manga_preview
Boruto TBV 10

Elite Six - Kapitola 30. - Hinata-sempai

„Musíme s ním něco udělat. Už nás všechny štve.“
„Ale co Naruto?“ zvedla obočí Jidus.
„Naruto… Naruto se sakra musí vzpamatovat. Musí se vzpamatovat… Ale teď nebojuje, jenom roste Kyuubiho moc… Musíme toho využít a začít bojovat taky, zaktivovat jeho sílu proti Sethovi, protože když ten démon v něm uvidí, že se proti někomu bojuje, přidá se a pak snad Naruta nechá být. Musíme toho blbýho Setha porazit… A já bych navrhovala jednu věc. Myslím, že nám proti němu pomůže jedno jutsu… Jako někdo, kdo přišel z druhý strany, tam můžu taky někoho odvolat,“ zamyslela se dívka v bílém kimonu, „jako… Je to jako jízdenka na vlak. Ale mám jenom jeden zpáteční lístek… A já se musím vrátit, nebo moje duše nenajde klid.“
„Tak to to na něj nemůžeš vypatlat, nebo ne?“ zamyslel se Revan, ale Minata zavrtěla hlavou.
„To s mým odchodem už se vyřeší… Musím ho tím lístkem poslat zpátky, prostě musím, jinak to nejde. Ale vy ho musíte nejdřív oslabit. Naruto vám k tomu hodně pomůže… To jako ne že ne.“
„Takže na něho budeme pálit vším co máme?“ usmála se Jidus, zatímco se dívala dopředu. „To zvládneme.“
„A já vám pomůžu,“ ozval se nějaký hlas za nimi. Křičel, aby ho slyšeli…
„Morituri!“ usmál se Revan.

....

Všichni se jako na povel otočili. Na tvářích se jim objevil široký úsměv.
„Heh šípková růženka se nám probrala!“ neodpustila si poznámku Jidus. Morituri se na ně vražedně usmála.
„Můžu já za to, že tady ten šílenec mě zabil?!“ ohradila se Morituri a probodla Ichiga pohledem. Ten se na ni omluvně zašklebil a jen tak tak se vyhnul velkému černému křídlu, co mu mířil na hlavu.
„Hej! Dávej s tím bacha!“ křikl na ni, ale o chvíli později své výtky litoval. Morituri se po něm ještě několikrát ohnala, než Ichigo zakopl a svalil se na záda. Morituri se nad ním tyčila jako bůh pomsty v ženské podobě. Ichigo se nervozně usmál.
„Promiň.“ vysoukal ze sebe namáhavě a podrbal se na hlavě. Morituri rezignovaně povzdechla a nasadila trochu přátelštější výraz.
„Bude ti odpuštěno, když slíbíš, že se jím nenecháš zase tak lehce ovládnout!“ oznámila mu Morituri a podala mu pomocnou ruku. Ichigo přikývl a přijal nabízenou ruku. Revan si oddechl, stejně jako ostatní.
„Skvělé. Můžeme se pustit do práce!“ vyzval je a Jidus, Ichigo, Morituri, Minata, Sasuke a Rika se semkli kolem Revana. Sakura odběhla léčit zraněné. Alucard a Victoria, kosili nepřátele někdy v předu a Rukia s Kempachim a Renjim byli rozmístěny po bitevním poly.
„Takže náš cíl je zbavit se Setha, poslat ho z této dimenze. A Madaru musíme zabít, abychom odvolali Temného Pána. To znamená, že se rozdělíme na dva skupiny. V té, která se postará o Setha a pomůže Narutovi, bude Minata, Jidus a Morituri. V té druhé co půjde po Madarovi, budu já, Ichigo, Rika a Sasuke!“ rozdělil je Revan. Nikdo neměl námitky a tak utvořili dvě skupinky.
„Hodně štěstí!“ popřáli si navzájem a každý se vydal jiným směrem.

„Revane! Máš nějaký plán?!“ zeptal se ho Ichigo za běhu. Revan chvíli mlčel a zároven se vyhnul letícímu kunai.
„Ne.“ řekl po pravdě. Pak ale zaváhal.
„I když možná by přece jenom něco bylo.“ prozradil jim nakonec. Sasuke se na něj s Rikou ohlédl.
„Tak říkej!“ vyzval ho Ichigo.
„Dobře. Jde o to, že jediný kdo by se Madarovi mohl postavit a mít jasnou výhru v kapse je Naruto a Kyuubi, ale vzhledem k tomu, že Naruto je ted plně zaměstnaný na řadu přichází Sasuke!“ přelétl pohledem k mladému Uchihovi a počkal jestli něco neřekne. On pouze kývl a tak Revan pokračoval dál.
„Proto Sasuke, zaměstná Madaru v souboji mezi Sharingany! Ichigo a já pak zaútočíme ze strany a Rika zezadu. Nepočítám, že to vyjde úplně, ale je to náš jediný reálný plán. Proto se mějte na pozoru!“ nabádal je Raven a s obavami se na ně podíval. Ichigo se Sasukem kývli a Rika se sebevědomě usmála. Pak už nikdo z nich nepromluvil. Všichni se snažili soustředit a vyhrabat své zásoby sil, které jim zůstali. Bylo jim jasné, že tohle je rozhodující střet. Kdyby se jim povedlo Madaru porazit, stejně jako Setha … vyhráli by celou bitvu!

Madara se zpozoroval už několik metrů od něj. Přestal se opírat o svou katanu a zaměřil se na naší čtyřčlennou skupinku. Bylo jasné, že ted bude bojovat on a žádná stvůra nebo někdo jiný za něj. Když se od nich Revan a ostatní zastavili, na vzdálenosti pěti metrů Madara se sebejistě usmál.
„Ale ale, ještě jste to nevzali?“ vysmíval se jim Madara a zapnul Mangekyou Sharingan. Jeho pošťuchování všichni úspěšně ignorovali.
„Dnes padneš, Uchiha Marado!“ řekl tiše, ale chladnokrevně Sasuke a také zapnul Mangekyou. Madarův pohled zvážně a úplně se zaměřil na Sasukeho. Revan, Rika a Ichigo zmizeli. Uchihové se nějakou dobu měřili pohledem až se musel Madara usmát.
„Máš velký potenciál! Dokonce větší jak Itachi! Přidej se k nám, budeš mít ještě větší moc!“ nabízel mu Madara. Sasuke se na něj znechuceně podíval.
„To bych se raději sám propíchl katanou, než abych přešel na vaši stranu!“ křikl na něj a přivřel oči. Začal připravovat genjutsu. Vzhledem k tomu, že měl, ale Madara aktivovaný Sharingan a tak to postřehl. Na tváři se mu objevil zákeřný úsměv a začal také tvořit Genjustu.
O několik metrů dál si Revan s Ichigem a Rikou vyměnili pohledy a vyrazili z úkrytu. Každý měl v ruce zbraň a k Madarovi se rychle přibližovali. Těsně před tím, než byli všichni tři o něj Sasuke dokončil genjustu a pomocí Sharinganu jej poslal na Madaru. Ten se však usmál. Genjustu odrazil svým a přitom se vyhnul seku od Ichigova meče. Vyskočil do vzduchu i s katanou v ruce, se roztočil a nohama odkopl Ichiga a Revana o několik metrů dál. Sasuke stál jako při mražený. Madara však nezahálel a složil bleskově pečetě.
„Katon: Gouryuuka no jutsu!“ křikl a poslal na Sasukeho proud ohně, ve tvaru dračí hlavy. Sasuke jen tak tak stihl uhnout, i když jutsu u popálilo ruku.
„Do prd**!“ zanadával a v šílené bolesti se zhroutil na zem. Madara se krvelačně usmál, rychle se otočil a sekl katanou. Ta se zaryla do lidského těla a kolem dokola vystříkla krev. Sasuke, Ichigo a Revan nebili schopni se ani nadechnout, jak ohromeně zírali na scénu před sebou. Madara se šíleně rozesmál a prudkým pohybem vytáhl svou katanu z Rikina srdce. Byl to přesný zásah a Rika byla v ten moment na místě mrtvá. Ani se nemohla pořádně rozloučit, ani jediným pohledem, či slovem.
Její mrtvé tělo dopadlo na zem nasáklou její vlastní krví. Oči měla zamlžené a z koutku úst ji tekl pramínek purpurové krve.
„NÉÉÉÉÉ!“ celým bitevním polem se rozlehl zoufalí výkřik Revana, Ichiga a Sasukeho. Do očí se jim hrnuli slzy a oni se je nesnažili zastavit. Přišli o dalšího člena! Rika s nimi byla sice krátkou dobu, ale jako všichni si ji velmi oblíbili. Nemohli uvěřit tomu, že je mrtvá.

Tsunade stále ošetřovala raněné, kterých bylo čím dál víc. Nejhorší bylo, že některých nemohla ani pomoci a viděla je umírat. Zmoženě se svalila na židli a svlažila si hrdlo studenou vodou.
„Proč už to neskončí!“přemítala v duchu Tsunade a povzdechla si. Najednou se vedle stanu ozval svist a o několik minut později do stanu vstoupila dívka, ne skoro už žena, s maskou na obličeji a černým kabátem na sobě. Tsunade překvapeně zamrkala.
„Ty?!“ vyhrkla překvapeně. Neznámá kývla.
„Ale proč jsi tady?“ zeptala se zmateně.
„Není to jasné? Přišla jsem pomoci zachránit Konohu!“ řekla neznámá jemný ale chladným hlasem. Tsunade nebyla schopna slova.
„Kde jsou ted?“ chtěla vědět dívka. Tsunade se probrala z transu.
„Pár minut na sever.“ oznámila ji. Dívka kývla na pozdrav a zmizela. Tsunade stále nemohla uvěřit svým očím a dívala se na místo kde dívka zmizela.

Revan, Ichigo a Sasuke se vrhli k Rice. Nešťastně se dívali na její mrtvé tělo a truchlili za její ztrátou.
„Byla moc slabá!“ zasmál se Madara a otřel si katanu do země.
„Vlastně ani nevím, proč jsem ji zabil … na někoho tak bezcenného jsem vztáhl katanu! Ach, já jsem tak bezcitný!“ rozmlouval sám se sebou Madara a přitom se mu na tváři objevil krvelačný úsměv. Kolem Ichiga začalo proudit velké množství reatsu a stále se zvětšovalo.
„Takže chlapeček si chce hrát?“ škádlil ho Madara. Ichigo se na něj vražedně podíval.
„Za to zaplatíš, Uchiha Madaro!“ zařval z plných plic a pozvedl zampakutou. Madara udělal to stejné se svým mečem. Chvíli bylo ticho, když tu najednou se oba proti sobě rozběhli. Běželi šílenou rychlostí a přibližovali se k sobě čím dál tím rychleji. Oba přesunuli své síly do zbraní a s výkřikem jimi máchli. Ostří zbraní se střetli a vytvořila se velké tlaková vlna, která zvířila prach kolem. Sasuke a Revan si zakryli oči před jemnými zrnky písku. Zasáhlo to i naši druhou skupinku, která na chvíli přestala bojovat a čekala co se stalo.
Prach pomalu začal usedat a pohled na ty dva se začal vyjasňovat. Když prach usedl úplně všichni měli na tváři výraz překvapení. Dokonce i Madara se tomu neubránil a s údivem hleděl na postavu mladé dívky mezi Ichigem a jím. Jejich zbraně zablokovala svýma dvěma katanama, jako by to bylo nic.
„Kdo jsi ...?“ vykoktal Madara a prohlížel si ji. Měla vysoké černé boty a černé tříčtvrteční kalhoty, přes které měla u boků ovázanou krvavě červenou látku a ta ní dvě pochvy od katan. Dále na sobě měla bílé uplé triko s černými znaky a celkově na sobě měla černý dlouhý kabát s červeným půlměsícem na zádech. Dívka k Madarovi zvedla tvář, na které však měla masku ANBU.
„Myslím, že to není podstatné!“ odpověděla ledovým hlasem a proudem chakry odhodila Madaru několik metrů před sebe. Pak se otočila na Ichiga.
„Ty jsi ten z jiné dimenze, že? Myslím, že se jmenuješ Kurosaki Ichigo?“ promluvila na něj a jejími informacemi ho úplně zaskočila.
„Jak... jak to víš?!“ užasl. Dívka se pod maskou tajemně usmála.
„Je tu více lidí co cestují dimenzemi!“ řekla tajemně a pak se mu podívala za rameno. Přemístila se k místo, kde bylo tělo Riky a Revan se Sasukem. Podívala se na Riky ale bezmocně zakroutila hlavou.
„Té už nikdo nepomůže, omlouvám se, že jsem nepřišla dřív!“ omluvila se dívka. Revan se Sasukem nevěděli co říct.
„Kdo jsi?!“ zopakoval už dříve několikrát položenou otázku. Dívka si rezignovaně povzdechla a sundala si masku. Z ní ji vypadli dlouhé uhlově černé vlasy, které ji sahali až po zadek a delší ofina ji zakrývala krvavě červené oči.
„To je Sha ...“ začal Sasuke, ale dívka zavrtěla hlavou.
„Ne to není Sharingan. A mé jméno je Nakashima Aki.“ představila se Aki. Sasuke oněměl.
„Ty jsi z klanu Nakashima …“ užasl a dívka jenom kývla.
„A to znamená, že ...“ dívka zase kývla, Sasuke se zamračil.
„Nemůžeš mě aspoň nechat dokončit větu?“ řekl trochu podrážděně. Aki se omluvně usmála.
„Promin.“ omluvila se znovu.
„Sasuke?!“ přerušil je Revan a upoutal tak na sebe svoji pozornost. Ten se na něj s Aki ohlédli.
„Ty ji znáš?!“ zeptal se. Sasuke trochu váhavě kývl.
„My se vlastně neznáme tak úplně, ale už jsme měli jistou příležitost se spolu setkat.“ řekla Aki a Sasuke zase kývl.
„Tady Aki pochází z klanu Nakashima. Klan Nakashima je známí po celé zemi Ohně a i v některých dalších! Je známí hlavně svou krvelačností a touhou po krvi nebo jakémkoliv boji! Ve válkách byli hodně vidět. Když ale skončili odklidili se na chvíli do ústraní, aby se mohli dál rozvíjet a byli najímání jako nájemní vrahové. Všichni z toho to klanu, prostě milují krev a boj, jsou to rození ninjové. Jsem známí, ale hlavně svým kekkei genkai, které se jmenuje Akima. Nikdo však přesně neví co dokáže!“ dovyprávěl a zahleděl se na Aki. Revan si ji prohlédl.
„Ale stále nevíme kdo je!“ podotkl. Aki se usmála.
„Jsem velitelka ANBU.“ oznámila jim. Revan překvapeně rozšířil oči do kořán. A právě když chtěl něco říct, přerušil je Ichigův naštvaný hlas.
„Nerad ruším váš čajový dýchánek, ale on není člově, co by snášel ignoraci!“ křikl na ně Ichigo a ukázal mečem na Madaru, který pevně svíral katanu, až mu zběleli klouby. Nasra** se díval na Aki a nezpustli z ní oči. Ona to vědela, ale nějak to na sobě nedávala znát. Chvíli jen tak stála, až se přece jenom otočila.
„Naše rodové kekkei genkai umí spoustu věcí.“ začala hovořit a přitom si sundala kabát, a po cestě ho podala Ichigovi, který ho zmateně přijal, „Díky našemu abnormálnímu množství chakry, se můžeme pohybovat nadzvukovou rychlostí, dokáži vysát energii z okolí a pak ji přeměnit na svou chakru!“ pokračovala dál a na celém těle se ji začali objevovat černé ornamenty a oči ji ještě více zrudli. Tasila obě dvě katany a zastavila se tři metry od Madary.
„Ale rodí se i vyjímečné děti, které mají několik schopností navíc. Těmi mými jsou vize budoucnosti, velká inteligence a … čtení myšlenek!“ dořekl a vrhla se na Madaru, který se na ni vrhl také. Revan, Sasuke a Ichigo si v hlavě přebrali co se právě dozvěděli.
„Ona umí číst myšlenky? A vidět do budoucnosti?!“ pronesl užasle Sasuke a zadíval se na bojující černovlásku. Madarovi útoky odrážela s úplnou lehkostí a dokonce mu už zasadila pár škrábanců.
Všichni tři se na sebe podívali a na tváři se jim objevil malý úsměv.
„Možná, přece jenom máme větší šanci na úspěch....“ blesklo všem třem hlavou a Aki se usmála.

4.866665
Průměr: 4.9 (15 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Atreides
Vložil Atreides, So, 2014-03-08 13:08 | Ninja už: 5577 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Student Akademie

Ach. Další člen je mrtvý. Nechť odpočívá v pokoji.

"War. War never changes..."

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Čt, 2010-06-17 16:00 | Ninja už: 5577 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

nová postava to krásně oživila

Obrázek uživatele NekdoKohoNeznas
Vložil NekdoKohoNeznas, Út, 2009-02-24 23:46 | Ninja už: 5984 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Hasič Amaterasu

dobrý

Seznam mých fanfiction (2017): http://147.32.8.168/?q=node/20607
„Je to zhmotněná Enenra. Démon stvořený temnotou a kouřem. Dostala chuť na mrtvoly.“ -NOVÁ SÉRIE Války Klanů http://147.32.8.168/?q=node/116698

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2009-02-18 20:46 | Ninja už: 6044 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Nikdy jsem si nemyslela, že mě zabije zrovna Madara xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Út, 2009-02-24 23:30 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

No teda Riky! Ty jsi nam umrela? Procpak to delaaas???? Teda... Laughing out loud
Hin-sempai, je to moc pekny dilek, sice tam je malinko preklepu, ale to nevadi Laughing out loud Dobra prace a hlavne: Vítej v týmu!!! Laughing out loud