manga_preview
Boruto TBV 10

FBI Konoha: Případ Ramenožrouta III

Ano ano ano! Konečně je to tady! A to znamená, že se Winnky opět odhodlala obětovat půlhodinu ze svého života pro dobročiné účely! Snad je Vám ta půlhodina alespoň trochu cená, protože jsem neviděla začátek Mrazíka! Příjemné počtení!

,,...Chudák Itachi. Poloslepej, polohluchej..." povídal si Naruto sám se sebou a jeho myšlenky se nesly pomalu, ale to i jejich majitel, k domu zdraví. Až byl náš fylozof v cíli vzhlédl až kamsi k oblakům: ,,Páni! To je ale vysokej barák! Ani se nedivím zubařství, v 2. patře bude určitě ramendonald,kožní, ve 4. by mohl být zase ramendonald..."
Uzumaki jako ostřílený agent FBI nevchází jen tak do budovy jako amatér, ale jako správný Bond ve správné Bondovce- čili, Naruto kopl do dveří až se sklo roztříštilo a jak newtonovy zákony nařizují, sesypalo se tudíž na podlahu.
V prvním patře nepříjemně páchla desinfekce a stejně nepříjemné byly pohledy k smrti vylekaných dědečků a babiček. ,,I ty uličníku! Hybaj veň! Taďy mají míšto šlušní lidi!" rozčílil se jeden dědeček, který si asi nechal protézu doma ve sklenici s vodou na nějakém retro nočním stolku.
Tak se náš zkušený Bond přemístil k ceduli s výpisem pater. ,,Až na hoře?!" zastěžoval si Naruto a hned se vydal na cestu po dlouuuuhých schodech. Ovšem, kdyby si všiml výtahu, nemusel by tak náročnou cestu podstoupit. Jenže to neudělal, tak se plahočil patro po patru, schůdek po schůdku, až se ocitll ve 40. patře přímo u dívčí gynekologie.
Tam na něj všechny dámy koukaly jako na modrou malinu. ,,Co tu děláš?! Nevidíš ty nápisy? Tohle je gynda pro holky!" rozezlila se jedna z dam. Naruto však na žádné hloupé otázky nedbal a raději se pokusil o přemet , který mělo zakončit salto. Škoda, že to byl jen pád na zadek. To ale Narutovi bylo jedno, opět se vymrštil na nohy a všem ukazoval svůj průkaz: ,,Vidíte?! Já jsem agent FBI a ne žádnej sprosťák!"
Naruto se pyšně usmál a obešel celou čekárnu se svým průkazem. Poté zamířil k okénku pro příjem pacientů. Z otvoru ve zdi vykoukla nějaká sestřička, ale než něco stihla říct, už měla pod nosem Narutův průkaz: ,,Já jsem Naruto! Uzumaki......Naruto! Agent FBI..." Naruto se podíval na pravo, na levo, dozadu: ,,Ale nikomu to neříkejte! Je to tajné !"
Sestřička se lekla, co jí to bylo svěřeno za tajemství a pustila Naruta do ordinace. Uprostřed sálu uviděl dosti podivné křesílko s krkolomě vypadajícími podložkami pod nohy a v něm....zkoušel pohodlnost MUDR. Jiraiya. Značně vylekaný pan doktor se s obtížemi vysoukal z toho podivného mučícího nástroje zvaného gynekologické křeslo: ,,A....áhój Narutó!"
Naruto pozvedl pravé obočí: ,,Já nejsem Naruto! Jsem Uzumaki Naruto tajný agent FBI!" Naruto se sehnul a naklonil se k Jiraiyovi a zašeptal mu do ucha: ,,Ale nikomu to neříkejte! Je to tajné!"
Jiraiya se podivil co to to dítko mele za nesmysli, ale pak raději nasadil vážný výraz, jelikož Naruto vypadal velmi uraženě.
Uzumaki se konečně přestal šklebit a začal s výslechem: ,,Co jste dělal 10.prosince kolem 21. hodiny?"
Jiraiya se ušklíbl a mírně začervenal: ,,Prováděl jsem no.....pozorování a sháněl inspiraci!"
,,A může Vám to někdo dokázat?" zamračil se Naruto pod domněním, že bude vypadat tvrďácky a cool.
,,Jo! Babi Tsunade! VYRAZILA MI MÉ POSLEDNÍ PRAVÉ ZUBY!" přiznal smutně Jiraiya a ukázal na svou neúplnou čelist.
,,Hmm..To by bylo uvěřitelné! Potuloval jste se ale někde blízko Ninja street 54?" začal znovu Naruto.
,,Ne! Byl jsem celou dobu u lázní!" usmál se Jiraiya.
,,To by mohlo stačit!" uznal Naruto a vyběhl z ordinace.
Po chvíli se ale za rohem objevil znovu se znaleckou otázkou ( viz. min. díl ): ,,Pane Jiraiyo....Nevíte co je to kontrabas?"

V centrále ( dost neoriginální označení, ale chlívek mi přišlo nevhodné ) FBI:

Orochimaru se konečně odhodlal ( čti: byl donucen okolnostmi/Tsunade ) k prohlídce těla mrtvé Yamanaka. Když ale otevřel chladící box, spatřil armádu mraveců obklopující tělo ( zvláště ruce ) oběti.
,,ÁÁÁ! Brouci! Áááá! Odporní sliztí brouci!" začal hystericky řvát Orochimaru. Díky jeho "zvukovému násilí" se k pitevně dostavilo několik agentů včetně Tsunade a našeho známého Bonda Uzumakiho.
Tsunade zamířila přímo k chladícímu boxu a znalecky se zamračila ( už bylo jasné, že se v její blonďaté hlavince rodí nápad ): ,,Když na těch miskách byly otisky od Ino a ona je jednoznačně mrtvá, ale obklopena mravenci....Už vím! Mravenci sebou nanosí nějakou speciální hmotu a vezmou otisky mrtvé, pak ukradnou Narutovi ramen a natisknou na misky její stopy! Vezmou misky I s ramenem a pak je odnesou někomu z Aburame klanu, který požije ramen a nařídí mravencům, aby odnesli špinavé nádobí zpět k Narutovi!"
Tsunade celá šťastná, že vyřešila tento problém vyběhla na chodbu a celou cestu do své kanceláře si zpívala. Jelikož byl Narut jediný, který zůstal na nalezišti mravenište a jediný, který neměl fóbii, musel
dát drobečky do izolace.
I přez tuto nevábnou práci byl velmi rád a hned ( bábi Tsunade, nebábi Tsunade ) si běžel vyřídit účty s ramenovým zlodějem.

Poznámky: 

Tak první případ vyřešen ( nebo to tak alespoň vypadá ), ale ten druhý stále zbývá! Kdo zavraždil Ino? Snad budeme o čeco blíže k rozuzlení této hádanky v dalším díle!

4.75
Průměr: 4.8 (8 hlasů)

Kategorie: