manga_preview
Boruto TBV 07

Seznam epizod

Seznam epizod původního Naruta

n001_nahled.jpg
2012-02-11 20:03
Filler:
Ne
Přichází Uzumaki Naruto!

Naruto, všemi odstrkovaný chlapec, se snaží získat pozornost neustálým vymýšlením lumpáren. Všichni ho odstrkují proto, že do něj byl zapečetěn Devítiocasý démon, což ale Naruto neví.
Jediný, kdo si k problémovému chlapci najde cestu, je jeho učitel z ninja akademie, Umino Iruka. Poté, co Naruto nesloží závěrečnou zkoušku, jiný učitel, Mizuki, mu poradí, aby se naučil techniky ze zakázaného svitku. Zákeřný Mizuki jej totiž chce ukrást. Naruto se ale překvapivě tajnou techniku naučí a s Irukovou podporou Mizukiho porazí.

n002_nahled.jpg
2012-02-11 20:09
Filler:
Ne
Já jsem Konohamaru!

Konohamaru, vnuk Hokage, vůdce vesnice, je také pěkné kvítko. Zlobí a chce se stát silným ninjou, aby v něm všichni neviděli jen potomka slavného klanu, ale samostatnou osobnost. Nakonec poprosí Naruta, aby se stal jeho učitelem. Zároveň se však dohodnou, že budou i rivalové, protože oba touží získat titul Hokage, až vyrostou.

n003_nahled.jpg
2012-02-11 20:09
Filler:
Ne
Rival? Sasuke a Sakura!

Mladí ninjové jsou rozdělováni do týmů po třech. Naruto skončí zrovna tam, kde nechtěl. Jeho parťáky se stávají Uchiha Sasuke a Haruno Sakura. Naruto Sasukeho nesnáší, Sakura se mu líbí, jenže jí se pro změnu líbí Sasuke. A jejich učitel? Hatake Kakashi, který věčně chodí pozdě, a navíc je neskutečně přísný.

n004_nahled.jpg
2012-02-11 20:09
Filler:
Ne
Zkouška! Trénink přežití!

Tým 7 se ze všech sil snaží zvítězit v úkolu, který jim zadal mistr Kakashi. Získat rolničky, které má připnuté u pasu. Zdá se však, že souboj s ním je nad jejich možnosti, i když Kakashi zdánlivě nedává pozor a čte si knížku.

n005_nahled.jpg
2012-02-11 20:10
Filler:
Ne
Prohra? Kakashiho rozhodnutí!

Sasukeho Kakashi porazí lstí, když se ukryje pod povrchem země. Sakuru dostane pomocí iluze, ve které jí předvede Sasukeho mučivou smrt. Naruto vlastní nerozvážností vleze do jednoduché pasti a zůstane viset na stromě. Kakashi svým třem studentům oznámí, že ani jeden z nich není hoden stát se ninjou. Poté jim vysvětluje, kde v úkolu udělali chybu, a jak důležitá je týmová spolupráce.

n006_nahled.jpg
2012-02-11 20:10
Filler:
Ne
Důležitá mise! Směr Vlnková Země!

Tým 7 konečně dostal svoji první misi. Mají doprovázet stavitele mostů Tazunu na jeho cestě domů, do Země vln. Jenže na první pohled nenápadnému staříkovi jdou po krku silní nepřátelé v čele s "mafiánem" Gatouem. Náš tým si ale s první vlnou zabijáků hravě poradí.

n007_nahled.jpg
2012-02-11 20:10
Filler:
Ne
Zabiják v mlze

Cíl je stále v nedohlednu a cestovatelům zkříží cestu další protivník. Ztracený ninja z Mlžné vesnice, Momochi Zabuza, který se do hrdinů pustí plnou silou. I Kakashi má co dělat, aby takový nápor zvládl.

n008_nahled.jpg
2012-02-11 20:10
Filler:
Ne
Slíbené rozhodnutí bolesti

Kakashi proti Zabuzovi použije Sharingan, techniku skrytou v jeho levém oku. Zabuza má však v rukávu také pár protiútoků, proto Kakashimu na pomoc spěchají Naruto i Sasuke.

n009_nahled.jpg
2012-02-11 20:10
Filler:
Ne
Sharingan Kakashi

Poté, co Naruto a Sasuke společnými silami vysvobodili Kakashiho ze Zabuzovy pasti, Kakashi ukáže, proč se mu říká Kopírovací ninja. Dokáže se totiž ihned naučit techniku, kterou proti němu použije nepřítel.

n010_nahled.jpg
2012-02-11 20:11
Filler:
Ne
Les Čakry

Po porážce Zabuzy tým pokračuje v cestě do Tazunovy vesnice. Cestou je Kakashi učí další techniku. Soustředění čakry do nohou, díky kterému mohou chodit po stromech. Mezitím se na scéně ukáže maskovaný chlapec, Zabuzův učeň, který také pracuje pro zlotřilého Gatoua.

n011_nahled.jpg
2012-02-12 15:13
Filler:
Ne
Země, co měla hrdinu

Lidé Vlnkové země přestávají věřit, že dokážou postavit most, který jim má pomoct zbavit se místního zloducha. Zatímco Naruto a Sasuke usilovně trénují, Sakura poznává, jakou chudobu, bídu a strach přivedl Gatou do země. Později se Tým 7 dozvídá, proč se Inari, Tazunův vnuk, vůči nim chová tak nepřátelsky. Nevěří v hrdiny, protože jeho nevlastní táta, který ho zachránil před utonutím a ve městě byl nazýván pro své činy hrdinou, byl zabit Gatouovými muži přímo před očima všech. Naruto se ale nechce vzdát a usmyslí si Inarimu dokázat, že hrdinové opravdu existují.

n012_nahled.jpg
2012-02-12 15:28
Filler:
Ne
Rozhodující bitva na mostě! Návrat Zabuzy!

