manga_preview
Boruto TBV 10

FBI Konoha: Případ Ramenožrouta I

Víte, jak jsou ulice Konohy strašidelné v noci? Všude se ozývají zvuky koček milujících sumo a provozujících tento sport a taky nemůžeme zapomenout na tmu, která obklopuje vše všude kolem. Navzdory těmto hrůzostrašným faktům se tak jeden chlapec, teda vlastně chlap- už mu bylo 21 let, potloukal okolo Ninjovské street 54 a neustále koukal na hodinky. Náhle uslyšel hlasitý zvuk a po zádech mu naběhla husí kůže- žádný div teplota byla celkem nízká a tak si na sebe přitiskl luxusní kabát z pravé kůže ( Made in China ). Protože neměl co dělat, nakreslil si na chodník panáka a začal po něm skákat. 8. div světa, že nespadl do kanálu, když proskakoval kolem něj. Bylo trochu podezřelé, že byl otevřený, ale co je na tom zvláštního? Možná chtěl jen nějaký obrovský potkan vyvětrat svůj byt.
Asi už tušíte, že celou tu dobu mluvíme o Narutovi Uzumaki, nyní vyšetřovatelem v FBI.
Podíval se na cestu přímo před ním a zorničky se mu rozšířili- blížilo se to, na co čekal. Ze tmy se vynořila Sakura v plné kráse. Naruto se jí rozběhl naproti, ale jako na schvál zakopl o poklop od kanálu a spadl Sakuře rovnou na kašmírový svetr.
,,Že já sem vůbec chodila!” pomyslela si Sakura, ale nasadila přátelský úsměv. Naruto si oddychl s vědomím, že je vše v pořádku a spustil: ,,Víš no Sakuro...myslím, že už jsme celkem dost staří na to, abys mne uhodila vždy když tě trochu urazím...”
Sakura změnila tvář na udivenou a zastavila Naruta v jeho výkladu: ,,Já vím Naruto, ale můžeš začít mluvit normálně a ne tou staro-Japonštinou!”
Naruto se usmál a vše tedy horem pádem vypověděl: ,,Tak jo! Prosím nemlať mě, ale....nechceš se mnou chodit?” Sakura už chtěla odseknout, že může zapomenout, ale v tom se jí to rozleželo v hlavě: ,,Vždyť už mi je jednadvacet a furt nemám kluka! Tak jo, budu chodit prozatím s Narutem, dokud neulovím toho plavčíka od Beach-Konoha-klubu.” A tak odpověděla Narutovi, že ano a ten už vytahoval krabičku se skvostným stříbrným prstýnkem, ale ten mu I s krabičkou spadl do otevřeného kanálu.
,,To ne!” vyjekl Naruto a skočil pro prsten do té smradlavé díry.
,,Co to děláš Naruto?”
,,Utratil jsem za tu hračku majlant, přece ty prachy nehodím jen tak do kanálu!”
,,No jo! Jak tam dole je?”
,,Až na to, že je tady tma, smrdí to tady a na ty krysí bobky je to dobrý! Počkej, mám takový pocit jako by mi nějakej potkan masíroval má namožená chodidla!”
Naruto náhle zapištěl a vylítl z kanálu rychleji než Itachi po nehodě s pirátskou kopií photo filtru.
,,Co se stalo?” strachovala se Sakura a snažila se uklidnit už tak dost hyperaktivního Naruta.
,,Je tam nějaké tělo!” vyletělo z Naruta, který hned nato sebral Sakuře baterku s nadějí, že tělo identifikuje.
,,Kdo je to?” zeptala se Sakura.
,,No..Nejsem si jistý, ale vypadá to na Yamanaka Ino!” odpověděl Naruto a už držel v ruce služební vysílačku.

,,Tělo je staré asi 5 hodin! Na zádech má nepatrné modřinky a na nohou škrábance. Jinak nic zvláštního!” oznamoval patolog Orochimaru za sklem a pomalu si sundával hygienickou masku.
,,Pošlete to oblečení do laboratoře!” přikázala Tsunade a zavřela zesnulou ( nahou ) Ino, kterou pokrývala jen igelitová deka do zvláštního chladícího boxu.

Mezi tím u laborantů Laughing out loud :

,,Temari, ty máš nový šampón?” zeptal se Shikamaru ve snažení být milý a gentleman.
,,Ne, jenom jsem se omylem umyla šampónem Gaarova pudlíka ( Gaara nyní vlastnil rozsáhlou chovnou stanici pudla královského ).” odpověděla Temari a koukla na zkumavku se zelenou tekutinou.
,,Aha! A nemáš nové tričko?” snažil se dál.
,,Ne, je jen vyprané v Perwolu!” usmála se Temari a chytla Shikamara kolem krku. Ten se otočil a políbil ji na tvář Evil. Temari mu polibek oplatila a tak pokračovali dokud....
,,Tak dost vy dvě hrdličky! Máme tu asi vraždu a my máme jiné práce na věci...pardon...než se cicmat na nerezovém pultu plném drahocenných vzorků nutných pro vyřešení mnoha případů!” vtrhla do místnosti Tsunade s oblečením zesnulé Yamanaka.
Shikamaru a Temari zrudli a odnesli oblečení pod ultrafialové záření.
,,Podívej Shikamaru, támhle je krev!” ztuhla Temari, vzala do ruky skalpel a onen kousek látky vyřízla a odnesla pod mikroskop. Za chvíli už byla známá krevní skupina ( nejspíš ) vraha a I jeho výška.
,,Tak vy tvrdíte, že krevní skupina útočníka je AB+ a je vysoký asi 190 cm a váží zhruba 87 kilo?” zeptala se výhružně Tsunade.
Temari a Shikamaru přikývli a pustili se dál do bádání.

Mezitím hučel v kanceláři už 13 hodin v kuse počítač:

,,A ještě si heknout tohle heslo a....MÁM TO! Mám všechny hovory jejího mobilu!” zaradoval se Itachi a začal prozkoumávat hovory.
,,Ha! Nejvíc jí volalo tohle číslo!” zajásal podruhé a tím přivolal I Tsunade, která okamžitě na to číslo zavolala. Itachi zatím sledoval signál, který se objeví, až volaný zvedne sluchátko.
Očekávání ale zastavila známá věta: ,,Volaný účastník hovor nepřijímá” a výpadek proudu.
Tmu prořízl hrozivý výkřik linoucí se z kanceláře hned vedle patologie.
Tsunade se zvedla ze židle a běžela k tomu místu. Už byla zadýchaná a měla několik modřin od toho, jak narazila do zdi, ale stejně se nevzdává a je ........V CÍLI!
Nahmatala baterku a před očima se jí zjevil Naruto s obličejem zmčeným slzami.
,,Koho Orochimaru vraždí, že tak řveš?!” zeptala se agresivně Tsunade.
,,Můj Ramen v pytlíčku- všechen je fuč! A moje speciální miska na ramen je celá špinavá!” smustil Naruto. Tsunade vzala do ruky pytlíček od Ramenu a odnesla ho do laboratoře na průzkum otisků. Tam se s mručením zjistilo, že otisky na Ramenu patří . . . . . ............................................................................................................................Yamanaka INO!

Poznámky: 

Tak další díl do konce prázdnin nebyl, ale už čeká na zchválení! ( konečně )

[acidfree:node/29284]

5
Průměr: 5 (11 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, St, 2008-11-19 21:27 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

PArdon, že mám takovou přestávku, äle i když si to nepřipouštím, na gymplu je docela perno a nemám tolik volného času= nepíšu povídky. Snad si na FBI Konoha udělám čas do víkendu Smiling

Obrázek uživatele Andulaa
Vložil Andulaa, Út, 2008-09-09 18:38 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 98 | Autor je: Prostý občan

wow to je fak supr, no rychle dalsi dil:D

Obrázek uživatele Orendži-san
Vložil Orendži-san, Ne, 2010-07-25 03:26 | Ninja už: 6081 dní, Příspěvků: 74 | Autor je: Prostý občan

hh, celkom som sa pobavil Laughing out loud

Obrázek uživatele Spirit-hime
Vložil Spirit-hime, So, 2008-08-09 22:00 | Ninja už: 5810 dní, Příspěvků: 62 | Autor je: Prostý občan

Ty mě snad zabiješ! Orochimaru jako patolog a Itachi jako hacker, no mám dost Laughing out loud

Jsem jako kočka...občas se k vám přitulím a občas není radno si se mnou zahrávat.


Feed Me!

Adopted from Valenth
Smiling