manga_preview
Boruto TBV 09

Láska - Bolest a štěstí života I. Pocity

index.jpg

Půlnoční měsíc ozařoval noční oblohu a tmavé mraky jen zastrašeně obíhaly. Šest lidí. Každého z nich spojují pouta ukrytá hluboko uvnitř. Nevyzrazená, umlčená, ale silná, drásající se na povrch. Jeden z nich ovšem ve spící Konoze nebyl a nechával zbylou pětici osamocenou. Nespali, sledovali tu noční oblohu a snili beze spánku.
Stále. Stále je tak daleko. Proč? Co jsem udělala? Pomáhala jsem mu a chránila ho, ale nyní je tak daleko. Dívka sklopila zrak od jasného měsíce a horká slza stekla na její polštář. Přitáhla si deku blíž k tělu a opustila svět bdících. Co asi nyní dělá?
Chlapec s očima blankytnějšíma než nebe seděl na parapetu svého okna a nechával vítr hrát si s jeho vlasy. Stále si vybavoval ty chvíle za války. Co mám dělat? Jestli se jí něco stane… Seděl tam ještě úctyhodnou dobu, než si vlezl do postele a usnul.
Koho chci? Když málem umřel, chtěla jsem jít s ním, ale… proč neslyším? Slzy jí stékaly po tváři a tvořily na její hedvábné košilce mokrou skvrnu. Svírala v rukách fotografii týmu 7. a snažila se vzpomenout.

Rozbřesk se hlásil kolem šesté hodiny ranní a sluneční paprsky se přelévaly přes ospalou krajinu. Blonďatý chlapec se v tu chvíli líně protahuje na své posteli a se slepenými víčky mžourá do ještě chladné krajiny.
Posadí se a znuděně rozhlédne po svém pokoji. Předevčírem zde uklízel a viděl i na podlahu. Dnes by si sem nepustil ani trola, jinak by to s ním seklo a musel by ho sám tahat z domu.
Neohrabaně se postavil na nohy a z hlavy si strhl noční čepku. Došoural se do koupelny a zahleděl se na svůj obraz v zrcadle. Nikdo, nikdo ti nikdy nesmí ublížit. Jestli se k tobě přiblíží, tak -
Jé, přestaň myslet, nejen tebe z toho bolí hlava. Kárala ho otráveně ospalá liška doposud dřímající v jeho nitru.
He, už zase ty? Jdi si chrápat.
Hele uklidni se jo? Jsi roztěkaný, a proto mě bolí hlava. Proč myslíš, že by se k ní měl dostat? To, že ti nakecal ty svoje sáhodlouhý informace, že jí sleduje a tebe taky nemusí být vůbec podložený na pravdě, vychladni. Jak myslíš, že tu mám spát?
Hele, už jsme to řekl JIM a to samo o sobě mě děsí. A mě je to jedno, třeba si hoď přes hlavu polštář.
Ne, to svědčí o tom, že vás nesleduje, jinak by byla mrtvá. Ty si se snad vážně praštil!? Kde bych tady měl vzít polštář!
Kdo ví. He, co to? Zaslechl od dveří klepání a v mžiku již držel kliku.
„Kakashi-sensei, co vy tady takhle po ránu?“
„Asi něco jako mise. Měl by ses převlíknout, máme se hned všichni dostavit k Tsunade-sama.“ Vykulil na něj oči, ale nenechal se dvakrát přemlouvat. Skočil zpátky do světničky a za pět minut byl zpět.
„Fajn, můžeme jít ne?“
„Já jdu ještě pro zbytek týmu. Běž napřed.“ S těmito slovy zmizel v oblaku kouře.
„Chichi, mise, mise, mise, mise, mise. Konečně!“ zakřičel, když vyskočil na střechu vedlejšího domu a zamířil si to přímo k Tsunade.

„Hinata-sama, někdo tě shání.“ Otevřely se dveře a do dívčina pokoje spolu s tímto oznámením vešel člen klanu Hyuuga.
„Ach jistě, hned tam budu, děkuju moc.“ Dveře se s cvaknutím zavřely a Hinata si unaveně povzdychla. Dnes ne, dnes chci být sama. Vyšla ze svého pokoje a klidnou chůzí se dala ke vstupním dveřím.
„Kakashi-sensei?“
„Ah, doufám, že jsem tě nevzbudil, ale máme misi.“
„Nyní?“ nadskočila polekaně a doufala, že jí odpoví ne.
„Zdá se, že tě zklamu, ale ano, vyrážíme za chvíli. Děje se něco?“ zeptal se starostlivě, ale dočkal se jen zářivého úsměvu.
„Můžeme jít?“ ani si nevšiml a stála pár metru od již zavřených dveří.
„Ehm, jo, promiň.“ Vzpamatoval se a vyrazili k sídlu Hokageho.

„Takže, jak se vám již doneslo od Kakashiho, vy čtyři budete mít společnou misi. Sai je mimo vesnici a tak vám dávám jako průzkumnou část týmu a jeho doplnění zde Hinatu,“ hodila hlavou k dívce stojíc vedle Naruta, která se jemně červenala, „informace o misi vám sdělí Kakashi. Rozchod.“
„Fajn, sejdeme se za dvacet minut u západní brány.“ Oznámil čas a místo srazu a hustý kouř znamenal, že již opustil tuto místnost. Všichni vyšli z místnosti Hokage a dali se ke svým domovům pro potřebná vybavení.
Tsunade, ksakru. Naruto opouštěl místnost ve spěchu.

Mise s Narutem-kun? Tsunade-sama to musí dělat schválně? Ne, musím být užitečná a rozhodně přestat skuhrat. Vzala si poslední kunai a vyskočila z okna pokoje. Už začínám bláznivět.
Došla na určené místo první, ale hned za ní sem došla růžovlasá kunoichi.
„Kde je? Má pořád stejné móresy.“ Zabědovala nad Kakashiho nedochvilností a v dálce spatřila spěchajícího Naruta.
„Tipuju, že tu ještě není co?“
„Jak jinak.“
„Takže tohle si teď o mně vy dva myslíte?“ Ozvalo se jim za zády a spatřili začteného mistra.
„Fajn jdem. Nikam nespěcháme, takže vás v klidu obeznámím s celou misí.“ Slovo ‚v klidu‘ zdůraznil ve chvíli, kdy se Naruto chtěl vydat na před a oznámit týmu že ho mají následovat. Zabručel něco v neznámém smyslu a nabubřeně se vrátil k týmu.
„Chápu, chápu.“
Zatím tu blbost hraješ dobře, ale nepřežeň to.
Bože ty seš chytrej jak knihovna. Zalez a neštvi mě ksakru.
Nebruč méďo.
Jasně lištičko, promiň, ale neodpustil bych si, kdyby se můj domácí mazlíček zranil.
Co si to…
„Naruto pojď, myslel jsem, že pospícháš.“ Vytrhl ho z pěkně rozvíjející se hádky Kakashiho hlas deset metrů před ním a chvatem dohonil svůj tým.
Toho mazla si s tebou ještě vyřídím.
Jo jasně.

„Takžé,“ ozval se po nějaké době Naruto a přejel pohledem k mistrovi, „co je to vlastně za misi?“
„Stručně? V zemi Zlata mezi zemí Větru a Země se má vyskytovat zločinecká tlupa ninjů. Naším úkolem je zajmout, popřípadě je zabít. Počet neznámý, ale vždy přepadají náklady s drahými kovy. To je vše, co se nám od jejich feudálního pána doneslo ve zprávě.“
„Proč posílají nás a ne ninji z oněch zemí?“ optala se Hinata kráčející vedle Sakury.
„Ach no jo, posílají i tým z Písečné, ale protože se zemí Země mají špatné vztahy tak zde se pomoci nedočkáme.“
„Jak dlouho bude trvat cesta?“ vyštěkl vůdci Naruto do ucha až mu Sakura vedle něj leknutím vrazila facku.
„Ksakru Naruto uklidni se, seš normální? Bože asi týden, podle terénu a hlavně počasí. Po cestě se zde nacházejí hlavně pouště a hory. No, rozhodně to bude zábava.“ Protáhl se v zádech a dal se znova do čtení Icha Icha Paradise.
„Tak dlouho?“ vyhýkl stojíc již znova na nohách.
„Ano, ale nebuď padavka. To není moc. Je to mise typu A, protože schopnosti těch ninjů musí být značně rozsáhlé.“
„Proč myslíš?“ zeptala se doposud zamlklá Sakura.
„Zdá se, že vždy když zaútočili, žádný ze zúčastněných si toho nebyl vědom. Útočili na sklonku noci, ale i tak si toho musel normálně člověk všimnout. Proto někdo z nich musí ovládat genjutsu.“ Po této větě se Naruto zastavil na místě a zíral na zaprášenou cestu.
Gen-genjutsu? Takže to jako fakt zrovna ON přepadá ty karavany?
Hele, to zatím nevíš jistě. Jakýkoliv ninja ovládající iluze to mohl být, takže nekal hned vodu jasně. A bacha, myslím, že začínáš být nápadnej. Naruto zvedl hlavu a všiml si zaražených pohledů ze strany děvčat.
„Děje se něco Naruto-kun?“
„Nic, jdeme.“ Odbyl Hinatu a vykročil do čela skupiny.

Poznámky: 

Takže jsem přidala další FF a doufám že se bude líbit. Snažila jsem se o tajemno a myslím, že díky On, Ona, Oni se mi to podařilo Laughing out loud
Komentujte, bodujte, kritizujte a kdyby se na to dostalo tak čtěte :D

4.83784
Průměr: 4.8 (37 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, So, 2020-09-12 15:17 | Ninja už: 5713 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise PM: No, musím říct, že první díl mě doslova dostal. Jak tu zaznělo níže má to fakt tajemnou atmosféru a spoustu věcí si nakousla a nechala jen tak ležet, abychom si mohli domyslet zbytek. Což se mi líbí. A v dalších dílech se dozvíme to ostatní. Fakt rafinovaný výběr slov a pěkně zamotaný děj. Nejvíc jsem se nasmála u toho mazlíčka. ^^ Zase mám klasické tušení, co by mohlo být dále, ale většinou jsem se sekla, tak uvidíme. Rozhodně je co číst.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele mestekova
Vložil mestekova, Út, 2013-11-12 18:30 | Ninja už: 5332 dní, Příspěvků: 1299 | Autor je: Pěstitel rýže

Takže, prvý diel mám za sebou a musím povedať, že sa mi neskutočne páči tvoj štýl písania! Je to také lightové a dobre sa to číta. Pohľad tretej osoby je pre mňa osobne ťažko vytvoriť, ale ty si v tom mistr Eye-wink Na úvode myšlienkové pochody a starostlivo vybrané slová má úplne, ale celkom ohúrili a už len to ma prinútilo čítať to ďalej. Narutovo prebudenie sa a rekapitulácia izby bola vtipná a zasmiala som sa Laughing out loud to s tým trollom to bolo fakt geniálne, v živote by ma také dačo nenapadlo!
Je tam tajomnosť a je to zaujímavé a preto neviem čo očakávať od ďalších dielov. Idem čítať ďalej Laughing out loud
Jop, a o 17:10 - ani mi nehovor Tak teď ti nevím... vysoká a latinčina - zlá kombinácia Laughing out loud

FF série - pre milovníkov Sasukeho a Gaary :)

FC PRE SABAKU NO TANARIS: http://147.32.8.168/?q=node/107525#new

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Út, 2013-11-12 18:53 | Ninja už: 4233 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Ježiši tohle si snad ani nezaslouží!!! Shocked
Třetí osoba je asi to, co píši nejčastěji, ale začínám se bát, že mi to v dalších dílech lítalo i jinam Bad už si to nepamatuju Sticking out tongue
Vtip chci dávat vždycky, ale hlásím, že čím dál se dostaneš, tím míň vtipu tam bude - nějak jsem nenacházela místa, kam to hodit a ani situaci Eye-wink
Takže děkuju za takovou chválu, obsáhlí komentář a doufám, že tě další díly neodradí Smiling
PS - budu se za tebe modlit, aby jsi to přežila, takovýhle kombinací se ale já dožít nechci Eye-wink Sticking out tongue