Naruto, odpočívající po tréninku, se setkává s krásnou mladou dívkou. Netuší však, že se doopravdy jedná o jeho nepřítele, chlapce jménem Haku. Ten se ho zeptá na smysl jeho boje a sám odhalí své vlastní důvody. Poté se Naruto společně se Sasukem vrací do Tazunova domu, oba unavení, ale o mnoho silnější.
Zatímco spícího Naruta zanechávají v domě, vydává se Tým 7 k mostu.

n013_nahled.jpg
2012-02-12 15:30
Filler:
Ne
Hakova mistrovská technika - Zrcadlo ledových krystalů

K Tazunově domu přicházejí dva nebezpeční ninjové, které najal Gatou. Chtějí unést Inariho matku a použít ji jako rukojmí. Inari se snaží ji ochránit, ale sám to nedokáže. Na pomoc mu přichází Naruto a přesvědčuje ho, že hrdinové stále existují. Mezi tím se Tým 7 postavil Zabuzovi a Hakuovi, zabijáky najatými na likvidaci všech, co se účastní dostavby mostu. Přestože Sasuke zesílil a nyní dokáže lépe koncentrovat čakru, Haku je pro něj příliš silný soupeř. Navíc se ukáže, že dokáže používat speciální techniku, se kterou se ještě nesetkali. Sakura se snaží chránit Tazunu a Kakashi má problémy se Zabuzou, který se jeví jako velmi silný a zdatný při souboji s mečem.

n014_nahled.jpg
2012-02-12 15:31
Filler:
Ne
Nejlepší v překvapování okolí, Naruto přisvištěl!

Naruto se objevuje svým dynamickým nástupem na scéně a překvapuje jím všechny přítomné. Haku je vskrytu zklamaný, že musí bojovat i s Narutem, který mu rozumí v jeho cestě za snem - ochraňovat ty, na nichž mu záleží. Protože Zabuza drží v šachu Kakashiho, zůstanou Naruto se Sasukem na Hakua sami. Svou zbrklostí se Naruto dostává do nebezpečného sevření ledové techniky a situace se komplikuje. Společně se Sasukem se však snaží přijít na slabinu smrtícího vězení.

n015_nahled.jpg
2012-02-12 15:32
Filler:
Ne
Boj v nulové viditelnosti - Sharingan utřel

Naruto se snaží Hakua porazit pomocí svých stínových klonů; Sasuke ho pozoruje a pomalu přichází na způsob, jakým Haku útočí. Oba je to ale stojí spoustu sil. Mezitím se Kakashi snaží rychle vyřídit Zabuzu Sharinganem, aby svým žákům pomohl. Zabuza se ale od minule poučil a Kakashimu zastírá zrak technikou Skrytí v mlze, ve které není vidět na krok. Naruto a Sasuke spolupracují, Kakashi vykrývá útoky vedené z mlhy, ale Zabuza se chystá zaútočit do zad, na Tazunu.

n016_nahled.jpg
2012-02-12 15:32
Filler:
Ne
Pečeť, co byla prolomena!

Sasuke s Narutem se pokouší utéci z Hakuových zrcadel, ale proti jeho rychlosti nedokáží bojovat. Kakashi je podruhé zraněn při ochraně Sakury a Tazuny. V marné obraně v sobě Sasuke probouzí Sharingan, se kterým dokáže číst Hakuovy rychlé pohyby. Ani tak ale nedokáže odrazit jeho útok směřovaný na Naruta. Stihne jen skočit do dráhy jehlic a probodnut padá Narutovi do náruče. Posledními slovy se mu svěří, že chce zabít svého bratra. Poté umírá. V Narutovi se probouzí čakra Devítiocasé lišky.

n017_nahled.jpg
2012-02-12 15:37
Filler:
Ne
Bílá minulost. Tajné city

Naruto poráží Hakua a rozbíjí jeho zrcadla, ale zastaví svůj útok, když zjistí, že se jeho protivník nebrání. Haku totiž už nechce žít; byl poražen, a tak už není Zabuzovi užitečný. Jeho život ztratil smysl. Kvůli své Kekkei Genkai (vrozené schopnosti) přišel o rodiče a hladový žebral na ulici, dokud se ho neujal Zabuza a nevycvičil ho ve svou zbraň. Kakashi přivolá smečku psů, aby našla Zabuzu v mlze, a psi nukenina (ztraceného ninju) znehybní. Když Kakashi dojde k Zabuzovi, ukáže mu vlastní neokopírovanou techniku, Raikiri, pomocí níž ho hodlá zabít.

n018_nahled.jpg
2012-02-12 15:37
Filler:
Ne
Nástroj známý jako ninja

Malý Inari se snaží přesvědčit vesničany, aby vytáhli do boje. Kakashiho originální technika měla sprovodit Zabuzu ze světa, ale Haku se postavil do rány a dostal tak svou vysněnou smrt. Zabuza byl volný a boj se rozhořel nanovo; hrdina z Listové má ovšem navrch. Když v tom dorazí na místo boje Gatou a jeho banda! Sakura, otřesena Sasukeho smrtí, truchlí nad jeho mrtvým tělem, i když ví, že jako shinobi by neměla.

n019_nahled.jpg
2012-02-12 15:37
Filler:
Ne
Zabuza, padlý ve sněhu...

Gatou a jeho banda prišli skoncovať so všetkými. Je shinobi iba bezcitným nástrojom, ktorý možno po použití odhodiť? Po Narutových výčitkách Zabuza naposledy ukáže, čo znamená byť Démonom zo Skrytej hmlistej a zbaví svet Gatoua. Sasuke sa preberá k životu. Haku ho ušetril. Inari presvedčil dedinčanov, aby prišli na most. Naruto dospeje k rozhodnutiu. Pôjde takou cestou, aby nemusel nikdy nič ľutovať.

n020_nahled.jpg
2012-02-12 15:36
Filler:
Ne
Začíná nový příběh! Chuuninská zkouška!

Po událostech se Zabuzou dostává Naruto samé nudné mise, kde se pouze umocňuje rivalita mezi ním a Sasukem. Po splnění mise se vrací zpátky domů, ale potkávají cizí ninji, kteří napadli Konohamara. Naruto je opět ztrapněn Sasukem, protože ten dokáže zneškodnit nepřítele pouhým kamínkem. Jelikož je zakázané, aby se pohybovali cizí ninjové po vesnici, žádají po nich vysvětlení, a tak nadchází další velká kapitola - Chuuninská zkouška.

n021_nahled.jpg
2012-02-12 17:03
Filler:
Ne
Identifikujte se! Přicházejí noví protivníci!!

Poté, co proběhne drobná šarvátka mezi Sasukem a Kankurem, sdělí ninjové z Písečné svůj záměr - účastnit se Chuuninských zkoušek. A co je ještě zajímavější, tento rok se budou spolu s ostatními účastnit i všichni nováčci, kteří vyšli z akademie. Jelikož má Iruka o své studenty strach, udělá potají test, kde jsou všichni z Týmu 7 napadnuti protivníkem. Z tohoto testu vyjdou na výbornou, a tak se mohou vrhnout do opravdové zkoušky, kde potkávají řadu silných protivníků.

n022_nahled.jpg
2012-02-12 17:02
Filler:
Ne
Horlivý na 120%. Moderní a drsná výzva!

Rock Lee je odhodlaný porazit Sasukeho ještě před začátkem Chuuninské zkoušky. Ačkoliv je Naruto naštvaný, že mu není věnována žádná pozornost, a zaútočí jako první, je po dvou hmatech poražen. Během souboje, na který Sasuke nakonec přistoupí, aktivuje svůj Sharingan se záměrem přečíst Leeho pohyby. Jaké je ovšem jeho překvapení, když pohyby přečíst nedokáže a zjistí, že se jedná o pouhé Taijutsu? Úžas vystřídá zděšení, když se na scéně objeví Gai-sensei. I přesto, že měl Tým 7 ze zkoušky zvláštní pocit, nakonec jsou na ni velmi natěšení.

n023_nahled.jpg
2012-02-12 17:02
Filler:
Ne
Noví rivalové! Všech 9 nováčků pohromadě!

Na Chuuninskej skúške sa stretávajú všetci deviati nováčikovia. Svojim správaním však zbytočne dráždia ostatných účastníkov. Ich huriavk prerušuje Yakushi Kabuto. Kto je tento chlapec, ktorý neprešiel Chuuninskými už sedemkrát? A prečo ukazuje nováčikom svoje informácie ukryté na ninja kartách? Skupina zo Zvučnej sa chce predviesť a zaútočí na Kabuta. Objavuje sa Morino Ibiki – skúška začína.

n024_nahled.jpg
2012-02-12 17:02
Filler:
Ne
Selhání tak brzy? Supertěžká první zkouška

Začíná první zkouška! Přesněji řečeno písemná zkouška. Naruto podlehne panice ještě dřív, než Morino Ibiki vysvětlí všechna pravidla. Sasuke však brzy přijde na to, co je pravou podstatou zkoušky - podvádět, neboli získávat informace, ale tajně. Pochopí to i většina dalších, ovšem kromě Naruta. Po čtyřiceti minutách nemá ani jednu odpověď a jeho poslední nadějí je desátá otázka, která teprve přijde.

n025_nahled.jpg
2012-02-12 17:02
Filler:
Ne
Rychlý souboj! Desátá otázka, kterou musíme zvládnout

Poslední otázka je na spadnutí. Ibiki k ní navíc přidá další pravidla, jako by jich už tak nebylo dost. Dá však všem na vybranou: buď to vzdát, nebo odpovědět. Někteří vzdávají. Sakura je rozhodnuta vzdát to pro Naruta, ten se ovšem nedá jen tak zastrašit a už vůbec se nechce vzdát, když je to jeho cesta ninji. Díky němu už nikdo nepochybuje o svém rozhodnutí zůstat. Ibiki je tedy nucen zkoušku ukončit. Sotva Ibiki pronese svoji řeč, už je tu další zkoušející, Mitarashi Anko. Energická žena, která je zavede na místo konání druhé části. Do Lesa smrti...

n026-027_nahled.jpg
2012-02-21 09:19
Filler:
Ne
Nepropásněte! Reportáž před vstupem do Lesa Smrti. Pro školní noviny z Listové vesnice / Všichni kolem jsou nepřátelé. Druhá zkouška začíná

Anko seznamuje týmy s druhou zkouškou, která se bude odehrávat v Lese smrti. Následně se zjevuje Konohamarův gang a žádá Naruta o reportáž do novin. Anko tedy vyhlásí přestávku. Tým 7 vzpomíná na první mise a studium.
Jsou vysvětlena pravidla. Každý tým dostane svitek Země či Nebe. O další svitky se bude bojovat. Týmy, které přinesou dva svitky do věže uprostřed arény do dvou dnů v kompletní sestavě, postupují dále. Zkouška začíná.

n028_nahled.jpg
2012-02-21 09:24
Filler:
Ne
Sežrat nebo být sežrán. Naruto je návnada

Sasuke odhalí ninju z Dešťové vesnice, který se převlékl za Naruta. Po krátké šarvátce se mu povede nepřítele zahnat a osvobodit svázaného pravého Naruta. Pro případ, že by se ještě některý z nepřátel pokusil vydávat za někoho z týmu, Sasuke vymyslí složité heslo. Jen co ho dořekne, jsou odhozeni explozí. Pravého Naruta spolkne obrovský had, zatímco nepřítel, který se opět přeměnil v Naruta, se snaží oklamat tým. Je ale Sasukem okamžitě odhalen. Jejich nepřítel bojuje jako velice zkušený a nebezpečný ninja. Narutovi se zatím povede vyprostit se z břicha hada pomocí klonovací techniky.

n029_nahled.jpg
2012-02-21 09:26
Filler:
Ne
Naruto vrací úder. Já neuteču!

Čo zmôžu voči tak silnému protivníkovi? Sasuke ponúka zvitok, no Naruto zasiahne. Nemajú predsa záruku, že ich nechá ísť. V Konohe medzitým nachádzajú tri mŕtvoly. Anko nie je dopriate pokojne stráviť dango, lebo ide o dielo nukenina, ktorého musí zastaviť. Naruto v boji uvoľní trocha démonickej sily, ale túto protivník zablokuje pečaťou. Čo však Sasuke? Konečne prekonáva svoj strach a začne bojovať.

n030_nahled.jpg
2012-02-21 09:27
Filler:
Ne
Oživení Sharinganu! Konečný manévr - Katon: Ryuuka no Jutsu

Sasuke probudí Sharingan a obstojně čelí zákeřnému hadímu ninjovi. Ten se poté představí jako Orochimaru a tvrdí, že zná Itachiho a že Sasuke má moc ho překonat. Jako dárek na rozloučenou proto vytvoří Sasukemu na krku prokletou pečeť. Večer se Orochimaru setká s Anko a vysvětlí jí, co má v plánu. Sakura si uvědomí, že teď je ochrana celého týmu na ní.

n031_nahled.jpg
2012-02-21 13:09
Filler:
Ne
Platonický Tlustoobočnatec! Ochráním tě i za cenu života!!

Sakura opečovává Sasukeho v horečkách a Naruta v bezvědomí. Je na vše sama a les se začíná přibližovat. Shinobi ze Zvučné se vykrádají z úkrytu a útočí s cílem vyvraždit celý Tým 7. Znenadání se objevuje horkokrevný Rock Lee, který hodlá chránit Sakuru i za cenu svého života. Protože jeho vyhlídky nejsou moc dobré, sahá po zakázané technice.

n032_nahled.jpg
2012-02-21 13:09
Filler:
Ne
Sakura kvete! To, co předcházelo rozhodnutí!

I přes svá zranění je Lee odhodlán ochránit Sakuru za každou cenu, ale nedokáže se Zvučnými držet krok. Celou beznadějnou situaci sleduje z povzdálí Tým 10 a zvažuje, zda pomoci. Sakura se ale nevzdává! I když je polapena, odřízne si vlasy, za které ji protivník drží, a pouští se do boje zuby nehty! Ino, která nechápavě zírá na svou kamarádku z dětství, kterak bojuje o život, se společně se svými partnery nakonec přece jen rozhodne vložit do boje.

n033_nahled.jpg
2012-02-21 13:09
Filler:
Ne
Konečná sestava. Ino - Shika - Chou!

Ino-Shika-Chou zdatně bojují, ale nakonec také prohrají, jelikož vsadili na soudržnost Zvučného týmu. Ti však sledují jediný cíl – zabít Sasukeho. Na scénu konečně dorazí Neji s TenTen, ale jejich pomoc již nebude třeba. Sasuke se probouzí! Prokletá pečeť ho ale změnila – čiší z něj obrovská a děsivá síla. Pustí se do Zvučných a ti nemají žádnou šanci. Sakura ale jeho řádění zastavuje a Dosu jim z vděčnosti, že mohou odejít, přenechá svitek.

n034_nahled.jpg
2012-02-21 13:09
Filler:
Ne
Akamaru překvapen! Gaarova neobyčejná schopnost!

Cestou lesem bude Tým 8 svědkem děsivého střetu sourozenců z Písečné a trojice shinobi z Deštné. Malý Gaara má tak silnou čakru, že citlivý Akamaru je hrůzou bez sebe. Gaarova ultimátní obrana z písku je víc než účinná a jeho další techniky jsou smrtící. Oba týmy se znovu setkají ve věži, cíli druhé části zkoušky. Anko je po shlédnutí videozáznamu z věže udivená tím, jak rychle píseční zkoušku dokončili, a faktem, že Gaara na sobě nemá ani škrábnutí.

n035_nahled.jpg
2012-02-21 13:09
Filler:
Ne
Zakázané kouknutí! Tajemství svitku

Tým 7 ještě pořád nemá svitek, který potřebuje k dokončení zkoušky, a genini zvažují svoje možnosti. Naruto se nakonec rozhodne, že poruší pravidla a do svitku se koukne, aby mohl druhý napodobit. Na poslední chvíli však přichází Kabuto, aby ho zastavil. Poté se rozhodne, že jim pomůže získat svitek, který potřebují. Nastanou však komplikace.

n036_nahled.jpg
2012-02-21 14:12
Filler:
Ne
Válka klonů! Jsem hvězda, Dattebayo!

Narutův tým je společně s Kabutem lapen v Genjutsu, které seslali ninjové z Deštné. Genjutsu je vodilo stále v kruhu a to jim kradlo síly. Sasuke a ostatní iluzi prokoukli a i díky Narutovi nepřátele porazili. Usmálo se na ně štěstí v podobě svitku, který potřebovali k dokončení zkoušky, tak se tedy vydali k věži. Kabuto však odhaluje, že spolupracuje s Orochimarem a je jeho špionem.

n037_nahled.jpg
2012-02-21 14:12
Filler:
Ne
Druhý test dokončen. Všech devět nováčků pohromadě

Tým 7 ve vstupní hale otevře svitky. Z jakého důvodu se před nimi objeví a co všechno jim Iruka-sensei řekne? Po oznámení ukončení druhé zkoušky se slova ujme Třetí Hokage, který zbylým týmům prozradí, jaká je souvislost mezi Chuuninskou zkouškou a válkou. Když se v místnosti objeví další ninja, je mu uděleno slovo. Co bude po nováčcích chtít další zkoušející Gekkou Hayate?

n038_nahled.jpg
2012-02-21 14:12
Filler:
Ne
Rozděleni do dvojic? Budeme hned bojovat?

Zpráva o kvalifikačním kole před samotnou třetí zkouškou vyvede z míry všechny účastníky. Sakura se snaží přemluvit Sasukeho, aby odstoupil kvůli prokleté pečeti, jejíž síla ho může i zabít, on však odmítá. Zato se ale vzdává Kabuto a z arény odchází, aby neodhalil svou pravou tvář, tvář špiona. Kvalifikace tedy může začít, jedná se o boj jeden na jednoho a prvními soupeři jsou samotný Sasuke Uchiha a Orochimarův student, Yoroi Akadou - souboj tedy začíná.

n039_nahled.jpg
2012-02-21 14:12
Filler:
Ne
Žárlivý Tlustoobočnatec! Zrození Lvího Komba!

