manga_preview
Boruto TBV 07

Valentýnská mise

mise
Vytvořte obrázek o valentýnu v Naruto světě.

Pravidla:
1) Může to být kresba, malba, mědirytina, freska, klidně to vyčůrejte do sněhu. V technice není žádné omezení.
2) Pokud se rozhodnete tvořit na papír, použijte nelinkovaný a nečtverečkovaný papír. Pokud možno, ať je to bílý papír, ale pokud obrázek požaduje třeba růžový, můžete ho použít. Důležité je, aby na tom bylo vaše veledílo zřetelně vidět.
3) Je to mise typu B, takže se očekává určitá úroveň obrázků i fotek. Proto je na konci mise s pár lidma projedu a trochu to protřídíme.
4) Pochopitelně nesmí vložený obrázek porušovat žádná pravidla vkládání FA.
5) Fotky vkládejte pomocí tohoto formuláře - Vložit obrázek do alba.
6) Hoďte sem do komentáře odkaz.
7) Můžete vložit pouze jeden obrázek. Opakuji, pouze jeden.
Všechny obrázky najdete v albu.

valentyn.jpeg
Datum ukončení mise: 
21.2.2014 21:00
Info a pravidla: 
Pravidla misí, jejich seznam a další info zde: KONOHA MISE.
Pro mise je třeba být přihlášen.
Nindžové na této misi: 
Ad Inexplorata , Adelexx Aoi-Chan , Aimi , Ainri Saito , Akahachi , Akasuna no Naomi , Akelaim , Akemi Hatake , ales551 , alex453 , AlexUzumaki , An.Akishiro , anime man , Animelady , Anko99 , Aruko , Atka , Ayame-neechan , Desway666 , diamondjoker , Dorobi , dugy01 , eMie , evekka , Ewe-chan , Foodlor.cz , Foxie , Freezy , fs97 , Fumiko Hatake , Fuzzy , Gee-chan , Haineko , Hakke , Hayashi Tonakai , Hikari , Hikari Animaru , Hikate , Hinata Hyuugaa , hinata2002 , Hinatka , HyugaHinata , Ivanitko , Jey Tenshi , Juvianova , Kafeee , Kaguya.Aoi , Kami-chan , Karimao Toshika , Kasairyu009 , Katema , Katy... , Keyemi , Kutaki Arimeka , Kyell , LucyBlack , lunaru , Lusi Senpai , Madara-sama , madara° , Maoi , mcbon23 , misaki. , mischell-chan , Mitora , MMartas , Mrs. Ayumi Uchiha , Nanabi Nara , Naruto - nejlepší shinobi světa , NarutoHinata , Nellynuska , Noemyska , okle , Otaku , PandaKeeper , PetrCipa , Sabaku no Tanaris , sasukeveronika , SatsukiSan , semsima , Som čarovná , StephenRed , suiken , Suiryuu , Suki_Ashikaga , suzzana17 , Swiger AAres , Toko , tominko4401 , Tora Namikaze , Toshi - chan , Uchiha Kirie , Uchiha shisui1 , Uzumaki Naruto 9 ocasí démon , Vedr0513 , Vegito , Verlen , vikí vašíčková , Vlkoberan , WarWeynus , Yagura Yuugi , yaruko , Yonaka , Yumi-chan , Yuri , zina296 , Zmije , zoraniz , Боривітер

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hayashi Tonakai
Vložil Hayashi Tonakai, Po, 2014-02-24 19:44 | Ninja už: 3814 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Pěstitel rýže

Z této mise mám dosti rozpačité pocity. Trochu jsem očekávala, že můj Itachi plačící nad hrobem své přítelkyně nebude dostatečně valentýnský (ale v zadání není, že to musí být kýčovitě sladké a srdíčkové, je tam jen: "Vytvořte obrázek o valentýnu v Naruto světě." a proč by ho nemohl prožívat právě tak?), že bude vadit absence pozadí, špatné proporce, tahy pastelkami, které se mi vodou nepodařilo rozmýt (přeci jen už jsou to léta, co jsem s nimi něco tvořila a samotnou mě to štve), nebo to, že jsem ve spěchu nedokázala obrázek dobře naskenovat, a našlo by se toho více. S tím, že nebyl uznán, jsem se nějak srovnala a respektuji to, ale neúspěch v misi mě donutil prohlédnout si všechna ostatní dílka a myslím, že by si hodnotitelé měli sáhnout do svědomí.
Jen pro příklad mě překvapuje porovnání https://konoha.cz/?q=node/107811, https://konoha.cz/?q=node/107772 a https://konoha.cz/?q=node/107903, pak třeba https://konoha.cz/?q=node/107966, https://konoha.cz/?q=node/107904, https://konoha.cz/?q=node/107768, https://konoha.cz/?q=node/107946 a https://konoha.cz/?q=node/107890 a další.
Taky mě zarazilo jednání s Ivanitko,která tu měla obrázek a když se ozvala, že zmizel, bylo jí odpovězeno, že "Jo, moje chyba." a pak, že by stejně nebyl uznán. (Když už jsem u toho porovnání: http://nd06.jxs.cz/769/335/83ca533c73_96984908_o2.jpg a https://konoha.cz/?q=node/107826, i když uznávám, že u toho prvního se obličeje podařily méně, tak je na něm podle mého názoru vidět více práce například se stínováním, ale já nikdy takhle nic netvořila, tak do toho tolik nevidím).
Pokud dobře počítám, tak v albu "Mise: Valentín" (proč je tam vlastně měkké "í", když je to Valentýnská mise?) je 60 obrázků bylo uznáno 21 a chápu, že to znamená skoro 40 neuznaných, ale některé by si krátké vysvětlení obsahující pádné důvody, proč nebyly vybrány, zasloužily (ne třeba jen to, že se prostě nelíbil). Mnozí nad tím strávili několik večerů a vidí červený křížek a neví proč, jiní s těží hodinu a dostali se mezi vybrané (čas tomu věnovaný by přeci taky měl u takové mise hrát trochu roli nebo ne?).
Poslední věc, kterou chci zmínit, je odpověď: "Berte to jako přípravu na vysokou školu." která mě značně překvapila. Do teď jsem myslela, že Konoha má být místo, kde se srocují milovníci Naruta všech věkových kategorií a mise jsou jako zpestření a mají nabádat k aktivitě, ne demotivovat tím, že neuspějí a neví proč díla stejné nebo nižší kvality prošla (viditelné tahy, odfláknuté vybarvení, horší fotografie aj.). Navíc tady je jen jeden pokus a ne tři jako na VŠ. Pokud autora takové mise (i jeho asistenty) vyhodnocování nebaví nebo při něm striktně dbají na svůj vkus, tak ji podle mě vůbec nemá vypisovat.
To je myslím vše, co bych k tomu chtěla napsat, opravdu mě to zamrzelo. A omlouvám se, pokud jsem se třeba autorů některých zmíněných obrázků dotkla, to rozhodně nebylo mým záměrem. Všem, kteří misi nesplnili, i těm úspěšnějším přeji hodně štěstí do dalších misí. Smiling

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Po, 2014-02-24 20:03 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

1) Podlé téhle logiky by téma splňoval každý obrázek. Třeba Yamato mohl Valentýn slavit stavěním budky pro ptáky. Nebo si Kakashi každého Valentýna zajde do kina. A slyšel jsem, že Pein na Valentýna jenom stojí a nechává si vlát plášť ve větru. To přece takhle nejde.
2) Já osobně bych nenechal projít drtivou většinu obrázků, ostatní dva porotci byli prostě moc benevolentní.
3) Ivanitko bych neuznal tak jako tak.
4) Valentín to je protože album zakládal slovák.
5) Těžko můžu napsat pádné důvody, když jsem většinu obrázků ani neviděl. Ironhide promazal část obrázků, která podle něho nesplňovala podmínky mise. Za to mu děkuji.
6) Čas tomu věnovaný nemůžu zohleďnovat. Jistě, většina je tady poctivá, ale bylo tu pár výtečníků, kteří si zakládali falešné účty, hodnotili si vlastní díla atd. Kvůli lidem, jako jsou tihle, nemůžu zohleďnovat takovéto parametry.
7) Jak konkrétně je to demotivující?
Cool Jistě, tady máš jeden pokus, protože jde jenom o body. Na VŠ ti jde o trochu víc.

Jojo, kočko, vždycky tu pro tebe budu.

Obrázek uživatele Calime Istima Wilin
Vložil Calime Istima Wilin, Po, 2014-02-24 19:20 | Ninja už: 5663 dní, Příspěvků: 2029 | Autor je: Editor ve výslužbě, Prasatkova sekretarka, Recepční v lázních

Přečtěte si laskavě starší komentáře, než tu začnete vyšilovat, že vás někdo strašně nespravedlivě připravil o body. Za zbytečný spam začnu dávat napomenutí od... TEĎ!

Mluvit pravdu má neobyčejné výhody.
Člověk si nemusí pamatovat, co kdy řekl.

>(=^.^=)><(^..^)<

Obrázek uživatele Hayashi Tonakai
Vložil Hayashi Tonakai, Po, 2014-02-24 19:46 | Ninja už: 3814 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Pěstitel rýže

Omlouvám se, měla jsem ten komentář rozepsaný dříve, než jsi sem napsala a před odesláním jsem si téma nezkontrolovala.

Obrázek uživatele Calime Istima Wilin
Vložil Calime Istima Wilin, Po, 2014-02-24 20:26 | Ninja už: 5663 dní, Příspěvků: 2029 | Autor je: Editor ve výslužbě, Prasatkova sekretarka, Recepční v lázních

Ok, jsi poslední. I tak ale pro tebe platí, co jsem psala výše.

Mluvit pravdu má neobyčejné výhody.
Člověk si nemusí pamatovat, co kdy řekl.

>(=^.^=)><(^..^)<

Obrázek uživatele zoraniz
Vložil zoraniz, Po, 2014-02-24 18:39 | Ninja už: 3719 dní, Příspěvků: 585 | Autor je: Adept na chuuninskou zkoušku

chápu třeba proč nebyl uznán můj obrázek (vypadal nedodělaně, byl takový nevýrazný, ten nápis tam nic moc...atd.), ale je tu spousta obrázků, které jsou podle mě povedené a splňují podmínky mise i pravidla vkládání FA, například, kyell, který nakreslil konan s čokoládou valentýn uspěl a Suki_Ashikaga, která nakreslila chibi sasukeho s čokoládou happy valentine neuspěla, přitom to nemá nějak zle nakreslený, myslím, že ti, co neuspěli by si zasloužili aspoň vysvětlení (i když pravda, psát tolik vysvětlení není chvilková záležitost, ale stejně si myslím, že by jste to měli odůvodnit)

Obrázek uživatele Nanabi Nara
Vložil Nanabi Nara, Po, 2014-02-24 18:02 | Ninja už: 3703 dní, Příspěvků: 102 | Autor je: Oběť pro Jashina

Môžem sa spýtať prečo ste mi vymazali FA? Podľa mňa spĺňal všetko čo bolo treba na misiu a aj tak som neuspela... Venovala som sa tomu 2 dni a aj tak to vyšlo nazmar...

Nikdy neber svoje slová späť!!!
Z nejakého dôvodu si ich vyslovil, preto aj zváž všetko čo povieš.. Eye-wink Laughing out loud

Obrázek uživatele eMie
Vložil eMie, Po, 2014-02-24 18:01 | Ninja už: 5618 dní, Příspěvků: 42 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Taky by mě fakt zajímalo proč to mám neuznané Tak teď ti nevím... ? Dala jsem do toho spoustu času a práce Tak teď ti nevím... ...

Obrázek uživatele Jalapenos
Vložil Jalapenos, Po, 2014-02-24 18:17 | Ninja už: 6067 dní, Příspěvků: 827 | Autor je: Recepční v lázních

Not enough tits.

~Jalapenos

Obrázek uživatele eMie
Vložil eMie, Po, 2014-02-24 18:30 | Ninja už: 5618 dní, Příspěvků: 42 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Procházejíc uznané obrázky shledávám, že to nebude ono Laughing out loud >.< Vypadá to, jako kdyby někdo ta uznání losoval z klobouku >.< ...

Obrázek uživatele ales551
Vložil ales551, Po, 2014-02-24 17:21 | Ninja už: 5673 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Chtel bych vedet PROC?? Clovek si s tim dela praci a stejne nedo klikne NE, NEUZNAVAM Bad

"Všeho moc škodí."
NaruHina, SasuKarin, TemaShika a SaiIno
Ono to není tak že "ten, kdo se stane Hokage" bude všemi uznáván... Je to o tom že "ten, kdo je všemi uznáván" se stane Hokage...
Nikdy neberu svá slova zpět! To je moje cesta ninji!

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Po, 2014-02-24 17:23 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Neposílal jsi toho Peina? Obrázek nic moc a ještě to nemělo s Valentýnem nic společného. Třeba proto.

Jojo, kočko, vždycky tu pro tebe budu.

Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Po, 2014-02-24 16:14 | Ninja už: 4230 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

Jenom takový dotaz... Chibi byli neuznáni jenom proto že to byli chibi?

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Po, 2014-02-24 16:53 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ne.

Jojo, kočko, vždycky tu pro tebe budu.

Obrázek uživatele Anko99
Vložil Anko99, Po, 2014-02-24 15:24 | Ninja už: 3902 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Prečo bola nesplnená?? Čo bolo na tom až táke zlé?? (viem že nie som Picasso alebo Da Vinci Laughing out loud )

Obrázek uživatele Desway666
Vložil Desway666, Po, 2014-02-24 14:31 | Ninja už: 3857 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Asi idem niekoho vyhodiť z okna. .____. človek sa s tým piple pár hodín a aj tak to nakoniec nie je uznané...

Môj DA... xD http://desway666.deviantart.com/

Haló,tady Zas*aná restaurace. Chcete si objednat?

!! FC rin-chanka ^^

What is gone, is gone! But ask yourself this, what remains?
-Jinbei

Obrázek uživatele mcbon23
Vložil mcbon23, Po, 2014-02-24 16:11 | Ninja už: 3987 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Slimáčí sliz

moje řec

Obrázek uživatele Anko99
Vložil Anko99, Po, 2014-02-24 15:17 | Ninja už: 3902 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Presne!._.

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Po, 2014-02-24 15:21 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Berte to jako přípravu na vysokou školu.

Jojo, kočko, vždycky tu pro tebe budu.

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, Ne, 2014-02-23 11:59 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 2117 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

https://konoha.cz/?q=node/107810
Edit: Nechápu to, obrázek jsem vkládala 16.2.2014. Byl tady a dneska se ztratil. Co s tím mám dělat, nechtěla bych kvůli tomu přijít o misi.

Obrázek uživatele Dorobi
Vložil Dorobi, Ne, 2014-02-23 23:14 | Ninja už: 4212 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Taky se mi to stalo... Sad

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Ne, 2014-02-23 23:15 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tobě to smazal Ironhide, nejspíš to nebylo dost dobré na béčkovou misi.

Jojo, kočko, vždycky tu pro tebe budu.

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Ne, 2014-02-23 12:02 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jo, moje chyba.

Jojo, kočko, vždycky tu pro tebe budu.

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, Po, 2014-02-24 08:06 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 2117 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

Dobře, a co s tím mám dělat. Mám ten obrázek nahrát znovu?

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Po, 2014-02-24 11:31 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Nah, zbytečný, stejně bych ti misi neuznal. Nicméně ho můžeš nahrát jen tak mimo misi.

Jojo, kočko, vždycky tu pro tebe budu.

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, Po, 2014-02-24 15:27 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 2117 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

Teď jsem to moc nepobrala. Říkáš, že smazání obrázku byla tvoje chyba. Tak proč mi misi nechceš uznat, protože obrázek byl na dost dobré úrovni, žádná patlanice.
http://nd06.jxs.cz/769/335/83ca533c73_96984908_o2.jpg

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Po, 2014-02-24 15:29 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Protože nemá úroveň na béčkovou misi.

Jojo, kočko, vždycky tu pro tebe budu.

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, Po, 2014-02-24 15:45 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 2117 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

Nemá? Když myslíš...

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Po, 2014-02-24 15:49 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Neposuzoval jsem to sám, myslí si to víc lidí.

Jojo, kočko, vždycky tu pro tebe budu.

Obrázek uživatele Desway666
Vložil Desway666, Po, 2014-02-24 17:36 | Ninja už: 3857 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Tak to potom absolútne nechápem,prečo bolo uznané napríklad toto...

https://konoha.cz/?q=node/107890

Nič proti autorke,jednoducho si myslím,že tu boli obrázky,ktoré dali viditeľne viac práce...

Môj DA... xD http://desway666.deviantart.com/

Haló,tady Zas*aná restaurace. Chcete si objednat?

!! FC rin-chanka ^^

What is gone, is gone! But ask yourself this, what remains?
-Jinbei