi nikdy nepsali, aby vám povolení dal), napište zavčas tímto odkazem soukromou zprávu Ironhidovi s textem „Prosím o právo na vkládání obrázků kvůli fanartové misi“.
Edit: Milí účastníci, co nečtou jiné komentáře než u svých obrázků - ÚČASTNÍTE SE MISE, COŽ ZNAMENÁ, ŽE KDYŽ POŠLETE OBRÁZEK SKRZE FORMULÁŘ A CHCETE ZA NĚJ BODY, TAK HO NESMÍTE OPRAVOVAT TAK, ŽE HO VYMĚNÍTE ZA JINÝ!!! Můžete pouze upravit ten stávající. Dávám vám jednu možnost opravy jen z dobré vůle a můžu to také velmi rychle zrušit, tak si na to dávejte laskavě pozor!
Pozn.: úvodní obrázek z http://www.thestar.com.my/~/media/online/2015/03/14/08/00/sfit_fitcolour1503_py_2.ashx/?w=620&h=413&crop=1&hash=FF45D46A179B5D2E3E83CE5FD1B841FAFB149C50

japan.87d69151231.original.jpg
Datum ukončení mise: 
6. 6. 2017 (23.59.59)
Odměna za misi: 

Pocvičení trpělivosti, klidné nervy a body Smiling!

Info a pravidla: 
Pravidla misí, jejich seznam a další info zde: KONOHA MISE.
Pro mise je třeba být přihlášen.

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2017-06-11 22:35 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ok, body navíc všem zmíněným připsány Eye-wink.
Lightning_Blade: Funguje ti vymalovávání, to je moc dobře. Já většinou brečím u klavíru, to taky spolehlivě zabírá Smiling, jen jsem zvědavá, jak dlouho bude hrát Laughing out loud...

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Lightning_Blade
Vložil Lightning_Blade, Po, 2017-06-12 09:05 | Ninja už: 5790 dní, Příspěvků: 492 | Autor je: Konohamarova chůva

Rekla bych, ze tak dlouho, dokud ho budes potrebovat Eye-wink Kazdy relaxuje a ventiluje frustraci, smutek apod. podle sveho. Pokud to neprekracuje hranice slusnosti, obecne neohrozuje jine na zivote atd., je to v poradku, at je to cokoli Laughing out loud Drz se tedy klaves a pouze pravidlene nezapomen naladit, at je to aspon prijemny zazitek k poslechu i pro tve okoli.
Spamedit nol: Máš pravdu, ale mechanika i noty slanou vodou dost trpí Laughing out loud, ladění stojí tisíce, takže musím zainvestovat spíš do kapesníků Laughing out loud.

"Run! Try it and run away, if you think you can. Don't forget that you are my prey... Here and now!"



Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2017-06-08 17:52 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Tak, přináším vyhodnocení Smiling.
Z okamžitého nápadu se zrodila velice úspěšná mise, za co patří dík především naší Yuki Kaze-san! Všichni až na pár vyjímek jste se toho zhostili na výbornou a co mě moc těší, že jste svědomitě opravovali připomínky, takže vznikla docela pěkná série, která se bude následně dále zpracovávat. Ujme se toho manga-tým, který přislíbil provést u mnou doporučených prací korekce a upravit prezentaci do tisknutelné pdf podoby. Ještě to ladíme, ale mohlo by to tu potom být ke stažení celé jako album. Takže předem děkuji i evekce a dalším členům manga-týmu!
K samotným obrázkům - někteří jste se inspirovali technikami i slavnými jmény různých dob, někteří jste na to šli antistresově nahodile, nebo naopak promyšleně až vědecky. A vznikly fakt krásné práce, z nichž tentokrát vůbec není snadné vybrat tři nejlepší Smiling.
Nakonec jsem zvolila tyto:
1. místo za mě patří obrázku od Akhary za nádherně propracovanou kompozici, promyšlený koncept a čistotu provedení přesně v duchu omalovánek.
2. místo - Corisan, která nádherně a velmi složitě a pečlivě zobrazila portrét Kushiny s dalšími jejími atributy.
3. místo - Amia, která se výtvarným projevem již hrdě může řadit mezi profesionály. Její omalovánka je sice námětem netradiční, ale velmi osobitě pojatá a krásně čistě zpracovaná.
Nicméně byl boj mezi vámi zvolit a na pomyslném 4. místě s minimálními rozdíly vedle sebe svorně hřadují ještě Shi-chan,
Kobylka v pyžamu, Ukasima-Yamashiro, ZatímAvárt, Arashi a Poštolka, která měla také geniální nápad. Překvapili jste mě, jak jste to téma dobře pochopili a jak jste to s přehledem zvládli. Všem patří velký dík a doufám, že vás chuť vybarvovat neopustí a ještě nám nějaké obrázky přibudou. Pokud někdo máte ještě rozkresleno, nebo se chystáte něco v antistresovém duchu ještě ztvárnit, tak směle do toho, uzavírka pro album se blíží Eye-wink!
Ti, kteří stihli i vymalovat cizí dílko, dostanou body navíc, jen chvilku vyčkejte, prověřujeme systém, jak to nejlépe udělat. A body navíc jsem se rozhodla dát i Aoi Hoshi, která sice nesplnila misi se svým příspěvkem, ale přispěla jiným krásným dílkem, tak myslím, že si je zaslouží. A ještě jedno speciální poděkování patří Lightning_Blade, která nemá stavidla Laughing out loud a taky patrně vůbec žádný stres, uf, tolik příspěvků Laughing out loud!
Díky všem, byly to radostné chvíle vás sledovat a hodnotit, budu se těšit na další misi Eye-wink.
Pokud máte někdo ještě nějaký problém/stížnost či pochvalu, tak teď je ta chvíle Eye-wink Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Amia
Vložil Amia, Po, 2017-06-12 10:21 | Ninja už: 4897 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Jéj, ja som sa umiestnila Laughing out loud
Chcela by som sa poďakovať za skvelý nápad na misiu, aj za všetku tu prácu, ktorú venujete práve tejto stránke a konkrétne obrázkovej sekcii. Naozaj to tu žije Kakashi YES

Už Einstein povedal: "Čas je relatívny..."
No hodinky a diár hovoria niečo iné.

Obrázek uživatele Lightning_Blade
Vložil Lightning_Blade, So, 2017-06-10 20:06 | Ninja už: 5790 dní, Příspěvků: 492 | Autor je: Konohamarova chůva

Mila Noledko Eye-wink, to mnozstvi bude spis tim, ze toho stresu mam celkem dost. Navic metoda omalovanek mi vazne funguje. Tato mise byla super a podarilo se tak spojit (aspon pro mou malickost) prijemne s uzitecnym a konecne sem se take mohla zapojit. Moje vytvarne schopnosti jsou totiz jinak znacne mizerne Eye-wink Takze diky za misi (vam vsem) a uz se tesim na vysledne album.

"Run! Try it and run away, if you think you can. Don't forget that you are my prey... Here and now!"



Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Pá, 2017-06-09 08:09 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Velké díky Kaze za nápad a Tobě za tu práci okolo!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2017-06-08 19:22 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

I já moc děkuji za realizaci nápadu, který vznikl během rozhovoru s mým přítelem Nildonem, a pak jsem jen napsala noledě. Smiling
Opravdu jsem nestačila koukat jaké krásné výtvory tu vznikaly až přecházel zrak!!!
Ještě jednou děkuji za příspěvky! Dělali jste mi radost, i když misi jsem nechala plně v nolediných rukou. Smiling
Už se těším, až si všechny omalovánky vybarvím. ^^

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2017-06-06 23:45 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Mise ukončena. Vyhodnotím jí až bude chvilka času, bo obrázků je vážně hodně, moc mile jste mě všichni překvapili!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Kari-chan
Vložil Kari-chan, Ne, 2017-06-04 20:15 | Ninja už: 3923 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ahoj, mám jen dotaz, zda to můžu být dělané na počítači Smiling

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2017-06-04 20:55 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ahoj, určitě můžeš.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, So, 2017-06-03 17:35 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Tak, děcka, připomínám, že konec mise se neúprosně blíží, máte poslední 3 dny! Když už jsem to dokázala i já, tak to zvládnete taky Eye-wink. A připomínám, že kdo si nějaké cizí dílko vybarví, vyklidní se úplně Laughing out loud a dostane na konci mise bodíky navíc.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2017-05-21 13:08 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

POZOR, MISE PRODLOUŽENA DO 6.6.!
strigga: To mě nevýslovně těší! Já už si myslela, že jsi nás opustila a ty si dokonce vybarvuješ Smiling. Nezapomeň to pak přidat, ať máme další krásné verze Eye-wink.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Ne, 2017-05-21 21:15 | Ninja už: 4923 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Haha, neopustila! Jen bylo DMD a to jsem vždycky trochu mimo Eye-wink mě se jen tak nezbavíte Laughing out loud jinak, zatím je nemám kde vytisknout Tak teď ti nevím... ale rýsuje se možnost, tak uvidíme, kdy se to povede..

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, St, 2017-05-17 16:55 | Ninja už: 4923 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Tahle mise je úplně úžasná! Všechny ty obrázky jsou tak povedený, asi si jich pár vytisknu a vybarvím < 3 děkuju! Úplně už si představuju, jak se mi nad tím bude relaxovat a přemýšlet, přesně něco takovýhleho jsem teď potřebovala Smiling)

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2017-05-10 18:06 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Děcka, Laughing out loud z vašich příspěvků mám fakt radost a už se těším, až si je vybarvím. ^^ Nečekala jsem, že bude taková hojná účast. Fakt, děláte mi (i noledě) radost. Laughing out loud Eye-wink

Edit: Pokud se zadaří, zítra bych se pochlubila se svým skromným příspěvkem. Nebude tak profesionální, ale je dělaný s láskou.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2017-05-11 13:14 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Jojo, mise se fakt zdařila! Myslím, že ty jsi úžasný člověk, který tu funguje i jako spojovací element. Komentuješ, vymýšlíš, snažíš se, i když to není třeba zrovna tvá parketa, a zkoušíš nové. Tím spojuješ nejen lidi tu, ale i jednotlivé sekce. Za to si tě moc vážím! Sluší se poděkovat a popřát více takových skvělých nápadů Smiling!
PS: Kdyby tak ještě něco chtělo osvítit mě, múza je v nedohlednu...

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Út, 2017-05-30 12:03 | Ninja už: 5163 dní, Příspěvků: 6215 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Ja som na tom s múzou podobne. Ale možno to bude tým, že by som do misie rád napchal niečo, čo ma napadlo už skôr, napr. hokejový motív, alebo budovateľský plagát s štýle soc-real. Laughing out loud Ale nakoniec asi vyhrá prekreslenie niektorej časti príbehu v egyptskom štýle.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2017-05-30 18:44 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Juj, všechno zní zajímavě. Budu se těšit!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2017-05-11 14:23 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Až tak? Shocked Toho si taky vážím. Taková slova jsem tedy nečekala, ale děkuji za ně. Smiling Budu se snažit, aby mi to i nadále šlo tak pěkně a udržela si i jistý stupeň.
Děkuji, tak uvidíme, co nás s přítelem osvití dále. I když se na obzoru rýsuje jistá věc, která by mohla Konohu bavit. Eye-wink Ale potřebuje ješzě trochu času.
K P.S.: Určitě, nevzdávat se a nikdy neviš, co se na cestě může objevit za múzu. Eye-wink Hlavu vzhůru.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Shinjiku
Vložil Shinjiku, Út, 2017-04-25 16:27 | Ninja už: 5310 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Může to být i japonský drak? V Narutovi se objevují snad jen jako jutsu.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2017-04-26 08:42 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Pokud z toho bude jakýmkoli způsobem zřetelně zřejmé, že se to vztahuje k Narutovi, tak ano.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Sammartino
Vložil Sammartino, So, 2017-04-22 23:00 | Ninja už: 4212 dní, Příspěvků: 289 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Tak já to také zkusím Laughing out loud Ikdyž nevím nevím, výhradně u tvoření poslouchám metal, takže... No snad to bude uklidňující Smiling
(Dotaz: nebude vadit, když tam takový ty kytičky a ornamentky nebudou? Složité to bude, to nemusíte mít strach. )

Tired animator
mentálně jsem vačyce

můj twitter:
https://twitter.com/EctheThe

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, So, 2017-04-22 23:05 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Nardárek Sammartino, vítej zpět Laughing out loud! Hehe, jasně, tvrďačky kreslit kytičky rozhodně nemusejí, budu se těšit na tvé supermetalové podání Eye-wink.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, So, 2017-04-22 00:26 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Jen pro upřesnění - z důvodu velkého nasazení některých účastníků Smiling - po přihlášení zašlete jeden obrázek jako misijní skrze formulář, za ten vám budou nebo nebudou připsány body. Máte jednu možnost opravy TOHOTO OBRÁZKU. Pokud ho vyměníte za jiný, máte automaticky nesplněno!
Pokud vás téma nadchlo, což mě (a jistě i Kaze) moc těší, tak můžete přidat i další obrázky (také prosím skrz formulář, aby byly pokupě), ale nejdříve chci ten misijní, až potom další. Ten, kdo si chce něčí dílko vybarvit (misijní i nemisijní a ne svoje), může. Pokud to bude pěkné a neodfláknuté, tak na závěr získá dalších 11 bodů.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Lightning_Blade
Vložil Lightning_Blade, Čt, 2017-04-06 00:32 | Ninja už: 5790 dní, Příspěvků: 492 | Autor je: Konohamarova chůva

Bezva napad Noledo. Asi to taky prubnu. Moc kreslit neumim, ale omalovanky uz sem delala. Antistresovky jsou navic prima relax, stejne jako spojovacky. Snad to zvladnu a ujde to. Tleskam a jdu vymyslet motiv.

"Run! Try it and run away, if you think you can. Don't forget that you are my prey... Here and now!"



Obrázek uživatele Sasukeho strážná víla
Vložil Sasukeho strážn..., Út, 2017-04-04 15:00 | Ninja už: 3784 dní, Příspěvků: 335 | Autor je: Konohamarova chůva

Nevím, jestli to dám, příjde mi to složitý, ale pokusím se. Tohle anime a i antistresovky miluju Laughing out loud Takže je to super kombinace Laughing out loud Super nápad na misi, díky Laughing out loud

Sasukeho strážná víla

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, So, 2017-04-01 21:08 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Super, děcka, děláte mi radost Laughing out loud, já vím, že ta mise vychází dost nešťastně do zkoušek, ale tak, můžete použít předlohu, a tím to jde dost zrychlit. (Mimochodem, ohledně předloh - doplnila jsem do pravidel, že v případě, že nějakou použijete, chci na ni odkaz pod obrázkem Eye-wink). Věřím, že nějaký čas vyšetříte a budu se těšit. Já ho mám taky zatraceně málo, ale téma je to tak pěkné, že jsem se hecla, i když vůbec netuším, co nakreslím Laughing out loud.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Amia
Vložil Amia, So, 2017-04-01 20:24 | Ninja už: 4897 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Normálne, že som sama plánovala niečo také urobiť xD Len s tým rozdielom, že som chcela takto spracovať rôzne anime postavy Laughing out loud

Už Einstein povedal: "Čas je relatívny..."
No hodinky a diár hovoria niečo iné.

Obrázek uživatele Kyell
Vložil Kyell, So, 2017-04-01 12:56 | Ninja už: 5596 dní, Příspěvků: 1367 | Autor je: Účastník chuuninské zkoušky

Opravdu skvělý nápad, bohužel čas je nepřítel všech, takže uvidíme, co se povede/nepovede. Pro mě jakožto pro někoho, kdo se chvíli lineartem zabýval, je to více než lákavé hihihi

Obrázek uživatele Avárt
Vložil Avárt, Pá, 2017-03-31 08:08 | Ninja už: 5619 dní, Příspěvků: 785 | Autor je: Asistent pošťáka

Ale ne... Tohle je taková skvělá mise a já ji asi nestihnu Sad No, uvidíme...