manga_preview
Boruto TBV 07

Fudou

FudouFudou je shinobi, který se objevuje v první Naruto Shippuuden filler části. Je součástí skupiny, která vykradla hrobky čtyř mrtvých, kteří patřili do Dvanácti strážných ninjů. Je hrubou silou skupiny a obvykle je viděn po boku s Fuen.

Osobnost

Fudou je popisován jako arogantní rváč, nosí neupravené vlasy a má ohromnou postavu. Má velkou důvěru ve své schopnosti a pohrdá ostatními. Během své první bitvy proti Týmu Yamato, Fudou říká, že to on vyřezal past, ale Fuen jí pouze nakreslila. Fudou příliš spoléhá na svou sílu a má tendeci podceňovat své soupeře. Tím umožní chytřejším soupeřům, aby ho snadno oklamali.

Životopis

Fudou se poprvé objevuje, když s Fuen hledá jednoho ze čtyř uživatelů, kteří ovládají Element blesku, ti čtyři jsou bývalí ninjové ze skupiny Dvanáct strážných ninjů. Když hrobku najdou, tak si uvědomí, že si vybrali nesprávnou. Fudou pak sleduje s Furidem, Fuukou a Fuen zkázu, kterou způsobili v neznámé vesnici. Nakonec se jim podaří najít správné hrobky a Fudou si bere jednu z rakví.

Později, když se on a jeho spojenci setkávají s Týmem Yamato, využívá svoje impozantní ovládání Elementu země a změní krajinu na skalnatý kaňon. Po úspěšném uvěznění svých cílů, Fudou bojuje proti Yamatovi. Udělalo na něj dojem, že Yamato má Mokuton, ale pak řekne, že zabít Yamata je plýtvání času. Pak přejde do útoku hrubou silou. Yamato se snaží porazit Fudoua svým Mokutonem, ale bez výsledků. Fudou se mu za marné útoky posmívá, protože Fudou používá Kamenné brnění. Fudou nakonec "dokončí" boj, když rozdrtí Yamata skálou, ale není si vědom toho, že Yamato vyvázl nezraněný.

Později během útoku na Listovou, Fudou hraje obrovskou roli v invazi, když chrání sebe a své partnery před obrannými silami Listové a zabíjí spousty Listových ninjů. V Listové opět změní část okolí a ze země začnou vylézat stovky nemrtvých ninjů, kteří slouží jako zabavení Listových ninjů. Fudou pak opět bojuje proti Yamatovi. Fudou v boji opět používá své Kamenné brnění, ale Yamato je schopen si uvědomit, že i když je brnění velmi silné, tak je slabé proti vodě.

Pomocí této lsti, Yamato podvede Fudoua a zastaví jeho útoky. Fudou používal hlavně Element Země a tak Yamato použil vodu, která se v rozmláceném okolí snadno absorbovala a zem rozbahnila, což způsobí, že Furidou se začne propadat do země. Yamato pak vytvoří strom a Fudoua polapí do jeho kořenů a rozdrtí ho. Po jeho smrti, Fudovo Jutsu na změnění krajiny se zruší, což promění všechny zombie v prach a Listová se vrátí do normálního stavu.

Schopnosti

Fudův bitevní styl závisel hlavně na jeho schopnostech s Elementem země a fyzickou silou. Navzdory jeho brutální povaze, on se ukázal jako velmi chytrý a kvalifikovaný v ovládání země a pomocí ní ničil své protivníky. Během počátečního útoku na Listovou, snadno zabil desítky Listových ninjů, zatímco v klidu pokračoval k hlavní bráně. Ovládal zemi v boji, aby vyhovovala jeho technikám.

Další jeho schopností bylo využít zemi a vstřebat vlastnosti kolem a tak udělat svou kůži mnohem tvrdší. Tím na něj nezabírali fyzické útoky a zároveň jeho údery byly více destruktivní.

Kromě toho prokázal skvělé Taijutsu, když sám v klidu zabil několik Listových ninjů pouhou silou. Také ukázal svou obří sílu, když ničil Yamatovo svázání Mokutonem. Také si může zavést Chakru do dlaní, aby zvyšoval a zesiloval své údery. Jeho ovládání Chakry bylo přesné, což bylo prokázáno, když vyryl znak Listové do skály.

Zajímavosti

Fudova postava se zdá být založena na Jiroubovi, který také používal fyzickou sílu a ovládal skvělé Element země a také na Kakuzovi, který měl také zdánlivě nezničitelné tělo.

Fudův vzhled je podobný jako u klanu Inuzuka, kteří také nosí neupravené vlasy a na tvářích mají rudé značky.

Techniky

Doton: Arijigoku no Jutsu (Země: Mravenčí peklo)
Doton: Doryuuheki (Země: Zemní stěna)
Doton: Doryuusou (Země: Průrazné kamenné bodáky)
Doton: Ganban Kyuu (Země: Skalní rakev)
Doton: Ganchuurou no Jutsu (Země: Zemní pilířové vězení)
Doton: Iwagakure no Jutsu (Země: Technika schování v kameni)
Doton: Iwayado Kuzushi (Země: Kamenná destinace)
Doton: Uitenpen (Země: Kolo štěstěny)
Iwa no Yoroi (Kamenné brnění)
Země: Točivá prasklina (Nepojmenováno)

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie