manga_preview
Boruto TBV 07

Fuuma Arashi

ArashiFuuma Arashi (アラシ) pochází z Fuuma klanu ze Země Rýžových Polí a je Jouninem ve Skryté Zvučné vesnici. Je také vůdcem Fuuma klanu, byl nadějí pro klan a také byl nejtalentovanějším členem. Před několika lety tam přišel Orochimaru založit Skrytou Zvučnou vesnici. Tento klan zažíval drsné časy, protože prohrál válku se sousední zemí. Mnozí shinobi, včetně Arashiho, z Fuuma klanu se rozhodli dobrovolně vstoupit do Orochimarových služeb, protože Orochimaru slíbil, že udělá jejich klan znovu silný. Arashi opustil svou sestřenici Sasame, která se ho později po několika letech rozhodla najít.

Životopis

Arashi se sám ochotně předložil Orochimaru, který na něm provedl krutý experiment. Orochimaru použil mrtvého Jiguma a Kamikiriho ve svém experimentu, vytvořil sloučeninu tří těl a z Jiguma, Kamikiriho a Arashiho se stalo monstrum. Toto monstrum mělo znalosti a dovednosti všech tří. Když se Naruto, Sakura a Sasame pokoušeli zachránit Arashiho, tak jim řekl, že už není tím kým kdysi býval a Arashi se s nimi utkal. Ukázal svou pravou podobu a Jigumo a Kamikiri mu pomáhali.

Naruto se pokusil bojovat s monstrem, ale byl uvězněn Arashiho Jutsu. Sasame se pokoušela Arashiho zastavit a propíchne kunaiem Jiguma, což způsobuje, že Jigumo zmizí. Arashi je pak díky tomu schopen získat zpět svou totožnost a požádá ji, aby ho zabila. Kamikiri však začne znovu ovládat Arashiho a ten se vrátí opět do stavu monstra. Sasame se podaří narušit techniku, která svírá Naruta, což dá Narutovi možnost, aby se dostatečně roztáhl a techniku zrušil. To způsobí masivní explozi, která poškodí podzemní sloupy a celé místo se začne hroutit. Část trosek narazí do Kamikiriho a odstraní jej, Arashi se vrátí do své obvykle podoby. Stejně jako Sasame je i Arashi odstřelen explozí do vzduchu, Arashi se rozhodne chránit Sasame a nastaví svá záda letícím troskám, které se mu tam zabodnou.

Arashi řekl Sasame, že se jí podařilo ho zachránit. Jiraiya dorazí na záchranu svého týmu se svou obří destrukční žábou. Arashi odhodí Sasame v bezvědomí Jiraiyovi a vybírá si, že zůstane s Kamikirim a Jigumem, kteří chtějí zpět jeho tělo. Řekne Jiraiyově týmu, že je jen loutka a stejnak by zemřel, kdyby odešel. Řekl Narutovi a Sakuře, že Sasuke stále žije, na rozdíl od toho, co jim řekla Kagerou. Jiraiyův tým pak zmizel na žábě a Arashi jim poděkoval za navrácení jeho lidství a pak byl pohřben pod troskami.

Překlad a význam jména

Fuuma znamená "Větrná bruska" a Arashi "Bouře".

Zajímavosti

V japonské verzi anime ho dabuje Hikaru Midorikawa.

Techniky

Fuuma Ninpou: Tsubako Mandara (Fuuma ninja umění: Mandala krabice)

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie