manga_preview
Boruto TBV 10

Fakta o minulosti 05

Když byli u vstupu do tajných chodeb, tak se všem u krků objevili kunaie a ze vchodu vyšla Tsunade a ptala se jich „Kdo jste?“ Načež Naruto odpověděl „No kdo by, jsme asi mohli být, bábi Tsunade.“ a s tím vytáhl i přívěšek co měl právě od ní a dodal „Stačí ti to jako důkaz. Jiraiya to je určitě má pořád ty jeho perverzácký sklony a tohle, to musí být Kakashi, kdo jiný by mohl povolat jeho ninja psi a použít Raikiri. Hinata je Hinata, to vím zcela jistě.“ trochu naštvaně. Tsunade se zarazila a potom se u ní objevil Sasuke podepřený Sakurou, v závěsu za nimi TenTen podpírající se o Nejiho.
Jiraiya s Kakashim si šli odpočinout, Naruto se vydal s Hinatou za její sestrou, protože se doslechli, že byla zraněná. Když vešli do pokoje, kde měla, být čekalo je menší překvapení, jelikož když vešli, tak zahlídli Hanabi s Kibou jak se líbají. Hinata to pozorovala s menším úsměvem a Naruto se jenom koukal a pak si odkašlal, což ty dva vyrušilo. Hanabi se na ně podívala, a když uviděla svou sestru, celá se rozzářila a běžela by za ní, jenomže ji Kiba zarazil, protože ještě dva dny nesměla z postele.
Když jí Hinata pověděla vše, co se stalo od doby, co s Narutem odešli, pár věcí vynechala, přeci jenom to byla její mladší sestra, tak se jí zeptala „A jak jste se měli vy a jak si se dala dohromady tady s Kibou?“ vyzvídala Hinata, která seděla Narutovi na klíně, v místnosti byli jenom dvě židle a jednu měl Kiba. Hanabi začala vyprávět „No, na té vaší svatbě jsem to trochu přehnala a dala si trochu víc saké, a tady Kiba mě doprovodil domů a otec mu řekl, ať u mě zůstane, že tu momentálně není služebnictvo, aby se o mě postaralo. Když jsem se ráno probudila, tak ležel v nohách mé postele a spal. Pomalu, abych ho nevzbudila, jsem vylezla z postele a šla se osprchovat. Po tom co sem se vrátila a vzbudila ho, jsem se ho zeptala, co u nás dělá a on mi řekl, že mě doprovodil domů a pak na mě dával pozor. No já trochu neudržela emoce a dala jsem mu takovou pusu, že se toho lekl. To je asi tak vše, co Kibo?“ otázala se na Kibu, ale ten jí nevnímal, visel na ní pohledem. Naruto do něho šťouchl a usmál se na něj a Kiba se cítil nesvůj. Naruto se ho po chvíli otázal a kdy se tu objevila Akatsuki. „No já ani přesně nevim, ale asi týden po tom co jste odešli.“ odpovídal zamyšleně Kiba.
Navečer se Hinata s Narutem vydali za Tsunade, kde se konala porada, kvůli útoku na sídlo Akatsuki. Když tam dorazili, tak už tam byli Neji s TenTen, Sasuke se Sakurou, ta mu visela na krku jak jinak, Jiraiya a Kakashi. Sasuke už vypadal jako vždy, teda skoro, teď se pořád culil na Sakuru a bylo vidět, že se drží, aby jí nečapl a neutekl s ní někam, kde by byli jenom sami dva. Dále v místnosti byli ještě Tsunade se Shizune. Na poradě, kde se všichni shodli, že budou muset odstranit i zbylé členy Akatsuki, teda Konan a Peina. Dohodli se taky, že vyrazí za tři dny a pude Naruto, Hinata, Sasuke, Sakura, Kakashi a Jiraiya. Po této poradě, která trvala skoro tři hodiny, se většina odebrala do svých pokojů, jelikož byli unavení.
Naruto s Hinatou se šli projít, když šli skrz zničenou vesnici, zaslechli podivné zvuky, a když k nim došli, uviděli, že je tam ještě někdo živí, ihned se k němu rozeběhli, po té co ho dostali ze sutin, přeběhl Narutovi mráz po zádech, po tom co se podíval tomu člověku do obličeje. Hinata si toho všimla, a tak se podívala, kdo to je a skoro vykřikla „Iruko, není vám nic a kdo vám to udělal.“ na Irukovi bylo vidět, že chce odpovědět, ale omdlel. Naruto se podíval na Hinatu, ta to pochopila, chytla se Naruta, mezitím Naruto vzal Iruku do náruče a použil bleskové přemístění, objevil se na provizorní ošetřovně, a všichni na něj koukali jako na zjev Yondaimeho, ale Naruto je ihned vyvedl z omylu, když na ně zařval „Rychle zajděte pro Tsunade, Shizune a Sakuru.“ Jeden ze zdravotníků ihned odběhl, Naruto už pokládal Iruku na lůžko a k němu přišli ostatní zdravotníci. Během chvíli se zde objevila Shizune s Tsunade a po pár vteřinách se tu objevila i Sakura. Tsunade se otočila na Naruta „Naruto, kde jste ho našli, my ho postrádáme už několik dní.“ Naruto odpověděl roztřeseným hlasem „Dole ve vesnici pod hromadou sutin. Doufám, že bude v pořádku.“
Po dvou hodinách, co Naruto přived Iruku, seděl s Hinatou před operačním sálem a čekali, až operace skončí. Náhle světlo označující, že probíhá operace, zhaslo a z místnosti vyšli tři osoby, a to Tsunade, Shizune a Sakura. Naruto vystřelil přímo k Tsunade a zasypal jí otázkami „Bude v pořádku?“ „Není mu nic?“ apod. Tsunade se na něj podívala a usmála se a řekla „Neboj díky vám, bude v pořádku.“ Naruto si oddych a zhroutil se na Hinatu, která stála za ním. Potom se vydali do svých pokojů a usnuli. Za dva dny byli všichni připraveni vést protiútok a pomalu se vydávali na cestu.

4.94737
Průměr: 4.9 (19 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aniqua
Vložil Aniqua, Út, 2008-06-24 22:27 | Ninja už: 5846 dní, Příspěvků: 240 | Autor je: Prostý občan

Superné.
Toto je jedna z tých najlepších poviediek aké som tu čítala.
Má dobrý dej a je úplne SUPER.
Len tak ďalej..........
Už sa strašne teším na pokračovanie...

Obrázek uživatele mik
Vložil mik, St, 2008-05-28 14:42 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

jj taky se pridam k prosbe o pokracko je to moc dobry Smiling

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, So, 2008-04-12 13:19 | Ninja už: 6059 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Jj pokračko se bude hodit. Pokud možno tak mi pak někdo pisněte, že je dalši dil, protože je tu toho tolik, že nestiham sledovat co je new. Laughing out loud

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, So, 2008-04-12 14:49 | Ninja už: 5982 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

no uvidim ae ted nemam moc casu Laughing out loudLaughing out loud uvidim o praxe asi budu nuda a budu psat Laughing out loudLaughing out loud nemam rad zavislost ae us to zase ustupuje to hrani L2

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-04-07 11:19 | Ninja už: 6072 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

pekné, chce to len pokračko:)))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Po, 2008-03-31 07:43 | Ninja už: 5943 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Je to super, ale neviem, prečo mi to pripomínalo Akta Uzumaki...

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Barunka
Vložil Barunka, Út, 2008-03-18 16:56 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

Krásný

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, Ne, 2008-03-16 19:01 | Ninja už: 5982 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

tak aspon enoc je o neco kratsi nez ostatni ae aspon neco