manga_preview
Boruto TBV 07

Seznam epizod

Seznam filmů

Naruto - Movie 1 CZ_s.jpg
2012-11-25 13:14
Filler:
Ne
Naruto: Záchrana Sněžné princezny!

Členovia tímu sedem sa opäť pripravujú na ďalšiu misiu, tentoraz o niečo netradičnejšie - na príkaz Kakashiho idú na práve premietaný film o snežnej princeznej Yukie. Aké je potom ich prekvapenie, keď slávnu herečku stretnú aj naživo a ukáže sa, že klientom ich misie je práve ona a jej štáb. Ich úlohou je odprevadiť ich do Snežnej krajiny, v ktorej má prebiehať ďalšie natáčanie. Vysvitne, že Yukie je skutočnou princeznou v Snežnej krajine - Koyuki Kazehana, a odmieta sa do jej domova vrátiť. Nemá však na výber a čoskoro sa všetci stretnú s omnoho väčšími problémami, ktoré spôsobí jej strýko Dotou odhodlaný zmocniť sa Yukie a jej náhrdelníku, aby uskutočnil svoje plány. Tím sedem sa tak v bitke stretáva s ďalšími mocnými ninjami snažiac sa o ochranu nielen Yukie, ale aj celej Snežnej zeme.

Naruto - Movie 2 CZ_s.jpg
2012-11-25 13:16
Filler:
Ne
Naruto 2: Iluze ruin podsvětí

Zem vetra čelí invázii. Jej dôsledkom sa nevyhnú ani Naruto a spol keď chytia zatúlanú lasičku. Po boji s obrnenými útočníkmi padajú Naruto a jeho protivník Temujin do priepasti, kde ich zachránia kočovníci, ktorých zem bola kedysi zničená a oni sa rozpŕchli po svete. Útočníci spoza mora sa pod vedením Haida snažia vytvoriť Utópiu a bez ohľadu na obete hľadajú kamene Gelel, prepožičiavajúce nadľudské schopnosti. Temujin, jedna z mnohých oklamaných sirôt v Haidových službách, je členom hlavnej línie ľudu, ktorý kamene Gelel začal používať. No nakoniec ho to priviedlo na pokraj záhuby a žilu kameňa zapečatil. Je tiež jediný, kto môže žilu Gelelu zničiť. Naruto ho však musí najskôr presvedčiť o klamstve Haidovej ideológie a konfrontovať s faktom, že jeho milovaný vodca je len obyčajný vrah.

Naruto - Movie 3 CZ (848x464)_s.jpg
2012-11-25 13:17
Filler:
Ne
Naruto 3: Vzpoura zvířat půlměsíčního ostrova, Dattebayo!

Princ ze Země Měsíce si vyžádal služby ninjů, aby ho i se synem Hikaruem doprovodili bezpečně domů. Po cestě se musí blonďatý ninja ovládat, aby malému princi nepocuchal hřívu. Vadí mu, jak se mladík chová povýšeně. Přes to všechno se v něm nakonec najde dobro a později i odpovědnost. Příjezd do paláce není však idylický a nečeká je otevřená náruč dědečka, nýbrž ocelové zbraně a převrat. Ministr si dělal zálusk na trůn starého krále a s pomocí potulných ninjů si ho dokázal uchvátit pro sebe. Zbývá mu jen jediné – musí sprovodit ze světa uneseného prince a dává si při tom na čas. Kakashi a jeho tým spřádá plán záchrany a nastolení právoplatného krále na trůn. Bývalá ochranka a cirkusáci jsou vítanými pomocníky. Nový král i jeho syn získají cenné zkušenosti do života a v zemi zavládne klid a mír.

[CNT]_Naruto_Shippuuden_Movie_1_[97BD31B7]_s.jpg
2012-11-25 13:19
Filler:
Ne
Naruto: Shippuuden film

Osud je neměnný. A když máme umřít, neutečeme tomu. Existují výjimky?

Na začátku filmu jsme svědky Narutovy smrti a pohřbu. Umřel v boji proti fialovému démonovi, aby ochránil svět.
Prostřihem se dostáváme do doby, kdy Naruto žil - k neznámé skupině ninjů, kteří se pokouší oživit Mouryoua – fialového démona, díky němuž chtějí ovládnout svět. Jediným způsobem, jak svět zachránit před zkázou, je dostat vrchní kněžku Země Démonů do svatyně, kde oživeného démona zapečetí. Jako ochránce dostane Nejiho, Sakuru, Leeho a Naruta. Nebezpečná cesta je ještě navíc znepříjemňována neustálým kněžčiným tvrzením, že Naruta čeká smrt. Snaha všech nic si z toho nedělat je podlamována informacemi, že kněžka se ještě nikdy nezmýlila.
K finálnímu střetu dojde ve svatyni. Porazí Naruto osud a zachrání svět?

[CNT]_Naruto_Shippuuden_Movie_2_[703174A9]_s.jpg
2012-11-25 13:20
Filler:
Ne
Naruto Shippuuden 2: Pouta

Konoha je zo vzduchu napadnutá ninjami zo Zeme Oblohy, ktorá bola zničená cez druhú veľkú vojnu. Zatiaľ čo Shikamaru, Kakashi, Shino a Sai sa dostanú k nepriateľskej základni a snažia sa ju zničiť, Naruto sa stretáva s neznámym mužom, doktorom Shinnom, a s Amaru, Shinnovou žiačkou, ktorí pomáhajú zraneným. Spolu so Sakurou a Hinatou ich potom eskortujú späť do dediny, náchádzajúc ju zničenú. Amaru naletí do pasce, no Shinno ju sebaobetovaním zachráni. Naruto začne spolu s Amaru pátranie po dedinčanoch, narazia však na staré ruiny, ktoré sa napokon ukážu ako lietajúca pevnosť Ancor Vantian, riadená práve Shinnom, ktorý svoju smrť len predstieral a za pomoci Reibiho - Bezchvostého, chce zničiť ostatné krajiny. Do boja sa prekvapivo zapojuje aj Sasuke, odhodlaný splniť svoju vlastnú misiu danú Orochimarom.

