manga_preview
Boruto TBV 10

Fakta o minulosti 02

Večer oba usnuli skoro hned, jak si lehli, stihli se akorát políbit a usnuli ve vzájemném objetí. Ráno po snídani se u Naruto stavil Sasuke, že má jít s ním za Tsunade, rozloučil se s Hinatou, samozřejmě polibkem. Potom se vydal se Sasukem k Tsunade, po cestě si povídali a Sasuke mu povídá „Byl jsem zařazen do nějakého týmu a zejtra jdu dělat chudinské zkoušky.“ „Hmm, už se těšim, ale už s vámi nebudu, jako s tebou, Sakurou a Kakashim nebudu v týmu, jelikož se chystám na jouninské zkoušky.“ odpovídá mu Naruto. Po chvíli vešli do kanceláře za Tsunade.
Sasuke dostal zprávu od Tsunade a vydal se za svým novým týmem, aby věděl, jak jsou na tom. Naruto se dozvěděl, že jouninské zkoušky bude dělat už tendle týden, a to spolu s Leem a Hinatou, oba jmenovaní po chvíli vešli do kanceláře a dozvěděli se další informace. Potom se rozloučili Naruto zašel s Hinatou do Ichiraku ramen, a pak se vydali k němu domu, kde se opět navzájem osprchovali.
Potom Naruto donesl Hinatu do postele a začal jí líbat a takhle pokračovali dlouho do noci (některým čtenářům je málo let nebudu to rozvádět). Když usli bylo okolo půlnoci. Ráno Naruto opatrně vstal, připravil snídani, ovoce a zeleninu od Kakashiho a nějaké pečivo a pak skočil popřát Sasukemu hodně štěstí na zkoušky, ten mu řekl „Po tom co mě naučil Orochimaru, nebudu mít problém.“ a usmál se na Naruta. Cestou domů skočil do nějakého krámku, když vyšel, podivně se usmíval.
Naruto se vrátil domů a viděl, že Hinata spí, tak si sedl v pokoji do okna a pozoroval lidi dole na ulici a po chvíli koukal na Hinatu, na kterou svítilo slunce, a řekl si, že by si jí klidně vzal za ženu, z jeho úvah ho probudila Hinata, které si nevšiml, že vstala a došla až k němu a políbila ho. Naruto byl chvíli překvapen, ale pak jí polibek opětoval. Řekl „V lednici máš připravenou snídani, Hinata odběhla jenom v tričku, které na sebe hodila ve spěchu, bylo Narutovo a sahalo jí do půlky stehen.
Po chvíli se vrátila a začala se oblíkat, Naruto na ni hleděl a říkal si, že je snad ještě krásnější, než kdy předtím. Hinata si toho všimla, došla k němu, už na sobě měla spodní prádlo (SA: nenechám jí chodit nahou ne), políbila ho a přehodila ho na postel a skočila za ním, po chvíli, když se od sebe odlepili, jelikož Hinata sundávala Narutovi triko. Se jí Naruto na něco zeptal „Hinato“ ona mu odpověděla „Ano, miláčku.“ „Víš, já bych se tě chtěl zeptat, jestli by sis mě vzala.“ a vytáhl zásnubní prstýnek. Nasadil jí ho, Hinata chvíli seděla jako přimražená, a pak řekla „Ano moc ráda.“ a pokračovala tam, kde přestala.
Odpoledne se vydali trénovat, aby se připravili na jouninské zkoušky, Hinata trénovala svůj Juuken, proti více nepřátelům, to vyřešili tak, že Naruto udělal pár klonů a nechal je na Hinatu útočit a sám šel trénovat vodní jutsu, co se na posledním tréninku s Jiraiyou učil, právě dělal „Suiton: Suiryuudan no Jutsu“, když na sobě pocítil Hinatin pohled a trochu to přehnal s chakrou a z draka pak začalo pršet a byli oba mokří. Hinata se začala smát a Naruto se k ní záhy přidal, pomalu se k ní doplazil, tak jak mu dovoloval záchvat smíchu. Když byl u ní, přestali se smát a políbili se. Naruto pomocí Katon technik udělal oheň a přisedl si k němu, aby mu uschly věci. Po chvíli si vedle něj sedla Hinata v triku a bundu si dala, tak aby jí uschla. Naruto si taky sundal bundu a potom si Hinatu přitiskl k tělu, aby jí aspoň trochu zahřál a takhle se líbali dlouho, pak se ale rozklepali zimou a vzali si bundy.
Když se začalo stmívat, tak se pomalu vydali do čtvrti klanu Hyuuga, oznámit své zasnoubení Hiashimu, Hinatinu otci. Před domem klanu Hyuuga potkali Nejiho s TenTen v láskyplném objetí. Naruto s Hinatou je nechtěli rušit, ale v tom se od sebe Neji s TenTen odtrhli a podívali se na Naruta s Hinatou a zamávali na ně. Oni k nim došli, pozdravili se navzájem. Pak se TenTen otočila na Naruta „Naruto, nebýt tebe, tak by se Neji neodvážil mi říct, co ke mně cítí. Děkuju ti.“ Naruto se zase chytil rukama za hlavou a řekl jenom „Není zač.“ Pak se všichni společně vydali do sídla klanu Hyuuga. Byli opět v zasedací místnosti, chvíli tam byli jenom oni čtyři. Po tu dobu skoro nikdo nepromluvil, až na Hinatu, ale ta šeptla Narutovi do ucha „Ti dva vypadají spolu dokonale.“ „No to jo, ale my dva vypadáme spolu ještě líp.“ Jí zase šeptl do ucha Naruto, trochu se zasmáli a dali si pusu.
Potom přišel Hiashi, všichni vstali a čekali, až se posadí. Ten se po sednutí otočil na Hinatu s Narutem a ptá se jich „Čemu vděčíme za vaši návštěvu Naruto.“ Ten si řekl, že by nemělo cenu chodit okolo horké vody a tak se podíval na Hinatu a ta kývla, potom se otočil na Hiashiho a povídá „Já bych vás chtěl požádat o ruku vaší dcery Hinaty.“ Ten se na něj podíval trochu překvapeně, trochu šťastně, jinak mile, Naruto čekal všechno jenom ne, tohle. Hiashi se na ně podíval „Kdy si chcete udělat svatbu, jelikož tady Neji s TenTen se budou brát po vašich jouninských zkouškách, abyste tam byli taky.“
S tím se Naruto s Hinatou otočili na Nejiho s TenTen a oba řekl „Gratulujeme.“ Pak se Hinata otočila na otce a zeptala se ho „Otče, můžeme tady dneska s Narutem přespat.“ „Ano můžete.“ odpověděl Hiashi. Po večeři, která následovala, se všichni odebrali do pokojů. Naruto s Hinatou zase trochu řádili, ale nebyli sami, protože Neji s TenTen taky. Další ráno se Naruto s Hinatou vydali opět trénovat a večer šli k Narutovi domů. Tak to šlo až do zkoušek.

4.75
Průměr: 4.8 (20 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, Út, 2008-02-26 22:08 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

já nevim, ale zdá se mi že je to povídka o líbání

Ach jo, ani nevíš, jak moc mi chybíš.

Obrázek uživatele P1NG
Vložil P1NG, Ne, 2008-02-24 20:04 | Ninja už: 5982 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

sorac lidi od uterka nemam moc casu(zacal sem delat GM na Lineage 2) takze to pude pomalejs

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Ne, 2008-02-24 19:21 | Ninja už: 6059 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Dalsi pls Laughing out loud

Obrázek uživatele Lan
Vložil Lan, Ne, 2008-02-24 19:05 | Ninja už: 6090 dní, Příspěvků: 156 | Autor je: Prostý občan

Další další další!!!Tak co PING kdy bude další?????

Looosers.

Obrázek uživatele Chikage
Vložil Chikage, Ne, 2008-02-24 19:04 | Ninja už: 6165 dní, Příspěvků: 45 | Autor je: Prostý občan

Je to moc hezký určitě v tom příběhu pokračuj

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-02-24 16:01 | Ninja už: 6072 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

skvelé:) pokraaaaaaaaaaaačko:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele sakura147
Vložil sakura147, So, 2008-02-23 19:49 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 39 | Autor je: Prostý občan

kdy bude pokračko???

Obrázek uživatele Asa Kujaku
Vložil Asa Kujaku, So, 2008-02-23 17:41 | Ninja už: 6000 dní, Příspěvků: 141 | Autor je: Prostý občan

super uzasny famozni uz se moc mocinko teasim na pokracko

Obrázek uživatele Sabaku no_Gaara
Vložil Sabaku no_Gaara, Pá, 2008-02-22 14:19 | Ninja už: 6029 dní, Příspěvků: 119 | Autor je: Prostý občan

Husté Eye-wink

Obrázek uživatele KyuubiDemon
Vložil KyuubiDemon, St, 2008-02-20 16:06 | Ninja už: 5968 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

je to super. len tak dalej

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Út, 2008-02-19 23:58 | Ninja už: 5968 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Je to hezký! Eye-wink Už se moc těším na pokráčko