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2013-04-15 19:10 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Hustýýý Laughing out loud Zajímavé a hodně napínavé, tkaže já mažu zase na další díl x) Ten nápad s myšlenkami s Kuramou je úžasný a ještě k tomu, když je Kurama vykreslen tak skvěle, že to každou myšlenkou zabije Laughing out loud Prostě skvělý Eye-wink

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Po, 2013-04-15 19:18 | Ninja už: 4233 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Pane bože, mojí povídku čte Ría!!! *Culí se jak zhulený sluníčko a nadskakuje v křesle*
Pro mě je to poklona, arigato!!! Laughing out loud
Ano, na jejich konverzaci jsem se vždycky vyblbla Smiling bohužel v dalších dílech jsem na jejich nadávky moc čas neměla, takže jejo domácí mazlíček se již projevuje jen silou Smiling
Ale i tak doufám, že tě nezklamu a snad si tě i udržím až do konce Laughing out loud Smiling

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Áža-chan
Vložil Áža-chan, So, 2013-04-13 17:23 | Ninja už: 4232 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Pěstitel rýže

Nice Eye-wink

Blog o anime a všem okolo Mrk
aza-anime.blog.cz

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Čt, 2013-01-24 17:51 | Ninja už: 4714 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Ale jo, myslím, že budu číst dál Eye-wink Smiling

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Čt, 2013-01-24 18:25 | Ninja už: 4233 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Moc děkuju, ikdyž přesvědčivě to nezní Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
Snad tě v příštích dílech nezklamu Smiling

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Čt, 2013-01-24 14:15 | Ninja už: 4233 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Tak moc děkuju všem Laughing out loud doufala jsem v podobné reakce, chtěla jsem napnout i pobavit. Příští dílek bude v pondělí Laughing out loud
Kurama + Naruto = No comment Laughing out loud

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Mullyda
Vložil Mullyda, Čt, 2013-01-24 12:05 | Ninja už: 5119 dní, Příspěvků: 328 | Autor je: Pěstitel rýže

Zajímavý start.

Oculum pro oculo, Dentum pro dente et Malum pro malo.
Me-ni wa me-o, Ha-ni wa ha-o to Aku-ni wa aku-o.
Oko za oko, Zub za zub a Zlo za zlo.

Obrázek uživatele Hikaru-Teruka
Vložil Hikaru-Teruka, Čt, 2013-01-24 10:26 | Ninja už: 4221 dní, Příspěvků: 180 | Autor je: Recepční v lázních

Jéj takhle mě napínat Laughing out loud Už se taky nemůžu dočkat pokračování! Jsem zvědává co se z toho vyklube Smiling
Jasně že po bodové stránce za *5 Smiling A souhlas, Kurama zabil Laughing out loud

L Stamp by Death-Summoner Kill La Kill Stamp 2 by wow1076

Obrázek uživatele Isade-chan
Vložil Isade-chan, Čt, 2013-01-24 01:44 | Ninja už: 4189 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Konohamarova chůva

Já su jen zvědavá na pokráčko Laughing out loud můj názor znáš a jestli tak ti ho připomenu Laughing out loud Ať si to přečtu kolikrát chcu tak se vždycky nejvíc směju, když se Naruto baví s Kuramou Laughing out loud Sice jak setřel Hinatu bylo krapet od něho hnusný, ale tuším proč to udělal. Tu blbost hraješ fakt dobře ale nepřeháněj to Laughing out loud Kurama zabil, no nic už se asi strácíš co? už by sis mola zvyknout, že přeskakuju jak diblík u holiče Laughing out loud grr, nejen že občas trpím samomluvou, tak teď už i samopisou? si ze mě děláte srandu Laughing out loud

Život je přilš krátký na to, aby se jen přežíval. Proto by se měl žít naplno.