[CNT]_Naruto_Shippuuden_Movie_3_[29C55A6E]_s.jpg
2012-11-25 13:22
Filler:
Ne
Naruto Shippuden 3: Dědicové ohnivé vůle

Bývalý ninja Listové Hiruko léta prováděl nepovolený výzkum techniky Chiméry. Nyní se vrací s oznámením, že se mu s její pomocí podařilo získat 4 Kekkei Genkai. Vzápětí dodává, že až převezme schopnost pátou, stane se dokonalým neporazitelným ninjou, který rozpoutá čtvrtou velkou válku, na jejímž konci všem začne vládnout. Ukáže se, že onou pátou schopností myslí Kakashiho Sharingan. Mezitím se ostatní ohrožené národy chystají na vpád do Listové. Aby Hokage zamezila blížícím se bojům, nařídí Kakashimu obětovat pro dobro vesnice svůj život a dá na něj samospouštěcí výbušnou pečeť. Ta se má aktivovat ve chvíli, kdy Hiruko Sharingan absorbuje. Kakashi se tedy dobrovolně vydává za Hirukem. To se samozřejmě nelíbí Narutovi, a tak za svým učitelem i přes zákaz spěchá ve snaze zabránit mu v sebeobětování.

[CNT]_Naruto_Shippuuden_Movie_4_The_Lost_Tower_v2_[BD1ADA4C]_s.jpg
2012-11-25 13:23
Filler:
Ne
Naruto Shippuden 4: Ztracená věž

Yamatov tým má zastaviť ďalšieho blázna, snažiaceho sa dobyť svet. Bábkarsky nukenin Mukade chce ovládnuť Dračí tep - žriedlo nekonečnej čakry ukryté v ruinách mesta Rouran a chránené pečaťou Štvrtého. Pečať je však prelomená a Naruto sa preberie v minulosti, kedy je Rouran na vrchole moci, chránený bojovými bábkami... a ľudoprázdny. Stretne sa s mladou Sárou, ktorá po vražde svojej matky zdedila kráľovský titul a schopnosť ovládať Dračí tep, ako aj so skupinou ninjov z Listovej, vedených Minatom. Ich úlohou je zneškodniť Mukadeho z budúcnosti, ktorý v roli ministra buduje mocnú bábkovú armádu. Naruto musí ochrániť Sáru pred vražednými intrigami a pomôcť jej oslobodiť jej ľud z otroctva. Zároveň treba poraziť Mukadeho a znova zapečatiť Dračí tep, aby sa mohol vrátiť do svojej prítomnosti.

[CNT]_Naruto_Shippuuden_Movie_5_HQ_[5283E82E]_s.jpg
2012-11-25 14:22
Filler:
Ne
Shippuuden film 5: Krvavé vězení

Ve Skryté bleskové je proveden atentát na Raikageho. Díky totožné tváři je Naruto poslán do vězení ve Skryté travnaté vesnici na hrad Houzuki. Již při vstupu je každý vězeň svázán technikou velitelem vězení Muiem. Pečeť má bránit v užívání čakry a úniku z hradu. Naruto však není náhodným vězněm jako ostatní. Již první večer se ho snaží Mui unést a jeho čakrou jinchuurikiho otevřít legendární Skříňku dokonalého štěstí, která může splnit jakékoliv přání. Narutovi však dokáže vytvořit stínový klon a pokouší se o první útěk. Je však lapen a vsazen na samotku. Časem se setkává s Ryuuzetsu, která mu osvětluji historii travnaté vesnice, skříňky i obětování syna velitele, Mukua. Společně vymýšlí plán, aby skříňku otevřeli a dostali se z hradu. Z jejího nitra vychází sám Muku. Jenže se změnil.

nahled_rtn.jpg
2013-05-06 13:01
Filler:
Ano
Naruto Shippuuden Film 6: Road to Ninja

Sakura konečně souhlasí, že půjde s Narutem ven, protože se chce zbavit rodičů. Celou cestu si na ně stěžuje a nakonec prohlásí, že by snad bylo lepší nemít žádné.
Dostanou se do světa, kde jsou všichni trochu jiní. Agresivní Hinata, stydlivá Ino a v neposlední řadě ztřeštěný Shikamaru říkají Narutovi Menma. Sakura zjistí, že oba její rodiče zemřeli v boji a její otec odvážně položil život za Konohu. Lidé na ulici ji zdraví jako 'dceru hrdiny' a svět se jí začíná líbit. Naruto už si tolik neužívá, protože v jeho bytě bydlí někdo jiný a on nemá kam jít. Potká Minata a Kushinu a jeho názor se změní, zatímco Sakuru život dcery hrdiny přestává bavit a chybí jí rodiče.
Vše byla jen zkouška nedokončeného věčného Tsukuyomi a oba se vrátí domů. Sakura si uvědomí, že má svou rodinu ráda, a na Naruta doma čeká milé překvapení.

thelast.jpg
2016-12-24 09:52
Filler:
Ano
The Last

Zlotřilý Toneri se rozhodne zkoncovat se zemí velmi nestandardním způsobem, pomohou mu vesmírná tělesa. Při té příležitosti se dá Naruto konečně dohromady se svou láskou, o které ovšem sám doteď netušil. Jako vždy si užijeme drsné techniky, líté boje a navíc i trochu té romantiky.