manga_preview
Boruto TBV 07

Killer Bee

Killer BeeKiller Bee (Kiraa Bii, キラービー, česky "Zabiják Sršeň", v manze spíše Sršeň) je ninja ze Skryté Oblačné vesnice a Jinchuuriki (Osoba ve které je Ocasý démon) Osmiocasého. Pochází z klanu Yotsuki a zdá se, že nemá příliš rád světlo, ale tmu. Na svém pravém rameni má tetování, které znamená "železo" (鉄, tetsu) a na levé tváři má tetování býčích rohů. Také sebou nosí sedm mečů a jeho bratr je Raikage.

Osobnost

Zdá se, že požaduje od druhých, aby ho respektovali (např. oslovování jako Pan Jinchuuriki nebo Pan velký Osmiocasý). Také hovoří spíše hudebně, konkrétně v rapovém stylu. Dokonce se zastavil v boji, aby si napsal text ke své písňi. Také dobře vychází s Osmiocasým a nemá problémy kontrolovat ho.

Vystupování

Tým Jestřába nalézá Beeho v Zemi Blesku, přesněji v Roklině blesků, kde Bee trénuje. Když ho Suigetsu napadne, tak ho snadno přemůže a použije Suigetsův meč, aby porazil Juuga. Pak ukáže svůj podivný bojový styl, když drží všech svých sedm mečů v podivné pozici. Tento styl se ukáže jako impozantní, protože Bee tímto stylem způsobí smrtelné zranění Uchihovi Sasukemu, který není schopný sledovat pohyby jeho mečů ani se svým Sharinganem.

hachibiKdyž chce Sasukeho zabít, tak Suigetsu Sasukeho zachrání a Juugo udeří Beeho zezadu. Bee pak rychle zmizí a chce odejt domů, ale je objeven Karin. Bee tedy oznámí, že použije Číslo osm. To znamená, že použije svůj vlastní plášť démoní Chakry. Sasuke se pokusí ho chytit do Genjutsu, ale dostane silný úder, který mu rozdrtí krk a hrudník. Bee pak řekne, že má plnou kontrolu nad Osmiocasým a Genjutsu na něj nefunguje. Pak se promění do své úplné formy Osmiocasého.

Stane se však to, že Sasuke použije Amaterasu (Bohyni Slunce) a Bee je zasažen a změní se zpět do svého těla. Sasuke ho tedy zajímá. Když je takto Bee unesen, tak jeho bratr, současný Raikage, je pobouřen. Vyšle několik Oblačných ninjů najít Sasukeho tým, ale nepodaří se mu je dopadnout. Další tým je pak vyslán do Listové, aby vyřídil, že o Sasukeho se postará Oblačná. Tým tvoří Samui, Omoi a Karui, kteří jsou Beeovi studenti.

Zatímco Akatsuki zapečeťují Osmiocasého, tak se Beeho tělo promění na chapadlo, které Sasuke usekl Osmiocasému během boje. Ukáže se, že skutečný Bee nahradil chapadlo za sebe, aby utekl ze své vesnice, protože ho už nebavilo být neustále pod dohledem. Vzhledem k tomu, že jeho vesnice věří, že je unesen, tak využije příležitosti a uteče začít nový život.

jinchuuriki

Zajímavosti

Jeho styl držení mečů se podobá technikám Santouryuu, které používá Roronoa Zoro z One Piece.

Killer Bee má ojedinělou osobnost, protože mluví a chová se jako moderní rapový zpěvák (pohybuje se rapově, má urážející hlášky a rapově hovoří).


Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie