manga_preview
Boruto TBV 07

Fuen

FuenFuen (フエン) je kunoichi, která se objevuje v první Naruto Shippuuden filler části. Je součástí skupiny, která vykradla hrobky čtyř mrtvých, kteří patřili do Dvanácti strážných ninjů. Ve skupině plní roli stratéga a odborníka na pasti, ale je nejslabším členem skupiny.

Osobnost

Fuen je zobrazována jako nadřazená. Jako odborník na strategii má o sobě Fuen vysoké mínění a myslí si, že její intelekt a znalosti jsou výborné. Snadno se v bitvě nudí a má radost, když se její protivník dostane z její strategie. To bylo ukázáno, když bojovala proti Saiovi, který se dokázal dostat z její pasti.

Životopis

Fuen se poprvé objevuje, když s Fudem hledá jednoho ze čtyř uživatelů, kteří ovládají Element blesku, ti čtyři jsou bývalí ninjové ze skupiny Dvanáct strážných ninjů. Když hrobku najdou, tak si uvědomí, že si vybrali nesprávnou. Fuen pak sleduje s Furidem, Fuukou a Fudem zkázu, kterou způsobili v neznámé vesnici. Nakonec se jim podaří najít správné hrobky a Fuen si bere jednu z rakví.

Když se později setkává s Týmem Yamato, tak se ukáže, že nakreslila plán pro vytvoření obřího skalnatého kaňonu, který pak Fudou vytvoří pomocí svého skvělého ovládání Elementu Země. Kaňon se pak objeví a je v něm několik pastí, které Fuen přidala. Tým Yamato pak bojuje v kaňonu o přežití.

Během invaze do Listové, Fuen zajišťuje, že žádný ninja z Listové nemůže uniknout, protože přivolá kolem vesnice obří bariéru. Když je plán její skupiny odhalen, tak Fuen má sloužit jako záloha čtyřem oživlým, kteří patřili do Dvanácti strážných ninjů a chystají se zničit Listovou. Fuen má zastavit všechny, kteří se plán pokusí narušit a bojuje proti Sakuře.

Fuen se podařilo uvěznit Sakuru v malé jeskyni, kde pak provedla Genjutsu s jedovatými můrami. Mezitím je Sakura chycená v Genjutsu a má iluze, ale ve skutečnosti je v bezvědomí a Fuen jí bodne kunaiem. Sakura však použila Kawarimi (Náhradu) a svou velkou silou deří Fuen, která letí vzduchem a prorazí strom, když dopadne, tak se nemůže hýbat. Sakura jí vysvětlí, že přišla na to, jak její Genjutsu funguje a vytvořila si protijed. Pak svou velkou silou Fuen udeří, což vytvoří v zemi velký kráter a Fuen umírá. Po její smrti se bariéra deaktivuje a zmizí.

Schopnosti

Fuen se specializovala na nepřímý boj. Její nejvýraznější schopnost je ta, že když Fudou vytvoří jakýkoliv terén, tak ona má mapu na které vidí všechny své soupeře a může manipulovat s terénem. Je také zkušená v Genjutsu a jedech. Je schopna spojit Genjutsu a jed a vytvořit tak ochrnující Genjutsu. Její konečná schopnost je vytvořit Kekkaimon Gofuu Jutsu: Hachimon Heijou (Pečetící technika pětibodové bariéry: Hachiho brána). Spoléhá spíše na boj z dálky než zblízka, protože její boj na blízko je velmi slabý.

Zajímavosti

Někteří fanoušci Naruta spekulovali, že Fuen by mohla být transvestita, protože má trochu mužský obličej, její dabing zní skoro mužsky a na ženu má až příliš silné (tlusté) ruce.

Techniky

Doton: Gansetsukon (Země: Kamenná hůl)
Doton: Iwagakure no Jutsu (Země: Technika schování v kameni)
Kekkaimon Gofuu Jutsu: Hachimon Heijou (Pečetící technika pětibodové bariéry: Hachiho brána)
Jedovaté můří Genjutsu (Nepojmenováno)
Vytváření labyrintů a manipulace s terénem
Země: Vypuštění balvanu (Nepojmenováno)

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie