manga_preview
Boruto TBV 07

Klany v Mlžné

mlžná díl 487.jpg

NARUTO a pokračující BORUTO - to jsou především příběhy lidí, kteří tvořili svět našeho hlavního hrdiny, ovlivňovali jeho podobu a budoucnost. Mnoho těchto lidí pocházelo z různých rodin a jejich smýšlení někdy poznamenala právě také příslušnost k určitému klanu (一族, ichizoku).
V Narutovi a Borutovi se objevilo několik klanů provázaných se Skrytou Mlžnou, případně Vodní zemí. Klan má obvykle svá specifika; některé klany vlastní kekkei genkai, některé používají speciální tajné techniky, které se mohou předávat pouze v jejich rodině. A někteří také nemusí mít nic extra Smiling Nebo to jen nevíme.

Klany v Mlžné

Výpis obsahuje klany (ať už staré či nové), které se kdy ve spojitosti s Mlžnou vesnicí nebo Vodní zemí objevily. Pokud se o konkrétním klanu chcete dozvědět víc, zkuste, jestli nejde rozkliknout nadpis, některé klany tu mají vlastní profily Smiling

Rodina Karatachi

Yagura- mizukage :)Rodinu Karatachi nechvalně proslavil Čtvrtý Mizukage Yagura, během jehož vlády se Mlžné přezdívalo Krvavá Mlžná. Rodina Karatachi se objevila až v Borutovi (a pouze v anime).
Yagura měl minimálně jednoho potomka, jelikož nám v Borutovi představili Yagurova vnuka Kaguru. Vesničané si od něho drželi odstup, protože dosud nezapomněli na tyranskou vládu jeho děda. Rodinné jméno už nezdobí pomník v Mlžné, což Hoshigaki Shizuma Kagurovi ochotně vysvětlil.

Klan Hoshigaki

Hoshigaki Kisame Klan Hoshigaki pochází ze Skryté Mlžné, jeho členové jsou nápadní už od pohledu, jelikož svými ostře řezanými rysy, špičatými zuby a "žábrami" připomínají žraloky. Co se týče známých členů, v Narutovi se objevil Hoshigaki Kisame, v Borutovi Hoshigaki Shizuma (pouze v anime). O klanu Hoshigaki se začalo mluvit až v Borutovi.
Shizuma si během své manipulační litanie Karatachi Kagurovi stěžoval, že za vlády Šestého Mizukageho se jméno Hoshigaki už nevyskytuje na pomnících, jelikož se současná vláda snaží zbavit evidence o všech, kteří dřív dělali problémy.

Klan Hoozuki

Klan Hoozuki (Hoozuki ichizoku, 鬼灯一族) pochází ze Skryté Mlžné, kde se usídlil po skončení doby válčících klanů. Členové tohoto klanu ovládají pozoruhodnou schopnost zkapalnění těla, jedná se o techniku Suika no Jutsu. Tato schopnost má však i svá úskalí; člověk totiž musí dbát na správnou hydrataci těla - a proto s sebou Suigetsu tak často tahal flašku s vodou.
Mezi známé členy patří proslulí šermíři, bratři Mangetsu a Suigetsu, dále pak Druhý Mizukage Hoozuki Gengetsu.

Klan Yuki

Haku bloodline 2 Klan Yuki žil někde ve Vodní zemi a postihl ho smutný osud vyhnanců, jelikož se země nakonec začala bát osob s kekkei genkai a členové klanu se museli skrývat. Klan Yuki ovládal ledový element jménem Hyouton. Mezi známé členy patřil Haku spolu se svou maminkou. Zabuza počítal, že mu Haku pomůže s převratem v Mlžné.

0

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí