manga_preview
Boruto TBV 10

Tajemný cizinec-1.Kapitola

Ahoj.
Po dlouhé době jsem se rozhodl napsat další příběh,ale tento příběh bude mít jen pár dílů.
Trochu o obsahu:

Příběh se odehrává pár měsíců po útoku Peina na pobřeží země Kaze no Kuni.

Tajemní cizinec

1.kapitola:Příchod tajemného cizince
Na pobřeží zemi Kaze no Kuni

Byla hluboká noc a na pobřeží zemi Kaze no Kuni byl velký hořící maják, který upozorňoval lodě, že jsou blízko pevniny. Blízko toho majáku bylo tucet postav, byli to ninjové, kteří patřily do jedné z pěti největších a nejsilnějších skrytých vesnic a jmenovala se Suna.
Tyto ninjové každý večer zapalují ohnivý maják, aby lodě, kteří směřují do jejich země v pořádku dopluli na jejich břeh, kdyby to nedělali, tak by lodím hrozilo, že ztroskotají na blízkých útesech.
Ale jednoho večera se tucet ninju začalo balit domů, protože tento večer je jich poslední a hned příštího dne vyrazí domů. Všichni ninjové měli dobrou náladu z toho, že jejich dlouhodobá mise konečně končí. Všichni se bavily a povídali si co udělají hned, jak dorazí do své vesnice. A začali říkat co udělají, ale když byli v půlce, tak zaslechli obrovský hluk v místě, kde byli útesy, a tak se polovina z nich rozhodlo to prozkoumat.

Ve stejnou dobu u útesu

Jeden zahalený tajemní cizinec vychází z rozbité lodi, která narazila na útesy. Cizinec ušel 50 metrů od lodi a začal se rozhlížet do všech stran a uviděl v dáli na východě hořící maják a velice matně viděl jak se k němu rychle blíží šest postav. Cizinec nechtěl čekat až jsem ty postavy dorazí, a tak se vydal kupředu do pouště.
O pár minut později dorazilo těch šest ninjů a uviděli před sebou rozbitou lod. Po chvilce se jeden otočil a běžel zpátky do tábora informovat zbylých šest ninjů co se stalo, a potom další dva se vydali na rozbitou lod. Zbylí tři čekali dokud se všichni nevrátí, ale po pěti minutách se vrátily ti dva z lodi a ostatní tři si všimli, i když byla hluboká noc,že jsou oba dva bledý jako smrt.
Když se ti tři koukali, jak se k nim blíží jejich dva společnicí, tak ta lod, která byla za nimi explodovala, tak silně,že tlaková vlna odhodila všech pět ninjů pořádně daleko od místa,kde dřív stáli.
Po další minutách se konečně objevily zbylých sedm společníků a oni uviděli hořící trosky z lodi, která explodovala a na druhé straně uviděly ležící své společníky a nevěděli, jestli jsou na živu. Ihned všichni běželi, ke svým kamarádům, kteří bezvládně leželi, a když byly u nich,tak za chvíli zjistily, že jeden z nich narazil silně narazil o hlavu na kámen a byl mrtvý, potom další měl ze zadu zapíchnutý kus velkého kůlu a zbylý tři byly jen bezvědomý a neměli žádné zranění.
Po chvílí se konečně zbudily ti tři a viděly co se stalo a jakou to napáchalo velkou škodu.
Po další hodině zbylých deset ninjů se urychleně vrací domů se svými dvěma mrtvými přáteli.

Příštího dne
Tajemný cizinec, který včera večer přistál na pevnině šel přes rozpálenou poušť. Cizinec ušel 1 kilometr, když si všimnul, že nad ním letěly mnoho supů a dalších mrchožrouti . Cizinec ještě ty ptáky pozoroval, a pak vyndal z pod pláštěm velkou železnou hůl , na které byly tři velké stříbrné kruhy, a pak dalších malých železných kruhů. Když jí vyndal, tak tu hůl vrazil do rozpáleného písku a pochvíli ta hůl začala zářit zelenou barvou. Po chvíli cizinec zvedl hlavu a koukal na ptáky a oblasti, kde měl mít cizinec své oči začali intenzivně zářit dvě zelená světla. Po další chvíli mnoho ptáku letělo na cizince, který vyndal svojí hůl ze země, a když byli u něj, tak ho chytily za jeho šaty a letěli k hranicím mezi zeměmi Kaze no Kuni a Ame no Kuni.

O pár dní později v Suně-kancelář Kazekageho

Gaara a jeho sourozenci byli v kanceláři a před nimi stálo těch deset ninjů, kteří se před pár hodinami vrátily z pobřežím a říkali Gaarovi a jeho sourozencům všechno co oni věděli. Když to Gaara a jeho sourozenci slyšely, tak je hlavně zaráželo, proč ti dva, kteří byly na té lodi, a kteří bohužel ten výbuch nepřežily, byla tak strašně bledý, a tak Gaara nařídil, aby těm mrtvým prohlídli jejich poslední vzpomínky.

Tu samou chvíli mezi zeměmi Kaze no Kuni a Ame no Kuni

Tajemný cizinec konečně dorazil před hranicí zemi Ame no Kuni a chtěl pokračovat, ale rychle si všimnul hlídkového tábora písečných ninjů. Cizinec zůstal chvíli stát a potom vyndal ze svého pláště několik velkých balíčků z výbušnými lístky. Potom cizinec dal na každého ptáka několik těch lísku, a pak je poslal do tábora písečných ninjů a za chvíli na to uslyšel obrovský výbuch a bolestivé řevy, a nakonec šel klidným krokem přes hranice zemi Ame no Kuni, ale pochvíli se před ním objevily deštní ninjové a chtěli na ně zaútočit, ale než chtěli zaútočit, tak cizinec se na ně podíval a ti ninjové uviděly záblesk dvou stříbrných světel, a pak se nemohli vůbec hýbat a oni nevěděli proč. Cizinec se na ně ještě jednou podíval a začal se šíleně smát, a pak všem urazil jejich hlavy jeho holí, a pak zamířil k hranicím další země.

O pár hodin později v Suně-kancelář Kazekágeho

Gaara byl ve své kanceláři a četl si správu, kterou dostal od svého bratra, který se podílel na zjištění vzpomínek těch dvou mrtvých ninjů. Když si to Gaara četl, tak měl hrůzní pohled, protože se do četl, že ti dva mrtvý, kteří byly na lodi uviděly mnoho mrtvých můžu, žen a dětí a ještě navíc byly hrůzostrašně zohavení. Když to Gaara dočetl, tak si v duchu řekl: ,,To musel být strašní šílený netvor“ .A Gaara si to ještě chtěl jednou dočíst, když se náhle rozrazily dveře, ve kterých stál Kankuro a hned spustil: ,,Gaaro. Hlídkové stanoviště na hranici zemi Ame no Kuni byla napadena“.

Pokračování příště

Poznámky: 

Předem se omlouvám za gramatické chyby,které tam jsou,ale doufám,že se vám to bude líbit.

3.375
Průměr: 3.4 (8 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Ne, 2009-04-19 07:51 | Ninja už: 5814 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

zajímavé

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2009-04-17 19:23 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Gramatiku tak nějak poslední dobou (sice se skřípěním zubů xD) promíjím, každý holt není na češtinu Eye-wink Ale mezery za tečkami na koncích vět a za čárkami ve větách bys dělat mohl, text je takhle moc "naňahnaný" Laughing out loud

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!