manga_preview
Boruto TBV 07

Fuuma Kagerou

KagerouFuuma Kagerou (カゲロウ) pochází z Fuuma klanu ze Země Rýžových Polí a je Jouninem ve Skryté Zvučné vesnici. Před několika lety tam přišel Orochimaru založit Skrytou Zvučnou vesnici. Tento klan zažíval drsné časy, protože prohrál válku se sousední zemí. Mnozí shinobi z Fuuma klanu se rozhodli dobrovolně vstoupit do Orochimarových služeb, protože Orochimaru slíbil, že udělá jejich klan znovu silný. Kagerou se také připojil k Orochimaru a spolupracoval s dalšími dvěma členy klanu, Jigumem a Kamikirim a všichni tři pak střežili Orochimarovu základnu v Zemi Rýžových Polí.

Životopis

Přestože má Kagerou odpudivý vzhled, tak je ve skutečnosti žena. Nejdříve zaútočila se svými partnery na Naruta, Sakuru a Sasame, kteří se ukrývali v chrámu, ale Kagerou byla zraněna Narutovým Rasenganem. Kagerou a její partneři přesvědčili Sasame, aby jim pomohla zajmout Jiraiyu, Naruta a Sakuru. Když její tým dostal signál, že Sasame Listové ninji uspala, tak si je přišli vyzvednout. Naruto a jeho tým však vše předstírali a začali proti útočníkům bojovat. Jigumo a Kamikiri byli rychle poraženi a Kagerou chtěla porazit Narutův tým, zajmout je a získat si tak přízeň Orochimaru.

Kagerou použila mravkolví přeměnu a změnila svůj vzhled na okřídlenou krásku. Bohužel tato transformace měla smrtící účinky a obrovský tlak na její život. Kagerou se pokusila použít techniku na poražení Jiraiyi a Naruta, ale selhala. Její Chakra byla skoro vyčerpána, použila poslední kousek energie, vzala své partnery a uprchla.

Jigumo a Kamikiri se probudili a našli Kagerou v bezvědomí. Přivedli ji před Orochimaru a prosili, aby jí pomohl. Orochimaru však věděl, že si nezaslouží pomoci, protože jejich tým nedosáhl žádných výsledků. Rozhněváni, Jigumo a Kamikiri zaútočili na Orochimaru, ale Orochimaru je zabil a oni rychle padli mrtví vedle Kagerou.

Orochimaru nebyl hotov s Kagerou, využil své síly oživit ji a udělit jí ještě jednu šanci. Kagerou se vydávala za Kabuta, když se Naruto, Sakura a Sasame infiltrovali do Skryté Zvučné. Naruto bojoval s "Kabutem" a zasáhl ho Rasenganem do hrudi. Nicméně, Kagerou použila tajnou techniku klanu, Chakra no Ito a propojila svůj život s Narutem. Sasame se podařilo ukončit techniku, ale to mělo smrtící následek a také Narutův předchozí Rasengan se ukázal pro Kagerou jako velké zranění a ona nakonec zemřela.

Osobnost

Přestože byla mladá dívka, tak se skrývala jako člen opačného pohlaví (ošklivý, hrbatý muž s velkými zuby). Věřila, že Orochimaru přinese zpět klanu Fuuma slávu, sílu a navrátí jej tam, kde byl kdysi.

Překlad a význam jména

Fuuma znamená "Větrná bruska", Kagerou je "Mravkolev, jepice" a také to je výraz pro to, když něco žije krátce.

Zajímavosti

V japonské verzi anime jí daboval jako muže Tadahaisa Saizen a jako ženu Mioko Fujiwara.

Techniky

Chakra no Ito (Chakrová vlákna)
Doton: Dochuu Eigyo (Země: Podzemní rybí projekce)
Kagerou Ninpou: Utakata (Mravkolví ninja umění: Pomíjivost)
Katon: Kasumi Enbu no Jutsu (Ohěň: Tančící mlžná technika)
Ninpou: Arijigoku no Jutsu (Ninja umění: Mravkolví technika)
Měla také dovednosti s pokročilým Henge no Jutsu (Přeměnovací technikou)

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

PÚSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Encyklopedie