manga_preview
Boruto TBV 07

Fuuka

FuukaFuuka je kunoichi, která se objevuje v první Naruto Shippuuden filler části. Je součástí skupiny, která vykradla hrobky čtyř mrtvých, kteří patřili do Dvanácti strážných ninjů. Přes její mladý a krásný vzhled, její neobvyklé schopnosti a chování naznačují, že je mnohem starší, než vypadá. Velmi se zajímá o lidi s Elementem větru a proto se snaží dostat Naruta.

Osobnost

Fuuka je popisována jako překrásná žena. Je známo, že je velmi lechtivá ke svým nepřátelům, dokonce se ptá, zda obět chce francouzský nebo jemný polibek. Je také velmi nafoukaná, téměř miluje svůj vzhled, jak je zřejmé z její reakce, když jí Naruto poškodí vlasy. Během svého druhého boje s Narutem je velmi sadistická, když na něj útočí různými živly a líbí se jí, jak Naruto trpí.

Životopis

Během své první bitvy s Týmem Yamato, Fuuka se ukázala být velmi nebezpečá, protože ovládala všech Pět elementů. Pomocí několika elementárních kombinací byla schopná porazit Naruta. Pak odhalila svou schopnost vysávat z lidí Chakru, když jim dala polibek. Naštěstí pro Naruta, Fuen z něj začala vysávat Chakru, ale začala vysávat i Chakru Kyuubiho a nemohla tak děsivou Chakru přijmout. Byla zachráněna Fuen a Fudem.

Fuuka se pak objeví s Furidem, Fuen a Fudem během invaze do Listové, kde opět prokáže ovládání Pěti elementů. Nicméně, Naruto byl schopen s ní bojovat díky jeho Kage Bunshin no Jutsu (Technika stínového klonování). Když je zraněna kunaiem, tak použije techniku, která jí vyléčí rány.

Naruto, který je neobvykle všímavý, si uvědomí, že pokaždé, když se uzdravila, tak začala používat jiné elementy. Když jí Narutovy klony zraní Rasenganem, tak zničí její tělo, ale ona se znovu uzdraví. Naruto správně zjistí, že Fuuka má několik těl, která si může libovolně měnit. Naruto také zjistí, že Fuuka se příliš stará o své vlasy více, než o vlastní tělo. V jejích vlasech je totiž umístěna její duše.

Fuuka dokáže chytit Naruta, ale dříve, než si může vzít jeho tělo a nahradit tím to, které zničil, Naruto používá základy Elementu větru, které ho naučil Asuma a ničí poslední Fuučino tělo. Pak zahajuje útok Rasenganem na její duši, která je v jejích vlasech. Rasengan jí zasáhne a to ji jednou provždy umlčí, protože Fuuka umírá.

Schopnosti

Fuuka může vysávat Chakru druhých přes svou pusu a může si měnit těla. To vysvětluje její ovládání všech Pěti elementů (Což je velmi působivé, protože přístup k ovládání všech elementů vyžaduje velmi dlouhý trénink, který trvá desítky let nebo by musel uživatel mít nějáký druh Kekkei Genkai). Když pohltí Chakru z obětí, tak získá všechny jejich techniky a její vlastní elementy se ještě posílí. Ona také může někoho olíznout, aby zjistila jeho elementární podstatu, což se ukázalo, když olízla Naruta. Fuuka má také techniku, která jí umožnuje měnit si těla, Shiki Tenshin (Změna barvy). Může také používat Kanashibari no Jutsu (Paralyzující technika).

Zajímavosti

Fuuka má a ovládá všech Pět elementů, které získala ze svých obětí. Je to podobné Kakuzovi, který si přivlastnil srdce svých protivníků a mohl tak ovládat jejich elementy.

Techniky

Doton: Doro Houshi (Země: Bahenní slabost)
Doton: Doryuusou (Země: Průrazné kamenné bodáky)
Doton: Iwagakure no Jutsu (Země: Technika schování v kameni)
Fuuton: Hanachiri Mai (Vítr: Tanec padajících okvětních lístků)
Kanashibari no Jutsu (Paralyzující technika)
Katon: Housenka no Jutsu (Oheň: Technika ohnivých koulí)
Raiton: Hiraishin (Blesk: Létající bůh blesku)
Raiton: Jibashi (Blesk: Elektromagnetická vražda)
Shikei Seppun (Poprava polibkem)
Shiki Tenshin (Změna barvy)
Suiton: Ja no Kuchi (Voda: Hadí tlama)
Suiton: Haran Banshou (Voda: Bouřková blokáda)
Točící se větrné koule (Nepojmenováno)

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie