manga_preview
Boruto TBV 10

Já jsem … Epizoda 6: Návrat Uchihy a Namikazeho

„Děkuji ti, tati. Teď už vím, že klan a vesnice jsou důležitější než vlastní prospěch a budu pokračovat v tom co ty. Budu ochraňovat své přátele a Konuhu i za cenu svého vlastního života.“ Dořekl nahlas Naruto.
Podíval se na svého přítele z klanu Uchiha.
„Itachi. Je na čase vrátit se domů.“ Dořekl Naruto a vydal se spolu s Itachim a Konan, ke svému novému domovu. Konohagakure no Sato.
Ostatní chvíli stáli a dívali se po nich, ale po chvíli se k nim připojily.

Já jsem … Epizoda 6: Návrat Uchihy a Namikazeho

Byl nádherný slunečný den v Konoze. Na cvičišti č. 15, které bylo za vesnicí, stáli Tsunade, Kakashi, Gai, Kurenai a rady Konohy. Oproti nim stáli Itachi, Konan a Naruto.
„Uchiho Itachi a Konan, byli jste vyškrtnuti z bingo knihy a zbaveni všech obvinění. Tímto vás povyšuji na úroveň jounin. Protože jste byli nukenini úrovně S, nemusíte plnit zkoušku.“ Ukončila výklad Tsunade a podala Itachimu a Konan, jejich nové čelenky.

„Ještě musíme vyřešit, kde budeš bydlet Konan.“
„Bude bydlet u mě.“ Řekl Itachi a usmál se na Konan, ta mu úsměv oplatila a nepatrně se k němu přiblížila.

„Teď je na řadě Namikaze Naruto. Ty ještě nemáš žádnou ninja úroveň a ani jsi nestudoval na, ninja akademii. No vzhledem ke tvým schopnostem, by byla jen ztráta času, tě posílat na akademii. Proto zítra v pět ráno budeš mít souboj s Kakashim a Jirayou, podle kterého se rozhodne, jakou budeš mít hodnost.“ Dořekla Tsunade. Naruto jako souhlas přikývnul a Tsunade spolu s radou a ostatními ninji odešla.

Naruto zůstal na cvičišti. Ležel pod stromem a díval se na nebe, které bylo průzračně modré. Ležel tam přes dvě hodiny, když se u něho objevil ANBU. Naruto se ani neotočil a ignoroval ho.

„Naruto-sama máte se okamžitě dostavit k hokage.“ Řekl a odešel.
Naruto na zprávu od ANBU nereagoval. Ležel pod stromem ještě půl hodiny, než se rozhodl vstát. Pomalým krokem šel do kanceláře hokage. Zhruba za čtvrt hodiny došel k branám Konohy. Stráže ho nechaly projít, protože už na sobě neměl oblek od Akatsuki. Měl na sobě oblečení a zbroj jako mají ANBU.

Šel Konohou ke kanceláři hokage, cestou potkal, Ino a Sasukeho, kteří měli rande Naruto se na ně jen letmo podíval a pokračoval v cestě.
Když došel do kanceláře hokage potkal tam Shizune.
„Kde je hokage?“
„Je na střeše.“ Odpověděla mu Shizune a odvedla ho na střechu.

Stála tam Tsunade a Jiraya. Tsunade měla vražedný výraz, protože Naruto měl už hodinu zpoždění.
„Kde jsi byl?“ Zeptala se naštvaná Tsunade.
„Tak, různě. Co potřebujete.“
„Naruto, protože jsi vůdce klanu Namikaze, máš zde dědictví po otci a po klanu.“ Vložil se do toho Jiraya.
„Jaké dědictví?“
„No zaprvé ti patří tahle čtvrt.“ Řekla Tsunade a ukázala na spoustu budov a obrovskou zahradu, která nebrala konce.
„Páni.“ Řekl překvapený Naruto.
„A za druhé, protože je klan Namikaze zpět, tedy alespoň jeho vůdce, tak ti taky patří křeslo v radě Konohy. Abys věděl klanu Namikaze zde ve vesnici patří mnoho budov a spolu s Uchihy a Hyuugy patřil mezi tři nejsilnější klany v Konoze.“ A podala Narutovi klíče a papír, na kterém byl seznam domů.

„Chtěla jste spíše říct, že patří mezi tři nejsilnější a ne patřil.“ Opravil Tsunade Naruto.

„Naruto zasedání rady je za tři týdny v sedm večer, doufám, že tam přijdeš v čas a ne jako dnes.“
Naruto jen kývnul a zmizel v záblesku zlatého světla.
„Je naprosto stejný jako Minato.“
„To ano.“ Odpověděl Jiraya Tsunade.

Naruto šel Konohou a prohlížel si seznam, co mu dala Tsunade a na každém kroku mu něco patřilo. Nemohl tomu uvěřit, kolik věcí mu patří. Právě procházel kolem jedné restaurace, když se z ní ozval hlas, se kterým vyrůstal. Hlas, který znal ze všeho nejlíp, hlas který měl jeho nejvěrnější přítel. Vrátil se zpět k restauraci a v ní uviděl Itachiho s Konan. Byla rád, že je vidí, sice je viděl, už ráno jenže byl zvyklý je vídat od rána do večera.

„Ahoj Itachi. Konan.“ Řekl Naruto a přisedl si k dvojici.
„Tak co Naruto, jak se zabydluješ.“
„No právě jsem byl s Tsunade a Jirayou. Tsunade mi dala moje dědictví.“ Řekl Naruto a dal Itachimu seznam obchodů a budov co mu patří.
„Jo a mimochodem Itachi, jsme sousedi.“
„Já vím, Naruto. Tvůj otec mi hodně pomáhal s výcvikem, když jsem byl malý.“

„Nemůžu si pomoct, ale celkem mi chybí Akatsuki. Ne kvůli jejich členům, ale kvůli akci, už nic nedělám celý den a pěkně mě to nudí.“
„Na to si musíš zvykat, Naruto.“
„No když se přidám k ANBU, tak by mohlo být více akce.“
„Ty se chceš přidat k ANBU?“
„No, jak porazíme Akatsuki tak možná.“
Itachi s Narutem ještě vzpomínali na staré časy, když si Naruto všiml pohledu Konan a taky toho, že kolem restaurace prošla růžovlasá kunoichi, rozhodl se odejít.
„No. Už vás dvě hrdličky nebudu rušit a půjdu.“ Řekl Naruto, usmál se na Konan s Itachim a odešel ven za růžovláskou.

„Ahoj.“ Řekl Naruto když se objevil vedle Sakury. Jenže ta se lekla a málem spadla, kdyby ji Naruto nezachytil.
„Promiň, nechtěl jsem tě vylekat.“
„T.. To je v po…pořádku.“ Zakoktala červené Sakura, protože ji Naruto držel v náručí.
„Mohla bys mi to tady ukázat, prosím?“
„Jistě.“ Odpověděla mu Sakura a provedla ho celou Konohou. Byl už pozdní večer, když skončili s prohlídkou.
„Promiň, že jsem tě zdržela až do večera. Asi si chtěl trénovat na zítřejší souboj.“

„To je v pořádku. S tebou mi bylo líp než samotnému na tréninku.“ Odpověděl Naruto Sakuře. Sakura zčervenala jako rajče.
„Ještě jsem ti neukázala jednu věc.“ Řekla Sakura a vedla Naruta do nějaké kavárny nebo spíše čajovny.

Když tam došli, sedělo zde mnoho ninjů. Byli tam všichni, které potkal na cestě dále pak Sai, Yamato, Hyuuga Hanabi, Izunuka Hana, Konohamaru a jeho gang, Ebisu a Iruka.
Všichni se podívali na nově příchozí dvojici a hlavně na Naruta, který byl navíc oblečený jako ANBU bez masky. Naruto šel se Sakurou po boku směrem k Itachimu vedle kterého seděli Konan, Sasuke a Ino.
„Příteli, tady, nebo spíš sousede.“ Zakřičel na Naruta Itachi. Naruto se jen usmál a sedl si vedle Sasukeho. Podíval se na něj a usmál se.

Sasuke zrudl vzteky, ale u ostatních propukl výbuch smíchu. Časem se začínali Itachiho a Naruta vyptávat a ti jim odpovídali a vyprávěli různé příběhy, říkali jim jen ty méně důležité historky a informace.
Už se blížila půl noc a všichni se začali zvedat, když se před nimi objevili plameny a z nich vystoupil zmenšený Kyuubi všichni strachem ztuhli jen Naruto, Itachi a Konan zůstali klidní.

„Akatsuki se dali do pohybu, rozdělili se na skupiny po čtyřech sice ještě nevím, co mají v plánu, ale už to rozjeli, musí se co nejdřív konat schůzka všech kage.“
„Díky za informace příteli.“ Odpověděl Naruto Kyuubimu, ten se ještě víc zmenšil a vyskočil Narutovi na rameno.

Nikdo z přítomných nechápal co se děje. Ti co se s Narutem, už potkali, věděli, že se Kyuubi dokáže dostat do své podoby, ale takhle malý a navíc mu Naruto řekl příteli.

„Kyuubiho se nemusíte bát, neublíží vám ani nikomu ve vesnici.“ Řekl Naruto a usmál se. První se pohla Sakura, chtěla něco říct, jenže ji předběhl Naruto.
„Můžu tě doprovodit domů?“
„Samozřejmě.“
„Řekl jsem, že se ho nemusíš bát. On nekouše, většinou.“ Řekl Naruto a usmál se. Sakura se jen na něj podívala, výrazem „tyhle vtipy nedělej“. A odešli, ostatní tam stáli a po chvíli všichni odešli domů.

„Já vlastně nevím, kde bydlíš.“
„Je to tady za rohem.“ Řekla Sakura.
Když byli před domem Sakury, Naruto poděkoval Sakuře za prohlídku a příjemně strávený den. Sakura zčervenala.
„Dnešní večer ti musím oplatit. Co takhle zítra?“
„No tak dělej, řekni ano, je to tak snadné, řekni ano.“ Křičela vnitřní Sakura.
„A…a …ano.“ Zakoktala Sakura.
„Výborně. Zítra v sedm se stavím.“ Řekl Naruto a zmizel v záblesku zlatého světla.

Naruto se objevil před velkou bránou, která byla celá z mramoru. Na vršku brány šel vidět znak ve tvaru vlnky. Byl to znak klanu Namikaze. Naruto otevřel bránu díky klíči od Tsunade. Bylo už šero, takže neviděl dál jak deset metrů. Přišel k velké budově a vešel dovnitř. Byla tam spousta prachu, sotva se tam dalo dýchat.
„Dnes tady radši spát nebudu.“ Pomyslel si Naruto.

Prošel pár chodbami a ocitl se na zahradě. Šel na druhý konec, kde byl větší kámen a sedl si. Kiuubi mu seskočil z ramene a zvětšil se zhruba na velikost Naruta. Kyuubi si lehl a Naruto mu hlavu položil na břicho. Oba po chvíli usnuli.

Bylo brzo ráno a v Konoze se zrovna probouzel život. Probudil se i blonďatý mladý muž, který ležel na devítiocasé lišce. Otevřel oči, vstal a protáhnul se. Rozhlédl se po zahradě, kde spal. Večer mu připadala malá, ale teď byla obrovská, byly zde čtyři stromy a dva velké kameny. Ona ta zahrada spíše připomínal cvičiště. A navíc kolem celého cvičiště, byly budovy spojené jednou otevřenou chodbou vedoucí po celém obvodu. Naruto šel směrem k nejvyšší budově, kterou viděl.
Vešel přímo do hlavního sálu, byl obrovský. Byl tam velký krb, obrovský stůl, kolem kterého byly čtyři sedačky a plno obrazů po stěnách. Ovšem jedna věc blonďáka zaujala nejvíce. Byly to dveře s nápisem „Zbrojovna“. Neváhal a vešel dovnitř. Otevřel dveře a stál úžasem. Bylo tam plno kunaiů, shurikenu, katan a svitků různých barev, dále pak masky a zbroje. Bylo tam tolik výzbroje, že by to stačilo pro celou armádu. Naruto šel místností a prohlížel si všechny ty věci, zarazil se, až před sloupem na kterém byl nápis:

Ten to text je určen jen pro ty,
co jsou vůdci a ovládly onu sílu.
Jen ti co jsou vyvoleni,
mohou tuto zbroj nosit.
Jen ti co mají dobré srdce.

Naruto si dočet text a podíval se okolo. Nikde žádna speciální zbroj nebyla.
„Ovládly onu sílu.“ Opakoval si Naruto.
„Rekugan“ Řekl blonďák a ono legendární kekkei genkai se mu objevilo v očích. V tom uslyšel jakési posouvání věcí. Podíval se vlevo a uviděl, jak se přesouvají cihly. Po chvíli přesouvání skončilo. Naruto vešel do místnosti, nikde nebyl prach jako od zbytku domu. Bylo tam i oblečení a hlavně nádherná zbroj. Naruto na nic neváhal a pustil se do oblékání. Nejdřív si, ale musel odstrojit zboj ANBU co dostal od Tsunade.

Oblékl si na sebe oblečení a zbroj co tam byla na stojanu. Šel zpět do hlavního sálu, cestou si ještě doplnil zásoby zbraní a svitků.
Když vyšel ze zbrojnice celou hlavní halou, proudily sluneční svity.

Naruto měl na sobě bílé kalhoty a bílé tričko s dlouhým rukávem. Dále pak holení a loketní chrániče a hrudní zbroj podobnou jako mají ANBU jenže ta co měl, byla honosnější, byly na ní vyryty různé znaky. Měl ještě jeden chránič na levém rameni, ve tvaru hlavy lišky. Na každém kusu zbroje byl zlatě vyznačen znak klanu Namikaze a znak Listové. Kolem pasu měl obvázaný kus červené látky, (jako Ezio v Assassins Creed 2 Smiling) a za ní katanu klanu Namikaze, na zádech měl typicky katanu klanu Uzumaki. A nakonec měl na sobě plášť, byl stříbrný s modrými plameny u spod a nápisem vůdce na zádech.

Naruto se podíval na hodiny a zjistil, že je už čtvrt na šest a má zpoždění na zkoušku. Složil pár pečetí a zmizel ve zlatém záblesku.

Poznámky: 

Tak příští dva týdny tady nebudu, tak vám hned posílám další díl Laughing out loud

4.828945
Průměr: 4.8 (76 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele E-Fox
Vložil E-Fox, Čt, 2012-10-18 18:16 | Ninja už: 4344 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Pěstitel rýže

Laughing out loud hm... tak jsem zvědavá, co bude dál, pokud Naruto dostane hodnost podle toho souboje, tak ho rovnou můžou zvolit Hokagem Laughing out loud

Obrázek uživatele AkioShigeru
Vložil AkioShigeru, Po, 2012-10-15 22:35 | Ninja už: 4674 dní, Příspěvků: 459 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Super díl a ješě lepší je že jsou hned dva Laughing out loud Jen tak dál chlape Eye-wink

NaruSaku 4EVER

Obrázek uživatele Hikari Animaru
Vložil Hikari Animaru, Čt, 2012-10-11 21:59 | Ninja už: 4304 dní, Příspěvků: 370 | Autor je: Konohamarova chůva

bolo to vyborne velmi sa mi paci ako pises Smiling

Blog Mestekovej a Sabaku no Tanaris -> www.sameta.blog.cz/
Navštívte stránku Zakázaného ovocia!

Spoluautorská FF so Sabaku no Tanaris:
Zakázané ovocie chutí najlepšie - http://147.32.8.168/?q=node/107008

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Čt, 2012-10-11 15:49 | Ninja už: 4764 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

No, po dlouhé době jsem si našla čas si to přečíst. Nebylo to špatné, ale ještě máš opravdu hodně co vylepšovat.

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Jurajko
Vložil Jurajko, Út, 2012-10-09 17:37 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 171 | Autor je: Pěstitel rýže

Dobrá povídka, hlavně mě zaujalo to že Naruto nevyrůstal v Konoze.
Rozhodně musíš pokračovat Smiling

Tak prý sem tu s vámi už 5 let, to sakra letí

Obrázek uživatele PCoky
Vložil PCoky, Po, 2012-10-08 22:00 | Ninja už: 4340 dní, Příspěvků: 168 | Autor je: Prostý občan

je to hádhera, jako každý díl. Jen nevím, proč se všichni ohánějí namikaze klanem. Je to už asi sedmá povídka, ve které vlastní skolo celou konohu. ale jinak opravdu pěkný. Palec nahoru:-)