První souboj kvalifikace začal a Sasuke je v maléru. Naštěstí se z toho dostane pomocí zkopírovaného Leeho taijutsu. První souboj - vítěz Sasuke. Kakashi odvede Sasukeho, aby zapečetil Prokletou pečeť. Naruto se na to zeptá Sakury, ale ona slíbila Sasukemu, že Narutovi nic neřekne. Druhý souboj - Zaku vs Shino. I když Zakuovy ruce jsou v hrozném stavu, tak to vypadá, že vyhrává. Kakashi zapečetí Prokletou pečeť a Sasuke omdlí vyčerpáním, ale najednou se objeví Orochimaru.

n040_nahled.jpg
2012-02-21 14:12
Filler:
Ne
Riskantní situace. Kakashi vs. Orochimaru

Orochimaru naštěstí stojí jen o rozhovor s Kakashim. Shino se zatím zvedá a tentokrát získává výhodu za pomoci brouků. Zaku však má silnou motivaci, kvůli dětství i Orochimarovi, a odmítne se vzdát. Tohle rozhodnutí se mu však nevyplácí, a zatímco Orochimaru odchází bez boje, Zaku prohrává. Shino i s brouky odchází a na řadu přijde sebevědomý Kankurou a zbývající člen Kabutova týmu.

n041_nahled.jpg
2012-02-21 14:25
Filler:
Ne
Boj rivalek! Srdce dívek v bitce!

Začíná třetí zápas. Kankurou vyřídí rychle svého protivníka pomocí své loutky Karasu. Následuje hned další souboj. A to mezi dívčími rivalkami Ino a Sakurou. Pustí se do boje, během kterého se jim začnou vybavovat vzpomínky na dětství. Sakura Ino řekne, že ji nebere jako rivalku v boji o Sasukeho a připomínka na to ji donutí brát jejich souboj vážně.

n042_nahled.jpg
2012-02-21 14:25
Filler:
Ne
Nejlepší boj je ŠÁNNARÓ!

Sakura se Ino posmívá, že jí příliš záleží na jejích vlasech, proto je Ino odsekne a hodí po Sakuře. Pak předstírá, že použije Shintenshin no jutsu, dokud Sakuru nenaláká do pasti ze svých vlasů. Pak se jí podaří přenést svoji mysl přes odseknuté vlasy a chce přimět Sakuru, aby se vzdala, ale objeví se Vnitřní Sakura a vyžene ji. Dívky na sebe zaútočí a omráčí se. Zápas nemá vítěze.

n043_nahled.jpg
2012-02-21 14:25
Filler:
Ne
Shikamaru překvapí!? Pořádná bitva kunoichi!

V ďalšom boji bojuje Temari a Tenten, ktoré vyzerajú rovnako skúsené. Tenten nasadí latku veľmi vysoko, ale aj po všetkých útokoch sa Temari všetkému vyhne. Temari, ktorá nepozná zľutovanie, to už prestane baviť a skončí to s ňou veľmi rýchlo. Brutálny prístup Temari k jej nevládnemu telu sa Leeovi veľmi nepáči a tak zasiahne. Na rade je ďalší boj medzi Shikamarom a Kin. Kin ho zabáva so zvončekmi, zatiaľ čo ho zraňujú ihlice. On si to ani neuvedomuje a už sa stáva súčasťou jej ilúzie. Avšak Shikamaru prišiel na to, ako ju poraziť a tak postupuje ďalej.

n044_nahled.jpg
2012-02-21 14:25
Filler:
Ne
Akamaru také bojuje! Kdo prohraje?

Konečne Naruto. Kiba si proti nemu verí a aký má na to dôvod? Kibovej rýchlosti sa Naruto nemôže rovnať a nebyť jeho výdrže, bolo by rýchlo po boji. Ani pri boji v dyme nemá Naruto navrch. Čo je možné vymyslieť? Henge kombinované s Kage bushin! Ale ani takto nezastaví na dlho dvojicu Kiba – Akamaru. Napriek ťažkým zraneniam sa nevzdáva, lebo má sen. Nech si Kiba hovorí, čo chce, stane sa Hokagom.

n045_nahled.jpg
2012-02-21 14:25
Filler:
Ne
Hinata se červená! Davy otvírají pusy, Narutův trumf

Ač to vypadá na Narutův triumf, Kiba používá jednu z dalších technik a opět drasticky Naruta sráží k zemi. Ten rychle přemýšlí, jak se zachovat v jednotlivých situacích, aby získal sebemenší výhodu. Tou se mu stávají jeho dokonalé techniky přeměny, díky nimž Kibu skvěle dezorientuje. Jakmile však s Akamarem sahají po nejdokonalejší technice, Naruto se odhodlá použít svůj nový hmat.

n046_nahled.jpg
2012-02-21 14:25
Filler:
Ne
Byakugan předveden! Odvážné rozhodnutí plaché Hinaty!

Kiba varuje Hinatu, aby se vzdala, pokud bude muset bojovat s Gaarou nebo s Nejim. Jeho slova se vyplní, když tabule vylosuje oba Hyuugy. Lee vysvětluje Narutovi, jaké vztahy panují mezi hlavní a vedlejší větví této rodiny. Neji pomocí Byakuganu zkoumá Hinatino chování, odhaduje její pocity a snižuje jí sebevědomí. Díky Narutovi, který ji konečně sleduje, však sebere odvahu, neváhá ani chvíli a vrhá se do boje proti svému bratranci, géniovi Hyuuga klanu.

n047_nahled.jpg
2012-02-21 14:25
Filler:
Ne
Před tím, koho zbožňuji!!

Hinata je v souboji raněna, Neji ji svým útokem zablokoval čakrový oběh. Dává Hinatě další šanci se vzdát, ta ale zarputile odmítá. I když má velmi vážná zranění, pokračuje v souboji, aby všem a hlavně sobě dokázala, že se změnila. Znovu vstává i po tom, co v souboji upadla do bezvědomí. Dokonce projeví empatie s Nejim a jeho nespravedlivém osudu ve vedlejší rodině. To Nejiho popudí k dalšímu útoku, naštěstí ale přihlížející jouninové ukončí zápas dřív, než může Hinatu více zranit. I tak je Hinata ve velmi vážném stavu. Naruto se hodlá Nejimu za jeho chování pomstít.

n048_nahled.jpg
2012-02-21 14:25
Filler:
Ne
Gaara rozdrcen! Mládí. Síla. Prudkost!

Konečně se Lee dočkal a přišla na něj řada! Svou nezdolnou sílu mládí může uplatnit proti záhadnému a nebezpečnému Gaarovi z Písečné. Je to k neuvěření, ale Leeho taijutsu nemá proti písku, který obklopuje a chrání jeho protivníka, šanci, a tak se zbaví absurdně těžkého závaží na nohou a jeho rychlost se stane neméně absurdní. A Gaara je zasažen! Lee do něj buší, až chlapec skončí v bezvědomí v kráteru v podlaze! Ale ne, je to jen prázdná písečná schránka. Tak kde je pravý Gaara?

n049_nahled.jpg
2012-02-21 14:25
Filler:
Ne
Horkokrevný odpadlík! Konečně vypuštěn, zakázaný mistrovský hmat!

Leeho předešlá technika byla příliš namáhavá a jeho tělo se musí vypořádat s neskutečnou bolestí. Toho všeho využívá Gaara a hraje si s Leem jako kočka s myší. Lee je však odmalička rozhodnut stát se ninjou, který používá pouze taijutsu a tomuto snu obětoval veškerou energii a píli. Není divu, že postupem času si s Gai-senseiem vypěstovali tak silné pouto. Gaara je rozhodnut Leeho rozdrtit, ale jeho soupeř ještě zdaleka neskončil. Jeho pravá síla se teprve probouzí. Pamatujte, Lotos Vesnice ukryté v listí kvete dvakrát!

n050_nahled.jpg
2012-02-21 14:25
Filler:
Ne
Á, Rock Lee. Takový by měl být pravý muž!

Před použítím svého tajného hmatu je Lee zase zpět! Nastal čas na Obrácený Lotos. I zde má však Gaara na ochranu svoji tykev. Lee je tak vyčerpán, že se už nedokáže vyhnout písku, který mu rozdrtí ruku a nohu. Kdyby nezasáhl Gai, Gaara by svého soka zabil. Přivolaný medik hlásí, že Leeho kariéra ninji kvůli vážným zraněním končí. Je to šok, hlavně pro Gaie, dává si to za vinu. Chuuninská zkouška však pokračuje. Bude Chouji dost silný, aby porazil posledního ze Zvučného týmu?

n051_nahled.jpg
2012-04-11 11:35
Filler:
Ne
Stín, který se hýbe v temnotě! Nebezpečí stíhá Sasukeho!

Chouji prohraje s Dosuem a tím končí druhé kolo zkoušky. Hokage oznamuje účastníkům, že se třetí zkouška bude konat až za měsíc, aby si mezitím zlepšili své schopnosti a hosté měli dost času přijet. Orochimaru přikazuje Kabutovi, aby unesl Sasukeho. ale Kabuto je v nemocnici zastaven Kakashim a musí utéct. Když se Naruto dozví, že podle čísla, které si vylosoval, bude nejdříve bojovat s Nejim, žádá Kakashiho, aby jej trénoval, ale ten mu už vybral za učitele Ebisua.

n052_nahled.jpg
2012-04-11 11:37
Filler:
Ne
Ebisu se vrací! Nedovolím nemravnosti!

Naruto sa hneď na začiatku poškriepi so svojím novým senseiom. Myslí si, že Ebisu je slabší ako on, a tak nemá k nemu žiadny rešpekt. Dohodnú sa, že ak Naruta chytí, rezignuje ako jeho tréner, dokonca požiada Kakashiho, aby Naruta trénoval on. Narutovi sa vďaka Kage Bunshin a jeho kreativite darí utekať, ale Ebisu je predsa len o krok vpred. Naruto teda musí podstúpiť Ebisov tréning.

n053_nahled.jpg
2012-04-11 11:38
Filler:
Ne
Už brzy! Příchod Zvrhlého Poustevníka!

Naruto poprosí zvrhlého pustovníka, aby ho trénoval namiesto Ebisua. Ten však odmietne, no Naruta nič nezastaví a tak ho začne po celej Konohe prenasledovať. Pustovník sa nakoniec ponúkne Narutovi ako tréner pod podmienkou, že ho jedného dňa Naruto naučí Oiroke no Jutsu. Počas tréningu mu zvrhlý pustovník odstráni časť jeho pečate na bruchu, aby mu chakra lepšie prúdila po tele. Zakrátko sa tak naučí chôdzu po vode a z Naruta a zvrhlého pustovníka sa stávajú blízki priatelia.

n054_nahled.jpg
2012-04-11 11:39
Filler:
Ne
Výuka přímo od Zvrhlého Poustevníka! Přivolávající technika dattebayo!!

Mesiac je v splne a šelma prahne po krvi. Dosu si zle vybral a teraz sú jeho zvyšky rozhádzané po streche. Kabuto sa dobre baví. Dodáva Piesočnej plány útoku na Konohu a zároveň testuje, čo Konoha podnikne po tom, ako sa odhalil. Hayate všetko vypočuje, no o stretnutí správu nepodá, lebo veterná čepeľ je ostrejšia než oceľ. Naruto sa medzitým začal učiť Techniku privolania. Len keby mal talent...

n055_nahled.jpg
2012-04-11 11:40
Filler:
Ne
Bolestivý pocit. Jedna květina s přáním uvnitř

Naruto zatím marně pokračuje ve svém tréninku. Vedení Konohy objevuje Hayateho mrtvé tělo a začíná tušit, že se něco děje. Podezřívají slizkého Orochimara a vědí, že se v brzké době stane něco velkého. Stejně tak začíná Sakura tušit, že Sasuke se kvůli pečeti od Orochimara pomalu mění. Proto ho jde spolu s Ino navštívit, avšak marně, Sasuke se totiž věnuje tréninku. A stejně tak činí i ostatní, kteří postoupili do finálních kol chuuninských zkoušek. Tedy až na písečný tým, který se dozvídá informace o plánovaném útoku na Konohu.

n056_nahled.jpg
2012-04-21 10:57
Filler:
Ne
Život či smrt? Na naučení hmatu závisí život

Naruto se neúspěšně snaží vyvolat žábu. Jiraiya se rozhodne pozvat ho do lázní, na rámen a přinutí ho, aby objal Sakuru. Poslední úkol dopadá špatně. Tohle vše mělo jediný účel, připravit Naruta na smrt. Jiraiya ho úmyslně shodí do propasti. Teď je jen na něm, zda přivolá žábu, nebo zemře. Ovšem Kyuubi mu daruje chakru a konečně se mu podaří dokončit jutsu.

n057_nahled.jpg
2012-04-21 10:58
Filler:
Ne
Létal! Skákal! Potápěl se! Přivolání Žabího Šéfa!

Ze všech možných žab se Narutovi povedlo přivolat Gamabuntu - žabího "šéfíka", který má svou hlavu a odmítá přijmout fakt, že Naruto je jeho mistr. Navíc prý neuznává lidi, co se mu nedokáží udržet na zádech. V Písečné se mezitím řeší spojenecké plány se Zvučnou. Naruto novou výzvu nezvládne jen o chlup a ze žabích zad spadne těsně před západem slunce. I tak k němu Gamabunta cítí respekt, protože čtvrtý Hokage byl podle něj poslední, kdo to dokázal.

n058_nahled.jpg
2012-04-21 10:59
Filler:
Ne
Ruka zla šmejdí blízko. Cíl: Nemocniční pokoj

Písečný tým nemá daleko k panice. Gaara se ztratil a není k nalezení. Naruto prospal v nemocnici tři dny a teprve nyní se probouzí. Sakura navštívila Leeho a přinesla mu květiny. Po jejím odchodu vstoupí do Leeho pokoje Gaara a pokusí se ho zabít. Tomu zabrání Shikamaru s Narutem a dozvídají se od něj důvod jeho krvelačnosti. Poté se Gaara pokouší zabít i je, čemuž zabrání včasný příchod Gaie.

n059_nahled.jpg
2012-04-21 11:02
Filler:
Ne
Rychlá a zběsilá honička. Hlavní boje začínají!

Deň finálnych súbojov. Kým Neji už prešiel rannou rozcvičkou, Naruto sa len pomaly zviecha po prebdenej noci. Jeho súper je údajne najsilnejším spomedzi geninov a to Naruta nesmierne deprimuje. Rozhovor s Hinatou ho síce vzpruží, ale zase hrozí, že príde neskoro na otvorenie zápasov. Cestu mu v snahe pomôcť ešte skomplikuje Konohamaru, ale nakoniec to dobre dopadne a do arény vpadne extravagantne.

n060_nahled.jpg
2012-04-21 11:03
Filler:
Ne
Byakugan vs. Kage Bunshin! Já zvítězím!!

Na stadion dorazil také Kazekage. Sasuke pořád nepřišel, ale i přesto Hokage zahajuje hlavní zápasy. První na řadě je Naruto a Neji. Souboj začíná pěstmi, ale Narutovi se moc nedaří a uvědomí si, že mu tak může zablokovat čakrové body. Proto použije stínové klony, aby si udržel odstup. Neji jejich útok hravě odráží a začne se vysmívat Narutovu snu, protože je podle něj všechno předurčeno osudem.

n061_nahled.jpg
2012-04-21 11:06
Filler:
Ne
Žádná slabina! Další absolutní obrana

Naruto stále útočí na Nejiho svými klony. Podaří se mu ho přelstít, ale Neji ho odrazí svojí absolutní obranou a přechází do protiútoku, při kterém Narutovi zablokuje všechny čakrové otvory. Naruto se však nevzdává a vyčítá Nejimu, že tak psychicky útočí na Hinatu. Neji se rozhodne říct Narutovi o prokleté pečeti vedlejšího klanu Hyuuga a smrti svého otce jako obětního beránka.

n062_nahled.jpg
2012-04-21 11:07
Filler:
Ne
Odpadlíkova skrytá síla

Vše je vysvětleno a střet se žene do nové finální etapy, kdy Neji úplně zastaví Narutův oběh čakry. Měl by být konec. Omyl! Teprve nyní se dostává na povrch Narutova skutečná síla, podpořená Kyuubiho čakrou. Všichni jsou takovým zvratem překvapeni. I náhlým vítězstvím Naruta nad géniem z Hyuuga klanu.

n063_nahled.jpg
2012-04-21 11:08
Filler:
Ne
Diskvalifikace? Pozor! Postup v plánu! Hlavní turnaj s potížemi

Zasvěcené publikum z Listové žasne, že se Naruto naučil ovládat Kyuubiho chakru. Za Nejim přichází Hyuuga Hiashi, aby mu předal svitek od jeho otce. Z něj se dozvídá, že Hizashi si smrt vybral dobrovolně proto, aby jednou vzal osud do vlastních rukou. Navíc to neudělal pro hlavní rodinu, ale pro Nejiho a pro Konohu. Protože Sasuke stále nepřišel, pokračuje se s dalšími boji. Kankuro se však okamžitě vzdává a na řadu se tedy dostává Temari s Shikamarem.

n064_nahled.jpg
2012-04-21 11:15
Filler:
Ne
Mraky jsou krásné. Kluk bez zájmu

Shikamaru se odhodlá k boji, přece neprohraje se ženou. Je znuděný jako vždy a do boje se proto moc nehrne. I přes svou lenost vymýšlí nejvhodnější strategii, jak porazit Temari, která se ho snaží vyhnat ze stínu zdi stadionu. Samozřejmě jeho IQ nezradilo.

n065_nahled.jpg
2012-04-21 11:15
Filler:
Ne
Utkání! Čas, kdy Listová tančí a Písečná se plazí

Temari kontumačně zvítězila, ale nikdo nechápe, proč se Shikamaru vzdal. Naruto je z toho pohoršený, ale Shikamaru ho uklidní, když mu poví o nadcházejícím souboji. Sasuke nakonec dorazil, ale opravdu v poslední vteřině. Při pohledu do Sasukeho očí se v Gaarovi probouzí démon, který se chce dostat na svobodu. Jejich dlouho očekávaný souboj může začít.

n066-067_nahled.jpg
2012-04-21 11:21
Filler:
Ne
066: Ten, který vyvolá bouři! Sasukeho bojový styl á la Tlustoobočnatec / 067: Nezpozdil jsem se jen tak! Ultimativní hmat - Chidori!

Sasuke sa vďaka okopírovaným Leeho pohybom pokúša zraniť Gaaru v boji zblízka. Ten však disponuje ohromne hustým pieskom, ktorým si vytvorí hrubý štít a začne vyvolávať tajnú techniku, ktorá má zničiť Listovú. V tom však pribehne Naruto odhodlaný celý zápas zastaviť.
Zápas aj napriek Narutovmu varovaniu pokračuje a Sasuke siaha po novej technike Chidori. Ňou síce Gaaru zraní, ale neporazí. Zápas sa náhle preruší v momente, keď začne útok na Listovú.

n068_nahled.jpg
2012-04-21 11:22
Filler:
Ne
Zničení Listové započalo!

Konoha v ohrození! Vyvolaní hadi prerazili múr na východnej strane a nepriatelia prenikajú dovnútra. Medzitým sa rozpútal boj aj v aréne, kam prenikli Zvuční. Kazekage je v skutočnosti Orochimaru a jeho podriadení vztyčujú na streche bariéru, v ktorej je len on a Tretí. Gaara sa po zranení nemôže zapojiť do boja a musia s ním ustúpiť. Sasuke ho prenasleduje a Kakashi poverí Sakuru misiou typu A.

n069_nahled.jpg
2012-04-21 11:26
Filler:
Ne
Už jsem na to čekal! Mise typu A dattebayo!!

Sakura probouzí Naruta a Shikamara a vedeni Kakashiho stopovacím psem Pakkunem se vydávají za Sasukem. Z akademie jsou pod záminkou nácviku evakuováni všichni studenti. Po prvním otrkání soupeře se Orochimaru a Sarutobi pouští plnými silami do boje. Orochimaru na nic nečeká a vytahuje svůj trumf – zakázanou technikou přivolává Prvního a Druhého Hokage ze světa mrtvých.

n070_nahled.jpg
2012-04-21 11:31
Filler:
Ne
Zbabělec číslo 1. Je to otrava, ale udělat to musím!!

Díky Pakunově nosu odhalují Naruto, Sakura a Shikamaru své pronásledovatele a začínají vymýšlet možnost úniku. Nejprve se jim podaří je zmást, ale zanedlouho už je opět dohánějí. Shikamaru přijme post návnady a hned vyráží. Při střetu okamžitě lapí protivníky do svého stínu a má v plánu je zneškodnit. Jenže jeden z nich zůstal skryt. Ve chvíli, kdy má chybějící zabít Shikamara, přichází Asuma.

n071_nahled.jpg
2012-04-21 12:10
Filler:
Ne
Naprosto úžasné! Bitva na úrovni Hokagů!

Hashirama a Tobirama, bývalí Hokagové, jsou silní protivníci. Ovládaní Orochimarem útočí bez váhání. Saturobi povolává na pomoc opici Enmu proti bájnému meči. Zakázaná technika propůjčuje Orochimarovi věčné mládí, proto se vysmívá Třetímu, že mu už nestačí.

n072_nahled.jpg
2012-04-21 12:11
Filler:
Ne
Hokagův omyl. Pravá tvář pod maskou

Sasuke nyní stanul přímo před zraněným Gaarou a jeho dvěma sourozenci. Temari mu zastoupí cestu, ale na Sasukeho nemá, a proto se jí ho nepodařilo zadržet příliš dlouho. Mezi Orochimarem a Třetím je to také napjaté. Zdá se, že se stařík chystá skoncovat s Orochimarem zakázanou technikou Čtvrtého Hokage.

n073_nahled.jpg
2012-04-21 12:12
Filler:
Ne
Zakázaná mistrovská technika! Shiki Fuujin

Orochimarovi konečně spadne hřebínek, když dostane na frak od svého bývalého mistra. Oba Hokagové už jsou mimo hru a je řada na zapečetění Orochimarovy duše. Mezitím Jiraya se svou ropuchou pomáhá zlikvidovat obří hady. Sasuke znova dožene Gaaru, ale do cesty se mu postaví Kankurou. Naštěstí je tady Shino, který je odhodlaný se s Kankurem utkat.

n074_nahled.jpg
2012-04-21 12:12
Filler:
Ne
Odhalení! Gaarova skutečná identita!

Kým posledný boj Tretieho pomaly končí, rozhoreli sa boje nové. Shino vzdoruje pomocou chrobákov Kankurovmu Karasu, naplnenému vražednými pascami a smrtiacim jedom. Sasuke dohnal Gaaru, ktorý je už schopný bojovať a postupne sa mení v desivé monštrum hnané jediným cieľom – zabiť svoju vytúženú obeť. Shino získal vo svojom boji prevahu, no sám sa nadýchal jedu, preto už Sasukemu nemôže pomôcť.

n075_nahled.jpg
2012-04-21 12:12
Filler:
Ne
Překročení mezí. Sasukeho rozhodnutí

Sasuke záhy zjišťuje, že na Gaaru, zpola proměněného v pekelně silné monstrum, obyčejné techniky platit nebudou. Sáhne proto po jutsu, které jej naučil Kakashi – Chidori. To jediné na krvelačnou bestii zabírá, ale nesmí ji používat často, jinak se vyčerpá k smrti! Nemá na vybranou a musí tu techniku opět vyvolat, čakru si navýší pomocí prokleté pečetě, ale stejně je jeho tělo vyčerpané. Dalšímu útoku Gaary už se nevyhne! Ale co to? Naruto konečně dorazil a chrání svého přítele!

n076_nahled.jpg
2012-04-21 12:28
Filler:
Ne
Vrah ve svitu luny

Sasuke má po souboji bolesti. Gaara zaútočil, upoutal Sakuru ke stromu a ta omdlela. Gaara vzpomíná na minulost a na Yashamara, který ho měl snad jako jediný rád. Gai a Kakashi bojují s nepřáteli a soupeří mezi sebou, kdo jich odpraví víc. Písečný nindža stále vzpomíná, tentokrát na útok, kdy ho chtěla jeho vlastní vesnice připravit o život.

n077_nahled.jpg
2012-04-21 12:28
Filler:
Ne
Světlo a temnota! Jméno Gaara

Na pozadí současného boje se Gaara ještě jednou vrací k posledním slovům svého strýce před tím, než zemřel.
Bylo mu řečeno, že nikdy nebyl milován, dokonce jeho matka ho nenáviděla.
Gaara se z toho psychicky zhroutí...
Bitva graduje a Narutovi se nezdařilo přivolat Gamabuntu. Až nyní vidí, že i Gaara trpěl samotou, jako on. Kdysi.